abartıyor muyum?

Benim eşim de hiç sevmez hatta mesajlaşırken sinirleniverirdi. Arayıp konuşmak bence iletişimi güçlendiren ve doğru iletişime yönlendiren bir şey. Eğer arıyorsa mesajı da görüntü için kullanıyorsanız sıkıntı yok. Ama hiç iletişime geçmiyorsa...

Siz 2-3 gün haber alamadığınızı söylüyorsunuz şaka gibi. Bir kere işim çok yoğundu 4 saat telefona bakamamıştım sevgilim ortalığı ayağa kaldırmış arkadaşlarımı arayıp nerde bu kız haber alamadım diye. Keza bende öyle merak ederim. Benimki de telefonda konuşmayı çok sevmez ben aramasam aramak aklına gelmez ama sürekli mesaj atar.

İlgi bence sevgiyle orantılı. Eğer bir insan size karşı ilgisizse yeterince sizi sevmiyordur bence. Ayrılman daha iyi gibi böyle ömür geçmez.

Tanıştığımızda msjlaşmaktan nefret eden bir sevgilim vardı
Aramak daha iyi diyordu
Eh bende hep müsait olamıyordum ortam olarak
Dedim ben msj seviyorum sen böyle az yazacaksan hiç birbirimizi yormayalım
İlişki 1 haftalık falandı
O gün bugündür o benden daha çok msj yazar
Hatta ben bazen hadi parmaklarımızı dinlendirelim kitap okuyalım biraz derim
Yani demem o ki ilgi gösteresi varsa bir erkeğin, sevmediği şeyi de sever
Hani "adam sevmiyor iştee msjı" diyemiycem çünkü bazı şeyler vardır konuşulur bazı şeyler vardır msjlaşılır
Herşeyin yeri var
Gün içinde yazamam ha diye dan dun konuşacağına fırsatım olursa anınsa yazarımm demesi gerek en azından
İşi ne bilmiyorum ama 2 3 saatte bir ❤ gönderse, sende ona
Hani burdaym gibisine
Bu bile motive edici
Ben çalışırken öyle yapardım
Yazamazdım yoğundum ❤//gibi şeyler atardım o da bana atardı
Çocukça olduğunu düşünmüyorum şahsen
Bence sevgilin ayrılıkla dersini almamış

Arkadaşlar iyi misiniz. Adam mesajlaşmayı sevmiyor "a takılmışssınız Bi tek. Yahu adam 2 gün aramamış,. ARAMAMIŞ 2 GÜN. sevgi merak barındırır. Seven merak eder. Mümkün değil bu adam asla sevmiyor, alışkanlık olmuş devam ediyor. Günümüzde herkes birbirine bağımlı ama sevgisiz...
Adam elma sevmiyormuş da niye elma ye diyormuş mesele sanki bu. Ortada elma bile yok. Konu bir adamın meraksızlığı ilgisizliği, mesaj yazmaz arar, aramazsa mesaj yazar. İkisinide yapamadıysa o gün. Komşudan ulaşmaya calışır, iş yerini arar. Mail atmayı dener, merakını giderecek zibilyon tane yol var.

+1000

Yorumları şaşkınlıkla okuyorum mesaj sevmemek normal diyorsunuz da arkadaşlar adam sadece mesaj atmıyor değil aramıyor sormuyor da. Gün boyu hiç konuşmadığımız adama da kusura bakmayın da seviyorum demeyin beni seviyor da demeyin. Sevgilim diyebilirsiniz ama sevgili olmak için günümüzde sevgi olmasa da oluyor çünkü.

Benim eşimde sevgiliyken ilk zamanlar kendini ağırdan satardı; mesaj atardım bazen dönmezdi bazen kaç saat sonra cevap verirdi. Sanki ben ilgilendikçe beni daha çok önemseyecek gibi düşünüyordum üstüne düşüyodum sınavını dersini osunu busunu... ayrı şehirlerdeydik bu arada, üniversite okuyorduk etrafındaki insanlar dan mı bilmiyorum kendisini sanki daha üstün görüyor gibi bi havası vardı ama ben sadece seviyordum içimden geldiği için merak ediyordum arıyordum falan baktım ben aramasam aramıyor yazmasam kendisi yazmıyor olurda binde bir ararsa hiç müsait miyim falan sormadan dikkat etmeden arıyor ben açarsam açıyorum açmazsam sormuyor nerdesin ne oldu diye baktım bu iş böyle gitmez kendimi heba ediyorum uzaktan baktım bize bi cacık olmaz yazık bana. Önce soğudum sonra aman sanki mesaj atcam nolacak kafasına girdim yazmadım sonra aman aramasam eksik kalsın düşüncesi oluştu ( aslında ayrılmaktı niyetimde cesaret edemedim ayrılmaya seviyorum ya kendimi soğutup ayrılcam ) bu süre mesajlarım azaldı aramalarım azaldı iki günde bi ararsa işte bazen hünde bi mesaj atarda canım isterse cevap veriyorum istemezse vermiyorum sonrada unutuyorum 4-5 saat sonra ikinci mesajı atınca cevap veriyorum falan. En son bi gün aradı arkadaşlarla oturuyoruz normalde başka masaya geçer konuşurum ortamın muhabbeti daha iyi geldi konuşup napacam aman mıymıy şimdi diye açtım seni sonra ararım dedim kapattım tabi kalabalık ortam karışık seslerde gitmiş ben sonra unuttum akşam aradı hayırdır noluyo diye bişey yok dedim ama artık anladı ben gidiciyim ki normalde 10 sny sesini duyayım diye şartlarımı zorlardım. Ertesi sabah uyandım mesaj atmış bugün okula gitme ben geldim evden erken çık diye. Yaşadığımız şehirler arası 6 saat gece telefonu kapattıktan sonra yola çıkmış okulu sıkıntılıydı devam mecburiyeti falan normalde desem kırk bahane uydururdu kusacası diyeceğim erkek avucunda fark ettiğinde umursamıyor kadının çabasıyla gittiği yere kadar azda olsa size karşı hissi varsa bırakın siz neden kendinizden haber veriyorsunuz o sizi merak etsin ilk günler kafamı dinledim oh modunda olabilir ama size önem veriyorsa peşine düşer merak eder ha peşinize düşüp merak etmiyorsa da ha bi kaç ay önce ha bikaç ay sonra sonu gelecek birşeydir demekki

+100000000000000

"Ben yazmazsam yazmaz" demişsiniz, peki arıyor mu?
Hiç aramıyorsa adam sizi umursamıyor. Arıyor ama sadece mesaj yazmıyorsa mesaj yazmayı gerçekten sevmiyor olabilir ya da mesaj yazmayı sevdiği başka birisi olabilir.

Adamdan bu yüzden ayrılmışsınız, sonra kendi kendinize barışmışsınız, "biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi" diyorsunuz. Mantık bunun neresinde?

Ek: Şimdi fark ettim, 2 gündür aramıyormuş. Umursamıyor belli ki. Ayrılın, kendinizi yıpratmayın boşuna.

Bence genelleme yapmayın çünkü bayaaaa seven var:) ama ilgi alanına giren insanlarla. Ki ben bile eşimle gün içinde o işteyken mesajlasirim. Hatta ben yazmam o yazar "neden mesaj atmiyosun" diye. Çevremdeki tüm evlilik ve sevgililik yaşayan insanlar mesajlasiyor. Bence şu devirde aksi sorun. İletişim devri. Adam sürekli bin tane mesaj atsın demiyorum ama atmalı. En azından günlük olarak "sevdiceğinin" halini bir sormalı. Beraberlik, adı üstünde, beraber olmak. Bu şekilde dayı oglundan, yenge çocuğundan, bakkalın oğlundan farkı kalmıyor çünkü onlarla da mesajlasmiyor insan.(mesajlasan manyaklar vardır belki?). Ben gerçekten mesaj yazmayan, aramayan sormayan sevgiliyi normal görmenizi anlayamıyorum.

bende böyle düşünüyorum ama değişmiyor işte eminim sevdiği ne ama bu yaşa kadar mesajlaşma mis bu saatten sonra değişmiyor böyle kabul edicem mecbur
Bence çok fazla emin olma. Bazi hareketler bazı şeylerin sinyalidir.

Bak canım ben bunu başka bir konuda daha yazmıştım. Benim ilişkilerim hep vıc vıc olmuştur. Genel de 24 saatin 22 saati konuşmalar eğer o olmazsa mesajlar wassap diğer sosyal ağlardan yazışmalar. Videolar, fotoğraf çekip yollamalar görüntülü konuşmalar her anın bilgisini verme. Sonuç ilişkilerim yürümedi. Ama sizinki de az ortası olsa tadından yenmez tabi ki bu bana artık ders oldu. Artık her şeyin kararında olması taraftarındayım

Herkes sevmek zorunda değil ki canım günde en az bir kere arasa halini hatırını sorsa ne yaptığından haberdar olsa bir gece uyurken arasa birazcık gün içinde olan bitenden konuşsanız yeterli bence ilişkinin sağlığıçin kendini biraz dizginleyebilirsin

yanlış anlamışsınız
ben gün boyu hiç bişey yazmasınlar sabah günaydın akşam iyi geceler normal görün demiyorum
sadece saatlerce vikvikvik sevmiyorlar
gün içinde naptın ne ettin sormayan insanla zaten olmaz kadın veya erkek
ama sevmiyorlar işte saatlerce
ben seveni hiç görmedim liseliler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…