abartıyor muyum?

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
26 yaşındayım çalışıyorum. Sevgilim de 26 yaşında o da çalışıyor. Yaklaşık bir ay önce bir ayrılık yaşadık sebebi gün içinde yirmi tane mesaj atıyorum sadece bir tane cevap alıyordum oda saatler sonra. Ben mesajlaşma yi çok seviyorum ama o baştan sevmediğini söylemişti buna rağmen ilk günler hep mesajlastk. iki gün önce barıştık görüntülü konuştuk birbirimizi seviyoruz ama sorun şu ki yine hicbir şey yazmıyor aramıyor da iki gündür anca ben yazarsam cevap veriyor. bana ilk zamanlar demişti ki gün içinde hiç yazmaya da bilirim. Bu normal mi ben mi abartıyorum acaba. başka hiçbir sorunumuz yok

26 yaşındayım çalışıyorum. Sevgilim de 26 yaşında o da çalışıyor. Yaklaşık bir ay önce bir ayrılık yaşadık sebebi gün içinde yirmi tane mesaj atıyorum sadece bir tane cevap alıyordum oda saatler sonra. Ben mesajlaşma yi çok seviyorum ama o baştan sevmediğini söylemişti buna rağmen ilk günler hep mesajlastk. iki gün önce barıştık görüntülü konuştuk birbirimizi seviyoruz ama sorun şu ki yine hicbir şey yazmıyor aramıyor da iki gündür anca ben yazarsam cevap veriyor. bana ilk zamanlar demişti ki gün içinde hiç yazmaya da bilirim. Bu normal mi ben mi abartıyorum acaba. başka hiçbir sorunumuz yok
Barışan taraf kim?
Evet abartıyorsunuz. Adam mesajlaşmayı sevmediğini söylemiş. İlk günler mesajlaması da tanımak amaçlı daha çok yazmaktandır.
Onun yerine günde 1 kez telefonla konuşun

Barışan taraf kim?
Evet abartıyorsunuz. Adam mesajlaşmayı sevmediğini söylemiş. İlk günler mesajlaması da tanımak amaçlı daha çok yazmaktandır.
Onun yerine günde 1 kez telefonla konuşun
ben yazdım ilk ayrılan da bendim . Ama aramıyor da iki gündür

Adam "Ben elma sevmiyorum." Demiş ;
Açılan Konu :
Sevgilim elma yemiyor 🙄

Sizinki normal değil, fazla ilgi insanı bunaltir. Onunki de normal değil ne demek yazamam. Ne işi varmış paşa beyin dünyayı mı kurtaracak? Olmaz

Yukarıda arkadaşlar abarttığınız yönünde yorumlar yapmış fakat ben öyle düşünmüyorum.

Tamam mesajlaşmayı sevmiyor olabilir, ama aramasam onu da yapmıyor diyorsunuz.

Bence ortada gerçekten bir sorun var.
Sizi merak edip seven insan bir şekilde arar veya yazar benim fikrim bu şekilde.

Adam baştan söylemiş sevmiyorum diye darlamanın anlamı ne? İlişkiler bir kez bitirilince bir daha dikiş tutmuyor. Bin tane örneğini gördüm bunun. Ayrılıp sonra barışmak için adım atınca ne güvenilirliğiniz kalıyor ne değeriniz.

Ayrıca “yazamaya da bilirim” diye bir kullanım yok. Demet akalın sağolsun bu ucube kullanımı soktu dilimize. “Yazmayabilirim de” olacak doğrusu.

konuşmak ve yazmak istemeyen sevgili ne yapmak istiyormuş? eğğer çok yoğun bir işi varsa ve beraber yaşıyorsanız, yani telefon harici iletişiminiz yüksekse makul bir davranış belki ama haftada 1 buluşmalı bir durumunuz varsa örneğin, benim içinde bulunmak isteyeceğim bir ilişki olmazdı bu.

ne süredir birliktesiniz?

konuşmak ve yazmak istemeyen sevgili ne yapmak istiyormuş? eğğer çok yoğun bir işi varsa ve beraber yaşıyorsanız, yani telefon harici iletişiminiz yüksekse makul bir davranış belki ama haftada 1 buluşmalı bir durumunuz varsa örneğin, benim içinde bulunmak isteyeceğim bir ilişki olmazdı bu.

ne süredir birliktesiniz?
5 aydır birlikteyim. iki gün önce görüntülü konuştuk barıştık herşey çok süperdi. iki gündür yine sustu bisey yazmıyor adamın karakteri böyle heralde

Adam baştan söylemiş sevmiyorum diye darlamanın anlamı ne? İlişkiler bir kez bitirilince bir daha dikiş tutmuyor. Bin tane örneğini gördüm bunun. Ayrılıp sonra barışmak için adım atınca ne güvenilirliğiniz kalıyor ne değeriniz.

Ayrıca “yazamaya da bilirim” diye bir kullanım yok. Demet akalın sağolsun bu ucube kullanımı soktu dilimize. “Yazmayabilirim de” olacak doğrusu.
Tatlım yeterlik fiilinin
Yaz- ma- y - a+bil- ir - im
Olumsuzluk eki - me/-ma eki direkt fiil köküne getirilebildigi gibi
Yaz - a+ma - y- bil -ir- im seklinde de getirilebilir.
Demet' in ve arkadaşımızın hatası
de bağlacini uygunsuz yerde kullanması
a+ bil : yeterlik fiilini sözcükten ayrı yazmasi.
Bileşik fiil yapan bu yapı adı üstünde bitişik yazılır.
Hakkını helal et amacım yazdiginizin yanlış olduğunu göstermek değil eksik olduğunu belirtmekti. Branşım olduğu için değinmek istedim sevgilerimle.
Konu sahibi konu dışında yazmışsınız deyip beni şikayet etmesin diye de konuyla ilgili bir şeyler söyleyim.
@merve24599 canım insan sevdiği insanla bir şekilde haberleşmek onu yakininda hissetmek ister. Sen haklısın peki şu sıralar buluşmak da mümkün değil yazmadan o seni merak etmiyor mu ozlemiyor mu? Mesaj yazmayı sevmiyorum demiş ama şu sıralar sevmek zorunda bence. Rüyalarda mi buluşacaksiniz. Ben onun sevgisinden emin değilim. İnşallah yaniliyorumdur.

bu beni de sevmediği anlamına gelmez mi
Bence değil.Şöyle anlatayım sevdiğim arkadaşlarım yazıyor bazen karşılık vermek istemiyorum çünkü laf uzuyor.Seviyorum ama işte.Belki sevgilinizinde durumu budur.Bu konu dışında nasıl aranız uyumunuz?

Şimdi, herkes abarttın demis ama karşı tarafin da sevgilisinin mesaj beklediğini bilerek hareket ediyor olması gerektiğini düşünüyorum. Tamam adam sevmiyor. Ama kız seviyor. Karşı tarafın isteği oluyor da bu kizcegizin isteği neden olmuyor? Konu "ergen gibi mesajlaşmak" değil bence. Birlikte olunan insanın incelik yapması olayı. Kısaca Sevgilin öküz. İnsan sevdiği kişiyle günde yüz mesaj olmasa bile arada sohbet etmek, haber almak-vermek ister. Bence haklısın.

Back
X