abartıyor muyum?

Simdi soyle bir durum var, siz heyecan donemindesiniz ve mesajlara karsililik vermemesi bana gore normal degil. Insan istedigi zaman oyle bir seviypr ki mesajlasmayi. Isterse oyle bir zaman ayiriyor ki
Yeni heyecan, taze kan olsun bakalim size yaptigi gibi mi yapiyor. kimse bu konuda beni inandiramaz!

Ve tabii ki ara verip tekrar devam etmissiniz
Bu iliskiden ne köy ne kasaba olur.
Çırpınmayan bosuna

Tatlım yeterlik fiilinin
Yaz- ma- y - a+bil- ir - im
Olumsuzluk eki - me/-ma eki direkt fiil köküne getirilebildigi gibi
Yaz - a+ma - y- bil -ir- im seklinde de getirilebilir.
Demet' in ve arkadaşımızın hatası
de bağlacini uygunsuz yerde kullanması
a+ bil : yeterlik fiilini sözcükten ayrı yazmasi.
Bileşik fiil yapan bu yapı adı üstünde bitişik yazılır.
Hakkını helal et amacım yazdiginizin yanlış olduğunu göstermek değil eksik olduğunu belirtmekti. Branşım olduğu için değinmek istedim sevgilerimle.
Konu sahibi konu dışında yazmışsınız deyip beni şikayet etmesin diye de konuyla ilgili bir şeyler söyleyim.
@merve24599 canım insan sevdiği insanla bir şekilde haberleşmek onu yakininda hissetmek ister. Sen haklısın peki şu sıralar buluşmak da mümkün değil yazmadan o seni merak etmiyor mu ozlemiyor mu? Mesaj yazmayı sevmiyorum demiş ama şu sıralar sevmek zorunda bence. Rüyalarda mi buluşacaksiniz. Ben onun sevgisinden emin değilim. İnşallah yaniliyorumdur.
A harfini unutmuşum arada. Söylemek istediğim de bağlacının yanlış kullanımıydı zaten. Çok fazla denk geliyorum bu şekilde kullanıma.

Bence değil.Şöyle anlatayım sevdiğim arkadaşlarım yazıyor bazen karşılık vermek istemiyorum çünkü laf uzuyor.Seviyorum ama işte.Belki sevgilinizinde durumu budur.Bu konu dışında nasıl aranız uyumunuz?
uyum çok iyi başka hiçbir sıkıntı sorun yok. aileler de biliyordu ayrılmadan önce baya ciddî idi. ama işte ben ayrılınca tekrar başa döndük şimdi ne olur bilmiyorum

Mesaj yazmayi sevmeyen birine zorla mesaj yazdırmak cok sıkıcı olur anlayabiliyorum sevgilinizi, Sizi seviyorsa başka bir probleminiz yoksa bence abartıyorsunuz. Amaa mesajlaşmayı sevmiyor, peki o sizi arıyormu önemli olan o

26 yaşındayım çalışıyorum. Sevgilim de 26 yaşında o da çalışıyor. Yaklaşık bir ay önce bir ayrılık yaşadık sebebi gün içinde yirmi tane mesaj atıyorum sadece bir tane cevap alıyordum oda saatler sonra. Ben mesajlaşma yi çok seviyorum ama o baştan sevmediğini söylemişti buna rağmen ilk günler hep mesajlastk. iki gün önce barıştık görüntülü konuştuk birbirimizi seviyoruz ama sorun şu ki yine hicbir şey yazmıyor aramıyor da iki gündür anca ben yazarsam cevap veriyor. bana ilk zamanlar demişti ki gün içinde hiç yazmaya da bilirim. Bu normal mi ben mi abartıyorum acaba. başka hiçbir sorunumuz yok
bu da dert mi?
erkek milleti ergen gibi vikvikvik telefonla saatlerce mesajlaşmayı sevmiyor
başlıktaki soruya gelince, abartıyorsunuz tabiki
ayrıca bu bi ayrılık sebebi değil sevgilim benden sen bana mesaj atmıyorsun diye ayrılsa yolun açık olsun derim
ne diye darlıyosunuz şu adamları

Mesajlasmak istemekle yasin ne alakasi var anlamadim. Yasim genc degil ve mesajlasmayi seviyoruz ayriysak sabah ögle aksam mutlaka yazariz. Ben sevgilinizi dogru bulmadim. Seven merak eden insan mutlaka yaziyor. Bu yasima kadar aksini görmedim.

Mesajlasmak istemekle yasin ne alakasi var anlamadim. Yasim genc degil ve mesajlasmayi seviyoruz ayriysak sabah ögle aksam mutlaka yazariz. Ben sevgilinizi dogru bulmadim. Seven merak eden insan mutlaka yaziyor. Bu yasima kadar aksini görmedim.
bende böyle düşünüyorum ama değişmiyor işte eminim sevdiği ne ama bu yaşa kadar mesajlaşma mis bu saatten sonra değişmiyor böyle kabul edicem mecbur

bende böyle düşünüyorum ama değişmiyor işte eminim sevdiği ne ama bu yaşa kadar mesajlaşma mis bu saatten sonra değişmiyor böyle kabul edicem mecbur
Insanin iliskide beklentisi olunca bu degismiyor, o kadar kafaniza takmissiniz ki buraya konu acmissiniz. Bu sorun sizi huzursuz eder.

26 yaşındayım çalışıyorum. Sevgilim de 26 yaşında o da çalışıyor. Yaklaşık bir ay önce bir ayrılık yaşadık sebebi gün içinde yirmi tane mesaj atıyorum sadece bir tane cevap alıyordum oda saatler sonra. Ben mesajlaşma yi çok seviyorum ama o baştan sevmediğini söylemişti buna rağmen ilk günler hep mesajlastk. iki gün önce barıştık görüntülü konuştuk birbirimizi seviyoruz ama sorun şu ki yine hicbir şey yazmıyor aramıyor da iki gündür anca ben yazarsam cevap veriyor. bana ilk zamanlar demişti ki gün içinde hiç yazmaya da bilirim. Bu normal mi ben mi abartıyorum acaba. başka hiçbir sorunumuz yok
Benim eşimde nisanliyken mesaj atması sevmezdi zaten ben mesaj atarsam arardı konuşurduk 13senrlik evliyiz hala aynı adam mesaj yazamiyo alistiramadim seninkide alismaz boşuna tartisma

Mesajlaşma sevmemeyi gayet anlarım da gün içinde sevdiğiniz insandan haber almama o kadar anormal geliyor ki bana. Nerde ne yapıyor iyi mi kötü mü bilmiyorum ama adı sevgili. Siz şimdi bu sevgiye inanıyor musunuz? Ayrıca birini kendiniz terk edip üstelik haklı olarak sonra geri kendiniz dönmeniz ve adamın ilişkiyi kurtarmak için sağdan sola bile dönmemesi ne sizle barışmak için ne de kırıldığınız sebebi telafi etmek için gerçekten çok kötü bir durum. Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ?

Bence sevmese bile yazmasi lazim diye dusunuyorum cocukluk yapmiyosunuz bence... bizlerde calisiyoruz illa ki yazmak icin zaman oluyor molada yazabilirsin yada bos bi aninda cevap vermek bu kadar zor olmamali diye dusunuyorum... herzaman derim seven insan herturlu cabalar sizi anliyorum bende olsam sizin gibi dusunurum

Benim kocam da sevmez ilk başlarda bizde çok mesajlaşırdık şimdi ikimizde çalıştığımız için günde bir kere ne yiycez diye ya arıyoruz ya da mesaj atıyoruz 😂

Benim kocam da sevmez ilk başlarda bizde çok mesajlaşırdık şimdi ikimizde çalıştığımız için günde bir kere ne yiycez diye ya arıyoruz ya da mesaj atıyoruz 😂
peki evlenmeden önce sevgili iken hergün mutlaka birbirinizden haber alıyor muydunuz yoksa konuşmadığınız oluyor muydu iki üç gün

Iyide bastan sevmedigini soylemis neden sevmedigi birseyi yapmasi icin zorluyorsunuzki.

peki evlenmeden önce sevgili iken hergün mutlaka birbirinizden haber alıyor muydunuz yoksa konuşmadığınız oluyor muydu iki üç gün
Yok canım hiç olmuyordu yani sürekli konuşuyorduk mesajla arayarak o da söylerdi sevmem mesaj atmayı diye ama evlendikten sonra kesti bende çok sorun yapmıştım arada nasılsın desek ne olur diye bana bişey yoksa neden mesaj atayım dedi sonradan bende alıştım alışmak zorunda kaldım

İkiniz birbirinize uygun değilsiniz. Sizin beklentiniz farklı, onun beklentileri farkli.. Zorlamak sadece mutsuzluk getirir

Back
X