- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.971
- 33
- Konu Sahibi toffeenutlatte
Merhaba, eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ama ben bazen çıldırıyorum, bazen abarttığımın farkındayım ama dünkü olayda haksız mıyım? Akşam eve yeni gelmiştim ve bir anlık boşlukta dolabın sivri yerine kafamı çarpıp "aaahh" diye bağırdım ve "kafamı vurdum" dedim, gelip bakmasını bekliyordum ama telefonla oyun oynuyordu ve bırakıp gelmedi. Kanamıyordu ama kanıyormuş gibi yaptım gelecek mi diye, muhtemelen inanmadı çünkü bu konularda biraz nazlıyım ve abartırım. "Gel bakayım" dedi ve hala telefon elindeydi. Kendi gelip bakmıyor, umursamıyor diye ben de sinirlendim bağırdım, çağırdım. Beni sevmediğini, ilgilenmediğini, umursamadığını söyledim ve odaya kitledim kendimi. Tam da iftar vaktiydi, ben oruçlu değildim ama eşim oruçluydu, ezanın sesini duyunca sessizce gidip baktım bana da yemek koymuş mu diye ama sadece kendine yemek koymuştu ve sonrasında tek başına yedi ben de daha çok üzüldüm ben yemezken nasıl yemek yersin diye. Komşusu açken bile tok yatılmaz sen nasıl karın açken yedin dedim. Sonrasında sarıldı barışmaya çalıştı bir süre sonra da ben de barıştım ama kafama da takılmadı değil. Genel olarak çoğu şeyi benim telkinimle yapıyor ama kafama bir şey oldu mu diye de zorla baktırmak istemedim. Beni gerçekten sevmiyor mu diye düşünmeye başladım.