• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi değişiksin. Oruçlu adama bir tas yemek koymak yerine trip atarken, adam yemeğini kendi almış buna bile triplenmişsin. İyi misin sen?

Kanamıyordu ama kanıyormuş gibi yaptım gelecek mi diye, muhtemelen inanmadı çünkü bu konularda biraz nazlıyım ve abartırım.
Başlıkta ki sorunun cevabını sen vermişsin
zaten.. Kendinin gayette farkındasın..

Oruçlu olmadığın halde komşusu açken tok yatan vs ... Hadisden bahsediyorsun.. Sen adamı alıştırmışsın bu triplere , kocan ne yapsın adam herzamanki hali diye tınlamıyor..

Bence çok komplekslisin ve özgüven problemin var.. Bir uzmana danış bence..

1 kişi bile bana hak vermeyince gerçekten abarttığımı anladım. Cevaplara hem üzüldüm hem de sevindim. Resmen linçlendim o yüzden üzüldüm ama kuruntu yapıyormuşum o yüzden de mutlu oldum. Artık bu kadar abartmamaya karar verdim.

1 kişi bile bana hak vermeyince gerçekten abarttığımı anladım. Cevaplara hem üzüldüm hem de sevindim. Resmen linçlendim o yüzden üzüldüm ama kuruntu yapıyormuşum o yüzden de mutlu oldum. Artık bu kadar abartmamaya karar verdim.
İşte buna da ben Sevindim.. İnshaAllah dediğin gibi olur .. Yazdıklarına inanmak istiyorum

O senin eşin, annen değil.. Eşlerden annelik yapmasını bekleyip aşırı naz yaparsanız, bir süre sonra sizi görmezden gelir.
Şahsen ben de öyle yapıyorum.

Merhaba, eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ama ben bazen çıldırıyorum, bazen abarttığımın farkındayım ama dünkü olayda haksız mıyım? Akşam eve yeni gelmiştim ve bir anlık boşlukta dolabın sivri yerine kafamı çarpıp "aaahh" diye bağırdım ve "kafamı vurdum" dedim, gelip bakmasını bekliyordum ama telefonla oyun oynuyordu ve bırakıp gelmedi. Kanamıyordu ama kanıyormuş gibi yaptım gelecek mi diye, muhtemelen inanmadı çünkü bu konularda biraz nazlıyım ve abartırım. "Gel bakayım" dedi ve hala telefon elindeydi. Kendi gelip bakmıyor, umursamıyor diye ben de sinirlendim bağırdım, çağırdım. Beni sevmediğini, ilgilenmediğini, umursamadığını söyledim ve odaya kitledim kendimi. Tam da iftar vaktiydi, ben oruçlu değildim ama eşim oruçluydu, ezanın sesini duyunca sessizce gidip baktım bana da yemek koymuş mu diye ama sadece kendine yemek koymuştu ve sonrasında tek başına yedi ben de daha çok üzüldüm ben yemezken nasıl yemek yersin diye. Komşusu açken bile tok yatılmaz sen nasıl karın açken yedin dedim. Sonrasında sarıldı barışmaya çalıştı bir süre sonra da ben de barıştım ama kafama da takılmadı değil. Genel olarak çoğu şeyi benim telkinimle yapıyor ama kafama bir şey oldu mu diye de zorla baktırmak istemedim. Beni gerçekten sevmiyor mu diye düşünmeye başladım.
Allah sabır versin eşinize 🤲

Konunun gerçekliğini sorguluyorum.
İronik bir şey mi yapmaya çalıştınız premses gelinlere?
Ciddi mi yoksa, ne okudum ben ahshs

Pek sevilebilecek bir insan gibi gelmediniz bana ama eşiniz hala bu evliliğe devam ettiğine göre sizi seviyor olmalı. Herkesin sabrının bir sınırı var yalnız. Kimse hayatı boyunca sizin nazınızı çekmez

İftar vakti abuk sabuk şeylerden bağırıp çağıran eşe iyi bile davranmış eşiniz. Sonradan niye barışmaya çalışıyorsa artık.
Allah ona sabır,size de akıl fikir versin.

yani hayatta o kadar gerçek dertleri olan varken gerçekten vakit kaybısınız umarım gerçekten bir derdiniz olursa bocalamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X