- 21 Ağustos 2014
- 731
- 1.483
- 313
- Konu Sahibi toffeenutlatte
Bi değişiksin. Oruçlu adama bir tas yemek koymak yerine trip atarken, adam yemeğini kendi almış buna bile triplenmişsin. İyi misin sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlıkta ki sorunun cevabını sen vermişsinKanamıyordu ama kanıyormuş gibi yaptım gelecek mi diye, muhtemelen inanmadı çünkü bu konularda biraz nazlıyım ve abartırım.
Yoooooooo yok öyle yazıp yazıpta konum kapansın... Böyle bir konu açtıysan eleştiriye de açık olacaksın..Cevaplarınız için teşekkür ederim, abarttığımı anladım ve gerçekten üzüldüm şu an. Konumu kapatmak istiyorum.
HayırdırCevaplarınız için teşekkür ederim, abarttığımı anladım ve gerçekten üzüldüm şu an. Konumu kapatmak istiyorum.
Huzurun sürekli olacağına ihtimal vermiyorum. İki gün sonra konu sahibinin tırnağı falan kırılır.Hayırdırbu ani aydınlanmayı neye borçluyuz? Eşinize söyleyin mübarek gün dua etsin bizlere. Nede olsa huzurunu bize borçlu olacak bundan sonra
![]()
Yani bencedeHuzurun sürekli olacağına ihtimal vermiyorum. İki gün sonra konu sahibinin tırnağı falan kırılır.
Bize de küstüYani bencedekaçıp gitmesinden belli zaten beklediği cevapları alamadığı
1 kişi bile bana hak vermeyince gerçekten abarttığımı anladım. Cevaplara hem üzüldüm hem de sevindim. Resmen linçlendim o yüzden üzüldüm ama kuruntu yapıyormuşum o yüzden de mutlu oldum. Artık bu kadar abartmamaya karar verdim.
İşte buna da ben Sevindim.. İnshaAllah dediğin gibi olur .. Yazdıklarına inanmak istiyorum1 kişi bile bana hak vermeyince gerçekten abarttığımı anladım. Cevaplara hem üzüldüm hem de sevindim. Resmen linçlendim o yüzden üzüldüm ama kuruntu yapıyormuşum o yüzden de mutlu oldum. Artık bu kadar abartmamaya karar verdim.
Allah sabır versin eşinizeMerhaba, eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ama ben bazen çıldırıyorum, bazen abarttığımın farkındayım ama dünkü olayda haksız mıyım? Akşam eve yeni gelmiştim ve bir anlık boşlukta dolabın sivri yerine kafamı çarpıp "aaahh" diye bağırdım ve "kafamı vurdum" dedim, gelip bakmasını bekliyordum ama telefonla oyun oynuyordu ve bırakıp gelmedi. Kanamıyordu ama kanıyormuş gibi yaptım gelecek mi diye, muhtemelen inanmadı çünkü bu konularda biraz nazlıyım ve abartırım. "Gel bakayım" dedi ve hala telefon elindeydi. Kendi gelip bakmıyor, umursamıyor diye ben de sinirlendim bağırdım, çağırdım. Beni sevmediğini, ilgilenmediğini, umursamadığını söyledim ve odaya kitledim kendimi. Tam da iftar vaktiydi, ben oruçlu değildim ama eşim oruçluydu, ezanın sesini duyunca sessizce gidip baktım bana da yemek koymuş mu diye ama sadece kendine yemek koymuştu ve sonrasında tek başına yedi ben de daha çok üzüldüm ben yemezken nasıl yemek yersin diye. Komşusu açken bile tok yatılmaz sen nasıl karın açken yedin dedim. Sonrasında sarıldı barışmaya çalıştı bir süre sonra da ben de barıştım ama kafama da takılmadı değil. Genel olarak çoğu şeyi benim telkinimle yapıyor ama kafama bir şey oldu mu diye de zorla baktırmak istemedim. Beni gerçekten sevmiyor mu diye düşünmeye başladım.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Konu nasıl kapatılıyor?