- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
Abo ben utanırım ajsjc yani annemlere bırakıp bu gece sizde kalsın desem. Hemen pis bir gülüş atarlar heralde
Biz gurbetteyik valla cocuk degl birşnde kalması artık odasında bile yatırmıyorum depremzedeyz o geceden sonra tövbe yanımdan ayırmıyorum. Odasınıda sattım zaten suan gecici biryerdeyiz ama kend evimiz olunca ve anca kendi yaptırdıgımx mustekil bir ev olnca ona oda yapıvam smdilk bizle uyuyor zaten deprem öncesinde de baba hep gorevde oluyorfu 15 gunlugune falan e ben de yalnız yatamıyordum anne yanı besikte bile uyumadı hiç hep yanıma aldım bugunden vişey olmaz bigundem bişey olmaz diye diye iyice alıstık birbirimize tam oda yaptım ayırdım 1 hafta sonra deprem oldu. İyice bağlandık. Bu yuzden izne gidince bile farklı odada teyzesi cagırıyor birlkte uyuyalö diye ona bile gitmiyor en sevdigi teyzesi anenannesi vs gunduz uyutmak istiyor yok illa ben olacam benm yanımda uycak.daha onu bırakıp biyere de cıkmıs dgliz nere gitsek yanımzda.esimle ilişkiyi bile o odamızda yatarken biz odayı boşaltıp ya baska odaya geciyorz bu iş tabi böyle zorlasmaya basladı. Biran önce su görevi vitiripartık temelli memlelete yerlesmek ve iyi vir düzen oturtmak istiyorum. Burada giçbişey istedigim gibi yapamıyorum heran diken üstündeyim deprem knusunda. Dusunun bazen aksam yemegi yemiyor gece olunca da yatacagı sırada acıktım diyor. Yeseydin sofrada diyorum. Sknra dayanamıyorum şan deprem meptrem olur cocuk ac yatmasın allah etmeye gunlerce ac kalmayalım yine diyorum. Y ada cocuk içeride ben mutfakta olıyorum bian aklıma geliyor hemen kosarak gidip onj salondan alıp yanıma oturuyorum anne tv izliycerm diyor yok kızm yanımda dur falan diyorum. Bunlrın etkisinden cıkanilsem normale donecek hayatımz.benm gibi cok aile var tabi ama ozellikle gurbette vüyüyen cocuklar anneye cok baglı oluyor o yuzden birnde yatılı kalması mumkun degl
Ben biraz rahatım o konuda ya, direkt “cinsel hayatımı kurtarmam lazım, bebelerime bakar mısın?” da diyebilirim zorda kalsam fmfm
Çok çok geçmiş olsun, sizinki tabii ki farklı ve haklı bir durum.. biz Ege’de yaşıyoruz ancak depremden sonra bizde çocukları yanımızda yatırmaya başladık.. Bende gurbette sayılırım ya. Ailemle aynı şehirde değiliz, çocuklarımın ailelerimizi gördüğü sayılıdır. Yine de küçükken daha rahattı, şuan annem falan geldiğinde oğlumla uyuyabiliyor ama benim de kızım bana çok düşkün, yakın zamanda bırakıp kaçamak yapmaya gidemeyiz