Abartıyor muyum :(

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Kızlar bir haftadır kayınvalidemdeyiz.
Burda hamile olduģumu öğrendim yolculuk kaldıramam diye eşim görevi nedeniyle çalıştığı yere döndü ben kaldım.
Eşimle ilk ayrı kalışımız değil ama kendime engel olamıyorum gözlerim şişti ağlamaktan. Bi çorabını görsem saatlerce sarılıp aģlıyorum. Hafta sonları gelecek ama sanki askere yolladım durmuyor gözyaşlarım. Bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum ama elimde değil bu kadar dert ettim eşimin gidişini.
Şuan eşim eşim diye yazarken bile ağlıyorum. Hamilelikten olsa gerek. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor ya ona bişey olursa ne yer ne içer eve gidince sıcak bi yemeği olmayacak vs. Yazdıkça akıyor gözyaşlarım. :KK43:
ya hastalansa kim bakacak. :KK43:
Off off birbuçuk ay nasıl geçecek :KK43:

Ekleme : Keyfi kalmıyorum kızlar .Benim hatam belki belirtmedim ayrıntılı.
Yol kaldıramam çünkü 6 7 saat doğuda otobüsle ve aktarmalı gidecektim. Gideceğim yer köy gibi. Arabamız yok. Hastane çok yetersiz ve uzak. Kadın doğumcu yok. Bağlı olduğu ile bile 2 saatten fazla uzaklıkta. Hiç kimsemiz yok orda.
Doktorum da daha çok yeni dedi. Sancılarım var. Daha testlerim tahlillerim olacakmış. Sebepler çok yani. Bu ay geçsin dedi zaten haziranda da eşimin tayini çıkacak. Birbuçuk ay. Zor olacak :KK43:

Son düzenleme:
Kızzz bu kadar düşkün olma anacım tecrübe edindik gördük yaşadık değmez bi erkek için o kadar yıpratma kendini eşinde olsa üstelik annesimisin sen onun oda çoçukmu yok aç kalacak ne diye düşünüyorsun kırsın bir yumurta yesin en beceriksiz erkek bile yapar bunu hiçbirşey yapamazsa dışarda yer güzellik dert etme türkiye orası somalia değil sokak başı yiyecek içeçek dükkanları dolu hadiiii bunları geçtik eşinden önce senin üzmemen gereken yavrucuğun var karnında asıl o masum savunmasız sana bağlı şuanda unutma hadi üzme artık annesi onuda

Kızzz bu kadar düşkün olma anacım tecrübe edindik gördük yaşadık değmez bi erkek için o kadar yıpratma kendini eşinde olsa üstelik annesimisin sen onun oda çoçukmu yok aç kalacak ne diye düşünüyorsun kırsın bir yumurta yesin en beceriksiz erkek bile yapar bunu hiçbirşey yapamazsa dışarda yer güzellik dert etme türkiye orası somalia değil sokak başı yiyecek içeçek dükkanları dolu hadiiii bunları geçtik eşinden önce senin üzmemen gereken yavrucuğun var karnında asıl o masum savunmasız sana bağlı şuanda unutma hadi üzme artık annesi onuda

Ay ne bileyim akıyor gözyaşlarım tutamıyorum. Bekar evinde çok kalmış yapabilir ama bikaç kez yalnız kaldığında dedikleri aklıma geliyor sesin yok ev bomboş diyodu ona daha zor belki de. :KK43:

Hayirli olsun bebisiniz. Cok cabuk gecer bir bucuk ay nedir ki. Moralinizi iyi tutmaya bakin ki bebis te icerde mutlu olsun. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin :)

bebeğin hayırlı olsun canım..duygusallaşmışsın..haftasonu birlikte eve dönün..umarım kayınvalidenler iyidir..

Hormonlar tavan yapmış durumda :) böyle hissetmenız normal ama azıcık relax. Allah başka dert vermesin bebeğinize ve size. Bebişi düşünün mutlu olun, hayırlı olsun bu arada.

rabbim bebişini kucağına almanı nasip etsin.
hormonlar tavan yapmıştır tatlım..

Sağolun Rabbim isteyen herkese versin. Yolculuk iyi değilmiş önceden bilseydim gelmezdik de kalakaldım burda böyle. :KK43:
Kayınvalidemler iyiler çok şükür ama eşimin yanında olmak isterdim :KK43:
Yüzü gözümün önünden gitmiyor bir saniye :KK43:

Yolculuğu neden kaldıramiyorsun ki ben hamile kaldığım ilk aydan doğuma kadar hep gezdim ve yolculuk yaptım üstelik arabayi da kendim kullandım allaha şükür hiç biseycikte olmadı ayrıca çok fazla bağlanma bi insana gün gelir hayal kırıklığına ugrasan (allah korusun tabi ) daha kötü olursun ...

çok sevindim hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah. hamilelikten oluyor hep bunlar. bende öyleydim bir kere bir tv reklamına ağlamışlığım var düşünün:) baktınız olmuyor eşinizde araba varsa yoksada kiralayabiliyorsa gelsin alsın sizi bir hafta sonu yavaş yavaş dura dura dinlene gidersiniz.

Kızlar rahatsızlığım var. 4 ay yollarda gidip gelmekten gebe kalamadım . 1 ay bir yere gitmedim hamile olduğumu öğrendim. Yol uzun gideceğimiz yer köy gibi araba yok hastane yok bağlı olduğu ile bile 2 saat uzaklıkta. Kim ister ki eşinden ayrı birbuçuk ay.
Ben olsam eşimle giderdim.
1 aylık hamilelikte neyini kaldıramayacaksın ki 8-9 aylık değilsin.

Yolculuğu neden kaldıramiyorsun ki ben hamile kaldığım ilk aydan doğuma kadar hep gezdim ve yolculuk yaptım üstelik arabayi da kendim kullandım allaha şükür hiç biseycikte olmadı ayrıca çok fazla bağlanma bi insana gün gelir hayal kırıklığına ugrasan (allah korusun tabi ) daha kötü olursun ...

42 haftalık da olsam eşimle gider kayınvalide de kalmazdım...

çok sevindim hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah. hamilelikten oluyor hep bunlar. bende öyleydim bir kere bir tv reklamına ağlamışlığım var düşünün:) baktınız olmuyor eşinizde araba varsa yoksada kiralayabiliyorsa gelsin alsın sizi bir hafta sonu yavaş yavaş dura dura dinlene gidersiniz.

4 haftalık gebelikte yolculuk yapamıyorsun öyle mi:KK57:

uçağa bile 8 aylığa kadar hamileleri alıyorlar

ne kadar abartılı davranışlar

Bir de daha 1 aylıkken böyle düşünüp gitmiyorsan 9 ay kayınvalidede kalacaksın herhalde.

Hayırlı olsun. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin.

Hamilelikten kaynaklanıyor bence.
Bulantı varsa yolculuk yapamamanı anlarım da ben olsam kayinvalide de kalmazdım. Çünkü benim hamilelikte kendime tahammülüm yoktu. Çok berbattı.
Evim evim güzel evim yani...

Kızlar bir haftadır kayınvalidemdeyiz.
Burda hamile olduģumu öğrendim yolculuk kaldıramam diye eşim görevi nedeniyle çalıştığı yere döndü ben kaldım.
Eşimle ilk ayrı kalışımız değil ama kendime engel olamıyorum gözlerim şişti ağlamaktan. Bi çorabını görsem saatlerce sarılıp aģlıyorum. Hafta sonları gelecek ama sanki askere yolladım durmuyor gözyaşlarım. Bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum ama elimde değil bu kadar dert ettim eşimin gidişini.
Şuan eşim eşim diye yazarken bile ağlıyorum. Hamilelikten olsa gerek. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor ya ona bişey olursa ne yer ne içer eve gidince sıcak bi yemeği olmayacak vs. Yazdıkça akıyor gözyaşlarım. :KK43:
ya hastalansa kim bakacak. :KK43:
Off off birbuçuk ay nasıl geçecek :KK43:
Çoraba mı sarılıp ağlıyorsunuz hakketen? :KK48: Çok hoş, ne güzel bu kadar sevdiğiniz bir eşiniz varmış işte.
Eviniz çok mu uzak? Ne kadar kalacaksınız ki? Doktor mu dedi yolculuk olmaz diye? Uçakla neden olmasın ki?

Hayırlı olsun. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin.

Hamilelikten kaynaklanıyor bence.
Bulantı varsa yolculuk yapamamanı anlarım da ben olsam kayinvalide de kalmazdım. Çünkü benim hamilelikte kendime tahammülüm yoktu. Çok berbattı.
Evim evim güzel evim yani...

Çoraba mı sarılıp ağlıyorsunuz hakketen? :KK48: Çok hoş, ne güzel bu kadar sevdiğiniz bir eşiniz varmış işte.
Eviniz çok mu uzak? Ne kadar kalacaksınız ki? Doktor mu dedi yolculuk olmaz diye? Uçakla neden olmasın ki?

Teşekkür ederim.
Evim doğuda 6 7 saat uzaklıkta. Birbucuk aya tayinimiz çıkacak zaten.
Eşimin görev yaptığı yer köy gibi. Bağlı olduğu ile bile 2 saatten fazla yol var. sağlık hizmetleri yetersiz hastane bile uzak ve kadın doğumcu yok. Daha yeniyim tahlillerim testlerim kontrollerim olurmuş.
sancılar var dr önermedi yol. Bu aylar kaldıramam.

Evliliklerde bazen uzaklasmak iliskiye iyi geliyor, birbirinizi ozlemek iyidir, daha cok kiymet biliniyor, kendini bu kadar paralama bence, ee bide hafta sonlari gelicek demissin. Hamileligin hayirli olsun insallah, sen simdi kendini ve bebgini dusun bence bosuna stres yapma

X