Abartıyor muyum?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Oncelikle sunu belirteyim nisanlimin kiz arkadasi olamaz o konuda katiyim nisanlim da hak verir bana ve gerekli ozeni gosterir. Simdi nisanlimin 2 yıl önce tanıştığı bi kız var. Kız evli kocasını da taniyo onunla da arkadaş. Ama evlenmeden öncesine dayanıyor arkadaşlıkları. Bu cift baska ilde. Sosyal medyada kızın eşiyle fotoğraflarını begeniyo kız da nisanlimin gönderilerini vs. Birbirlerinde numaraları da var ama hiç konuştuklarini gormedim sadece alenen yorumlasarak konuşurlar kızla veya eşiyle. Ama nisanlim kızın tek fotoğraflarını ve gonderilerini de begeniyo ve ben bu durumdan hoşnut olmuyorum. Hayır her gonderisini niye beğeniyor? Bu konudaki gorusumu onunla paylaşmadim henüz sizin goruslerinize gore hareket edeceğim. Ben istemiyorum kızın her haltini begenmesini saçma mi dusunuyorum sizce siz olsanız nasıl bi tavır takinirdiniz?

her fotografını her gonderisini begeniyormu tek tek..birde kız zaten evliymis yani esi tiklenirdi simdiye kadar ne begeniyor falan diye takılmayın cok

Bana göre tabi şahsi fikrim her foto durum vs begenisi varsa muhtemelen kendini belli etneye çalışyor olabilir
Insan tek tek niye begenir ki
Ha esiyle olur foto begenir
Ki düşünceli bir insan kocasının hassasiyeti olur belki diyerek sadece esiyle olan foto begenir
Biraz garip geldi

Kocası onların arkadaşlıklarını yakından gormus biri olarak tepki vermiyor heralde ama ben kendimi yiyorum

Durup dururken neden kizin gonderilerini begeniyor ki, ben olsam altinda baska nedenler arardim, hic normal degil, takip edin.

Benim hesabım yok
Söylersem parayonak olduğumu falan dusunur mu

Düşüncesiz degilse 1 2 foto begenisi eksik kalınca ölmeyecekse
Söyle
Hayatım arkadşsınız ne güzel ama tek tek begeniyosun ya esi belki rahatsız oluyordur
Biraz daha dikkat et canım
Diyerek hem topu kendinden çıkarmış olursun hemde istedgin olur

Durup dururken neden kizin gonderilerini begeniyor ki, ben olsam altinda baska nedenler arardim, hic normal degil, takip edin.
Takipteyim zaten 7/24 didik didik
Bence de çok saçma begenmese ölür sanki
Ayrıca neyi takip edicem? İletişime geçme falan yok anca düğünümuze gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…