- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Kocası onların arkadaşlıklarını yakından gormus biri olarak tepki vermiyor heralde ama ben kendimi yiyorumBana göre tabi şahsi fikrim her foto durum vs begenisi varsa muhtemelen kendini belli etneye çalışyor olabilir
Insan tek tek niye begenir ki
Ha esiyle olur foto begenir
Ki düşünceli bir insan kocasının hassasiyeti olur belki diyerek sadece esiyle olan foto begenir
Biraz garip geldi
Her abartı oldu ama 5inden 3unu begeniyo diyelim. Kiskaniyorum ben elimde değilher fotografını her gonderisini begeniyormu tek tek..birde kız zaten evliymis yani esi tiklenirdi simdiye kadar ne begeniyor falan diye takılmayın cok
Kocası onların arkadaşlıklarını yakından gormus biri olarak tepki vermiyor heralde ama ben kendimi yiyorum
Gereksiz olan ne onu da soyleseydinizÇok saçma ve gereksiz bana göre.
Benim hesabım yokSende aynısını yap bi bakalım
Yada acık açık rahatsız oldugunu söyle
Gereksiz olan ne onu da soyleseydiniz
ozaman soyle bunu kızda evli barklı yanlıs anlasılır neden begeniyorsun surekli gonderilerini de..Her abartı oldu ama 5inden 3unu begeniyo diyelim. Kiskaniyorum ben elimde değil
Bence de soyleyim mi onaNişanlınızın yaptığı. Elin kadını sonuçta ne gerek var. :)
Bunu derim bidaha da begenmez ama bana o da eşi de benim arkadaşım nasıl böyle dusunursun diyerek kendimi de kotu hissettirirozaman soyle bunu kızda evli barklı yanlıs anlasılır neden begeniyorsun surekli gonderilerini de..
Benim hesabım yok
Söylersem parayonak olduğumu falan dusunur mu
Ama karşı cins bi de evliTakılmayın bence, arkadaşlarımın tüm gönderilerini ne olduğuna bakmaksızın koşulsuz şartsız likelarım
Takipteyim zaten 7/24 didik didikDurup dururken neden kizin gonderilerini begeniyor ki, ben olsam altinda baska nedenler arardim, hic normal degil, takip edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?