- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Konuyla alakası yok ama mubişleriniz çok güzeller:)Bana göre tabi şahsi fikrim her foto durum vs begenisi varsa muhtemelen kendini belli etneye çalışyor olabilir
Insan tek tek niye begenir ki
Ha esiyle olur foto begenir
Ki düşünceli bir insan kocasının hassasiyeti olur belki diyerek sadece esiyle olan foto begenir
Biraz garip geldi
Mübiş derkenKonuyla alakası yok ama mubişleriniz çok güzeller:)
Mübiş derken
Ilk defa duydum valla anlamdm kardeş mubiş iyimişMuhabbet kuşuna Mubiş dendiğini bende burda gördüm valla tatlı geldi kulağa
Benim hesabım yok dolayısıyla böyle bi imkanim da yokYani begenmesi sacma tabi. Goze batar.
Ben olsam misilleme yaparimama her iliski farkli tabi. Benimki zaten yapmiyoda kiskanilcak bisey. Yapsa aynisini ona yasatirim caktirmadan
Sen sürekli çocuğun tek fotoğraflarını begeniyo musun? Benim nisanliminkini böyle beğenen olsa silerdim o dereceyim benya çok kurcalamayın öyle seviyormuydun önceden falan saçma değil mi bilemedim bende arkadaşımın nişanlısının fotolarını beğeniyorum ikisi de arkadaşım ama nişanlısıyla daha sonradan tanışmıştım mesela o da benimkileri beğenir hepsini olmasa da çok kafaya takmayın sonuçta evliymiş ama çokta boş bırakmayın tabi herkes aynı değil valla ben de artık beğenmeyim bari neler yazmışsınız iki dkda hiç böyle düşünmemiştim sadece severim ikisini de mesela
Başka kız arkadaşı yok sildim hepsini dolayısıyla begenemiyo sadece arkadaşlarının çift fotolarini begeniyokendiniz diyorsunuz evli diye,bekar olsa neyse de.bir de nişanlınız sadece bu kzıın fotoğraflarını mı beğenir,yoksa her arkadaşının fotosunu beğenme alışkanlığımı vardır,adam belki alışkanlıktan beğeniyordur.
Nisanlim çok zeki hemen çakarBoşver o zaman yaa, neyi ne kadar düşünürsek bizi o kadar etkiler. Öyle bir şey yoktur belki de, sadece geçmiş hukukları vardır ve cidden değer veriyordur kıza insan olarak. Kendimi düşündüm de bekar halimle evli arkadaşlarımın tek tek fotolarını da beğenirim duygusallıka ilgili değil asla..
Zaten bu varsayım olmuş olsaydı, o onla evli, sen bunla nişanlı olmazdın. Hoşuna gitmemeye devam edecekse ve nişanlın aşırı uç zeki çakal biri değilse ; sanki bi arkadaşın bunu yaşamış da problem olmuş da olaylar büyümüş gibi anlatabilirsin ona .. belki kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla olur ancak yine de bana iyiniyetle yapılıyor gibi geldi
Ama hoşuma gitmiyo begenmesiBu arada bir seyi didiklersen muhakkak bisey bulursun. Fazla kurcalama yani
Surekli kisitlayamazsinki. Sildim diyosun kizlari. Icinde varsa baska hesap acar ordan ekler. Bunlar cozum degil. Ya guveneceksin serbest birakcaksin ya da boyle kendini mutsuz ediceksin.Ama hoşuma gitmiyo begenmesi
Yalnız bana kendi dedi sil istiyorsan hepsini diye ben de gerek yok dedim sonradan sildimSurekli kisitlayamazsinki. Sildim diyosun kizlari. Icinde varsa baska hesap acar ordan ekler. Bunlar cozum degil. Ya guveneceksin serbest birakcaksin ya da boyle kendini mutsuz ediceksin.
O da kiskanc benim hesabım yok ama reelde belli ediyorGuveniyorsun ama siliyosun anlamadim valla... bende kocama %99 guveniyorum ama takip etmiyorum kimi begeniyo bakmiyorum. Guven boyle olsa daha iyi degil mi . Tabi her iliski farklida. Bunu bastan dengesini kuramazsan sonra cok kafayi yersin. Ipler esit olmali. O da seni kaybetmekten korkmali. Guvenmeli ama serbest birakmamali flan filan konu uzarrrrrrr gider
Sadece arkadaşlarının eşleri var hesabında onların cift fotoğraflarını begeniyo ama bu kızın fotoğraf ta dahil her haltini begeniyo çok sınır oluyorummerak ettiğim şey sadece bu kıza mı yapıyo ?
yani tüm arkadaşlarının gönderilerini fotograflarını da begeniyo mu yoksa sadece bu kızın mı ?
ben olsam ilk buna bakardım. ben bir iki gördükten sonra asla izin vermez gerekirse kavgasını ederdim onuda söyliim.
Sadece arkadaşlarının eşleri var hesabında onların cift fotoğraflarını begeniyo ama bu kızın fotoğraf ta dahil her haltini begeniyo çok sınır oluyorumben de konuscam galiba tutamıyorum. Ama cevabı sen fesatsin olcak muhtemelen sen olsan ne şekilde konusurdun?
ben enbaştan sınırları koydugum için sevgilim kız kardeşinin falan bile fotosunu begenmiyo.
kendisi söyledi gerçi ben bişey demeden
genelde ben empati kurduruyorum böyle konularda, yavaş yavaş konuya girip ya sen olsaydın yerimde derdim onun fikrinin ne oldugunu bildiğimi ama cok rahatsız oldugumu söylerdim.
sanırım huzurumuzun kaçmasından daha önemli degildir gibi bişeyler söylesen olmaz mı.
biz baya bu tarz anlaşıyoruz
uygun bi dille söyle malum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırBenim hesabım yok
Söylersem parayonak olduğumu falan dusunur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?