Abartıyor muyum?

Konuyla alakası yok ama mubişleriniz çok güzeller:)

Sen sürekli çocuğun tek fotoğraflarını begeniyo musun? Benim nisanliminkini böyle beğenen olsa silerdim o dereceyim ben

Başka kız arkadaşı yok sildim hepsini dolayısıyla begenemiyo sadece arkadaşlarının çift fotolarini begeniyo

Nisanlim çok zeki hemen çakar
Yani dememeli miyim rahatsız olduğumu?

Surekli kisitlayamazsinki. Sildim diyosun kizlari. Icinde varsa baska hesap acar ordan ekler. Bunlar cozum degil. Ya guveneceksin serbest birakcaksin ya da boyle kendini mutsuz ediceksin.
Yalnız bana kendi dedi sil istiyorsan hepsini diye ben de gerek yok dedim sonradan sildim ben nisanlima güveniyorum yanlış anlasilmasin sonuçta orası herkese açık bi platform kız da evli kocası falan da goruyo bana hoş gelmiyor begenmesi

Guveniyorsun ama siliyosun anlamadim valla... bende kocama %99 guveniyorum ama takip etmiyorum kimi begeniyo bakmiyorum. Guven boyle olsa daha iyi degil mi . Tabi her iliski farklida. Bunu bastan dengesini kuramazsan sonra cok kafayi yersin. Ipler esit olmali. O da seni kaybetmekten korkmali. Guvenmeli ama serbest birakmamali flan filan konu uzarrrrrrr gider

O da kiskanc benim hesabım yok ama reelde belli ediyor
Ben yüzde yüz tabii ki güvenmiyorum ki kimse kimseye babasına bile o derece guvenmemeli ve aynen dediğiniz gibi serbest birakmamali

merak ettiğim şey sadece bu kıza mı yapıyo ?
yani tüm arkadaşlarının gönderilerini fotograflarını da begeniyo mu yoksa sadece bu kızın mı ?
ben olsam ilk buna bakardım. ben bir iki gördükten sonra asla izin vermez gerekirse kavgasını ederdim onuda söyliim.

Sadece arkadaşlarının eşleri var hesabında onların cift fotoğraflarını begeniyo ama bu kızın fotoğraf ta dahil her haltini begeniyo çok sınır oluyorum ben de konuscam galiba tutamıyorum. Ama cevabı sen fesatsin olcak muhtemelen sen olsan ne şekilde konusurdun?

ben enbaştan sınırları koydugum için sevgilim kız kardeşinin falan bile fotosunu begenmiyo.
kendisi söyledi gerçi ben bişey demeden

genelde ben empati kurduruyorum böyle konularda, yavaş yavaş konuya girip ya sen olsaydın yerimde derdim onun fikrinin ne oldugunu bildiğimi ama cok rahatsız oldugumu söylerdim.
sanırım huzurumuzun kaçmasından daha önemli degildir gibi bişeyler söylesen olmaz mı.

biz baya bu tarz anlaşıyoruz

Bizde de empatiyi hep o yapar hep te hak veririm ona. Ordan vurayim ben de o halde ama ben bisi demezdim derse ne dicem kız kardeşinin fotosunu neden begenmiyo sen mi istedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…