Abartıyor muyum?

Bunu derim bidaha da begenmez ama bana o da eşi de benim arkadaşım nasıl böyle dusunursun diyerek kendimi de kotu hissettirir
ya acıkcası hem benim hemde esimin arkadası benim fotoları begense esim rahatsız olur bundan aslında cokda anormal degil senin verdigin tepki onada boyle soyle neticede baskalarıda yanlıs anlayabilir cift olarak fotoları begense sorun yokda tekleri neden begeniyor

Tamam çoğunluk konuş derse bu şekilde derim :) teşekkürler

Çiftleri de begeniyo kocasının tek fotolarini da begeniyo ama kızın niye begeniyo ? Bence de çok rahatsız edici

Sizden önce taniyormuymus bu bayani? Önceden bi samimiyetleri olmadığına emin olun bence

Yani gozun ustunde olsun. O da seni kandirmamasi icin. Yoksa yapacak olani tutamazsin. Ayrica Erkekler cok konusan kadinlari dinlemez ve takmazlar. Birbirlanmak ise yaramaz.
Ben onu çok kisitlamam anlayışlı biriyim
Kiz zaten evli yanı öyle bi şey olamaz da bunlar hiç hoş değil

Sizden önce taniyormuymus bu bayani? Önceden bi samimiyetleri olmadığına emin olun bence
Taniyormus kocasıyla da bunu kız tanistirmis. Önceden hoşlanma falan varsa ki olabilir çok doğal olarak asla ogrenemem ben bunu ona sorsam söylemez o dönemden de kimseyi tanimiyorum

Ya ben kendimden şüphe ediyorum artık. Benim nişanlım! Hemde benden önce tanıştığı normal bildiğin kız arkadaşı. Hemde evli. Hemde eşiyle arkadaş! E bu adam şerefsiz mi de bu kıza göz koyacak? E koyacağına şüphe duyduğum insanımı ben koca diye gezdirecem. Bilemiyorum yaa bana çok abartı geliyor böyle şeyler.

Sizden önce yani evlilikler olmadan önce aralarında ilişki olkmasa bile bi duygusal etkileşim olmuş mu acaba? Yok yani çift fotoları beğenmede sıkıntı yok, hatta güvenilirse kızın ya da erkeğin bi arkadaşının tek fotosunu beğenmesinde de sakınca yok ( her fotoyu kastetmiyorum) bilemedim, şimdi sorsan : sen kıskançsın, evli kadın bilmiyor musun arkadaşımız fesatlık yapıyosun diye suçlayabilir nişanlın seni, söylemesen senin aklında kalacak..

peki kız da aynı şekilde nişanlının tek fotolarını teker teker beğeniyor mu?

Taniyormus kocasıyla da bunu kız tanistirmis. Önceden hoşlanma falan varsa ki olabilir çok doğal olarak asla ogrenemem ben bunu ona sorsam söylemez o dönemden de kimseyi tanimiyorum
Sadece bilmek istiyorum tepki göstermeyecegim is işten geçmiş ama bilmek hakkım falan deseniz? Biraz duygu sömürüsü yapsanız?

Ben o manada düşündüğümü belirttigimi hatırlamıyorum öyle bi suphem yok sadece hoşuma gitmiyo

Özellikle dikkat ettim kız begenmiyo sadece arada gonderilerini begeniyo
Önceden dediğiniz durum tabii ki olmuş olabilir bunu asla ogrenemem ve aynen nisanlim beni o şekilde suçlar demezsem de kesinlikle içimde kalır

ya çok kurcalamayın öyle seviyormuydun önceden falan saçma değil mi bilemedim bende arkadaşımın nişanlısının fotolarını beğeniyorum ikisi de arkadaşım ama nişanlısıyla daha sonradan tanışmıştım mesela o da benimkileri beğenir hepsini olmasa da çok kafaya takmayın sonuçta evliymiş ama çokta boş bırakmayın tabi herkes aynı değil valla ben de artık beğenmeyim bari neler yazmışsınız iki dkda hiç böyle düşünmemiştim sadece severim ikisini de mesela

Özellikle dikkat ettim kız begenmiyo sadece arada gonderilerini begeniyo
Önceden dediğiniz durum tabii ki olmuş olabilir bunu asla ogrenemem ve aynen nisanlim beni o şekilde suçlar demezsem de kesinlikle içimde kalır

Boşver o zaman yaa, neyi ne kadar düşünürsek bizi o kadar etkiler. Öyle bir şey yoktur belki de, sadece geçmiş hukukları vardır ve cidden değer veriyordur kıza insan olarak. Kendimi düşündüm de bekar halimle evli arkadaşlarımın tek tek fotolarını da beğenirim duygusallıka ilgili değil asla..

Zaten bu varsayım olmuş olsaydı, o onla evli, sen bunla nişanlı olmazdın. Hoşuna gitmemeye devam edecekse ve nişanlın aşırı uç zeki çakal biri değilse ; sanki bi arkadaşın bunu yaşamış da problem olmuş da olaylar büyümüş gibi anlatabilirsin ona .. belki kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla olur ancak yine de bana iyiniyetle yapılıyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…