- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
ya acıkcası hem benim hemde esimin arkadası benim fotoları begense esim rahatsız olur bundan aslında cokda anormal degil senin verdigin tepki onada boyle soyle neticede baskalarıda yanlıs anlayabilir cift olarak fotoları begense sorun yokda tekleri neden begeniyorBunu derim bidaha da begenmez ama bana o da eşi de benim arkadaşım nasıl böyle dusunursun diyerek kendimi de kotu hissettirir
Bundan korkuyorum işteSoyleyip aklinda olmayani aklina dusurme. Takipte kal ama :)
Tamam çoğunluk konuş derse bu şekilde derim :) teşekkürlerDüşüncesiz degilse 1 2 foto begenisi eksik kalınca ölmeyecekse
Söyle
Hayatım arkadşsınız ne güzel ama tek tek begeniyosun ya esi belki rahatsız oluyordur
Biraz daha dikkat et canım
Diyerek hem topu kendinden çıkarmış olursun hemde istedgin olur
Çiftleri de begeniyo kocasının tek fotolarini da begeniyo ama kızın niye begeniyo ? Bence de çok rahatsız ediciya acıkcası hem benim hemde esimin arkadası benim fotoları begense esim rahatsız olur bundan aslında cokda anormal degil senin verdigin tepki onada boyle soyle neticede baskalarıda yanlıs anlayabilir cift olarak fotoları begense sorun yokda tekleri neden begeniyor
Yani gozun ustunde olsun. O da seni kandirmamasi icin. Yoksa yapacak olani tutamazsin. Ayrica Erkekler cok konusan kadinlari dinlemez ve takmazlar. Birbirlanmak ise yaramaz.Bundan korkuyorum işte
Başka vukuat yok her şey anlattığım gibi neyi takip edicem?
Ben onu çok kisitlamam anlayışlı biriyimYani gozun ustunde olsun. O da seni kandirmamasi icin. Yoksa yapacak olani tutamazsin. Ayrica Erkekler cok konusan kadinlari dinlemez ve takmazlar. Birbirlanmak ise yaramaz.
Taniyormus kocasıyla da bunu kız tanistirmis. Önceden hoşlanma falan varsa ki olabilir çok doğal olarak asla ogrenemem ben bunu ona sorsam söylemez o dönemden de kimseyi tanimiyorumSizden önce taniyormuymus bu bayani? Önceden bi samimiyetleri olmadığına emin olun bence
Sadece bilmek istiyorum tepki göstermeyecegim is işten geçmiş ama bilmek hakkım falan deseniz? Biraz duygu sömürüsü yapsanız?Taniyormus kocasıyla da bunu kız tanistirmis. Önceden hoşlanma falan varsa ki olabilir çok doğal olarak asla ogrenemem ben bunu ona sorsam söylemez o dönemden de kimseyi tanimiyorum
Ben o manada düşündüğümü belirttigimi hatırlamıyorum öyle bi suphem yok sadece hoşuma gitmiyoYa ben kendimden şüphe ediyorum artık. Benim nişanlım! Hemde benden önce tanıştığı normal bildiğin kız arkadaşı. Hemde evli. Hemde eşiyle arkadaş! E bu adam şerefsiz mi de bu kıza göz koyacak? E koyacağına şüphe duyduğum insanımı ben koca diye gezdirecem. Bilemiyorum yaa bana çok abartı geliyor böyle şeyler.
Özellikle dikkat ettim kız begenmiyo sadece arada gonderilerini begeniyoSizden önce yani evlilikler olmadan önce aralarında ilişki olkmasa bile bi duygusal etkileşim olmuş mu acaba? Yok yani çift fotoları beğenmede sıkıntı yok, hatta güvenilirse kızın ya da erkeğin bi arkadaşının tek fotosunu beğenmesinde de sakınca yok ( her fotoyu kastetmiyorum) bilemedim, şimdi sorsan : sen kıskançsın, evli kadın bilmiyor musun arkadaşımız fesatlık yapıyosun diye suçlayabilir nişanlın seni, söylemesen senin aklında kalacak..
peki kız da aynı şekilde nişanlının tek fotolarını teker teker beğeniyor mu?
Yok eskilerden konusmuyoruz böyle biseyi sorup ta tatsızlık zaten yapmam kızı kiskandigimi falan dusunur mazallahSadece bilmek istiyorum tepki göstermeyecegim is işten geçmiş ama bilmek hakkım falan deseniz? Biraz duygu sömürüsü yapsanız?
O da doğruYok eskilerden konusmuyoruz böyle biseyi sorup ta tatsızlık zaten yapmam kızı kiskandigimi falan dusunur mazallah
Yani begenmesi sacma tabi. Goze batar.Ben onu çok kisitlamam anlayışlı biriyim
Kiz zaten evli yanı öyle bi şey olamaz da bunlar hiç hoş değil
Ama karşı cins bi de evli
Özellikle dikkat ettim kız begenmiyo sadece arada gonderilerini begeniyo
Önceden dediğiniz durum tabii ki olmuş olabilir bunu asla ogrenemem ve aynen nisanlim beni o şekilde suçlar demezsem de kesinlikle içimde kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?