Abartiyor muyum ?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kizlar ,

Uzun yillar suren samimi 2 arkadasim var 3 kisi takiliyoruz ve ailelerimizde gorusuyor her konuda birbirimizden hic bir sey saklamaz ufacik bir seyde bile kosa kosa telefona yapisir anlatirdik (!)

Aramizda 1 arkadasim 3 sene oncesinde talihsiz bir sey yasadi ve bu olayi ucumu biliyorduk sadece 3 yildir da hic sevgilisi olmadi, fakat aileden onunla evlenmek isteyen bi cocuk vardi xx diyelim buna arkadasca konusuyorlardi , bi gun xx faceden bana.msj atti onu uzdgunu affettirmek. Icin hediye lmak istedgini fakat askerde oldgu icin ona ulastiramayacagini int biseyler alip kargolasam gotururmusun.yardimci olurmusun.dedi ben iyi niyetle yardimc olmak.istedim hatta int bulamadik cok.israr uzerine hesabima 60 tl gonderdi o ara ben.ardasima anlattim icim rahat etmedi . Hic beklemedgim bi tepkiyle nasil sana.msj atar felan diye sinirlendi istemiyorum dedi bende soz verdgimi artik olmayacagini ben.gorevimi yapayim getrdigimde istemzs3n.kendin.halledersin diyo konustum tamma dedik 1 ay beklemeye karar verdik haberi yok gibi .. sonra o beklemeden gidip konusmus cocukla bana soylemeden biz cok.kotu tartstik sen.bana.bekle dedin ama boyle bisey yaptin beni zor duruma soktun diye bi ara konusmadim onunla o arada o 60 tlyi hesaba atayim dedim cocuk kontur attir o prayi bana dedi attirdim yasadgim rezilliklerde cabasi ... arkadasim 1 ay kadar sonra 1 gece ozur diledigi uzun bir msj atti bende uzatmak.istemedim sobucta cok yakindik diye dusundum kobu kapandi bu olan yaklasik 6 ay felan onceydi ....

Taki dune kadar !

Telefonda konferans yaptik 3muz kobhsurken bisey varr sende diyoruz lafi ceviriyo felan en sonunda ben xxle sevgili oldgunu soyledi biz sok
Nasil dedim ya sakamisin ? Hemde 1 ay olmus biz bidaha sokkk..
Ben erkek arkadasimla ailemde ufacik bi sey olsa ilk size anlatiyorum sen.nasil boyle on3mli bir meseleyi bize anlatmaz 1 ay saklarsin bu kadarmi guvenmiyordun dedim firsat olmamis tepkimizden.cekinmis vs vs.. oysa su 1 ayda
+abimin.kina ve.dugununde
+bizde ifatrda
+Onlarda iftarda
+Yeni.evlenen bi ardasimizn ev girmesinde 4 kez saatlerce vakit vardi kobuscak

Birde bunun.oncesi.konusma suresi vr desek 2 ay .. tartsma olmustu ondan anlatamamdim dedi ama bildginiz.guvenmedi sanki uzun.yillar erkek aradasin yok bu cok buyuk bi karar ailen biri ve evlilik icin sevgili oldu belkide 3 4 aya nisanlancak .. ustelik bana sen onla olma demistin diyor ee bi sor neden.oyle dedim hicmi.kafan.karismadi bu soyledgimden ..

Kisa ve net o bize BANA guvenmedi
Telefonu kapattim ardinda "

"Sen kıyamazsın bana biliyom ben o sözleri de bi öfkeyle söyledin yoksa gerçek değil ben evlensem yanımda sen olacaksın kim olacak başka heyecanı mı korkumu mutluluğumu sizinle geçiricem ben yosun gözlüm söylemekle hata yaptım evet ama sende beni anla söyleyemedim şimdi senin o güzel gözlerin benim için dolmasın akmasın gözlerinden yaş kırdım seni özür dilerim"
Yazmis sinirin.gectimi demis. Gulmus
Piskin piskin ..

Ama ben cok kirildim incindim kizmadim anlatmak zorunda degil ama kndimi salak gibi hiseettim.iyilikten.maraz dogdu bildginiz guvenim.gitti sogudum ondan

Sizce mesafemi.koymaliyim arama

İşte kadın erkek ilişkisinde araya girmiycen diye boşuna demiyolar kabak iyi niyet elçisine patlamış yine her zamanki gibi.
Kalbin ne diyosa o yönde davran gururun gerçekten incindiyse içinden gelmiyosa affetmek henüz affetme sırf hatır için. Çok emin çünkü ne yaparsa yapsın onun yanında olucağından, buna güvenmiş ayıp etmiş.

Nasıl sana mesaj atar dediğinde, xx ile tartıştığı için mi, seni kıskandığı için mi dedi öyle?

Onun sevgilisi yada onu seven.bi erkek oyke kiz aradaslarina jic bir nedenle msj atmayacakmis ..

Benim asla kitu bisey yaomiycagimi cok iyi bilir
Anlayamadim oglanimi.kiskandi benden oysa cocukta iyle iyi niyetlerle yazdki uzdum felan diye kiramadim bu ilk ve son oldu

Evet ama evvela guven !
Yanindaydim ama.guvenimi kirdi..
Siz olsaydiniz napardiniz

Saçmaymış. Yarım öbürgün evlense, görüştürmez eşiyle, anlatmaz bile. Hatta bak anlatmıyor.
Ben olsam inan senin gibi tepki verirdim. baya içim darılırdı, soğurdum, güvensizlik gibi bir şey olurdu.

Ben mi bir şey anlamadım siz de bir sıkıntı var konu yu bir özet geçen olabilir mi? Talihsiz olay ne ve ne alaka

Talihsiz bir olay yasdgi icin senelrdir gorustugu kimse yoktu . Su an bi sevgilisi var 1 aymus ve en.yakin arkadslari olarak hic birseyden.haberim yok ustelik biz o cocuk icin bi yanlis anlasilma olup 1 aya yakin kustuk konusmadik . Bize hic konustugunu.soylemedi sevgili oldgunuda

Kisaca guvenmedi

Daha piskin piskin msj atiyo sinirin.gectimi :) diye gulerek kusmuyuz diyor
Inatci.keci yazmis ..

Benim sinirlarim var asildiginda guvenim.gidiyo ve guvenmedgim bi insan hayatimda olmaz , bi insan.ne icin yasarki karsindaki.en.yakinida guvenmezse,

Ama abarttigini dusunuyor kavgami.edelim.diyor hatta

Allah razi olsun gerçekten özet oldu.sizinle önceden yaşadığı olaylardan dolayı çekinmis olabilir, ilişki den emin olmak istemiş olabilir çok takılmayin

Allah razi olsun gerçekten özet oldu.sizinle önceden yaşadığı olaylardan dolayı çekinmis olabilir, ilişki den emin olmak istemiş olabilir çok takılmayin

Erkek arkadasimda oyle dedi emin olamamistir iliskisinden dedi ama o oglanin bana attigi msjla iliskisi var biliyorum icim sizliyo iyilik yaptim basima patladi rezilkik yasadim

Ben mi bir şey anlamadım siz de bir sıkıntı var konu yu bir özet geçen olabilir mi? Talihsiz olay ne ve ne alaka
Yakın arkadaşının eski sevgilisi askerdeyken konu sahibinden yardım istemiş kızdan hediyeyle özür dilemesi için aracı olsun diye. Bizimki de kırmamış konuya dahil olmuş oğlana yardım etmiş ama kızın bundan haberi olunca konu sahibine çok kızmış zamanında nasıl görüşürsün ona yardım edersin babında. Konu sahibi rica etmiş ben çocuğa söz verdim sana söylemiycem bu işi diye. Şimdi öğrendiğini belli etme ki zor duruma düşürme beni demiş. Ama kız duramamış söylemiş bildiğini çocuğa. Bi bozuşmuşlar bu iki kızımız, sonra düzelmiş araları gel zaman git zaman. Şimdiyse o çocukla kız 1 ay önce tekrar sevgili olmuşlar hem de konu sahibine bahsetmemiş hiç bundan yakın arkadaşı olduğu halde. K KumkatNedir da çok kırılmış bu yüzden olay bu. Şimdi ne yapsam affedeyim mi etmeyeyim mi diye sorar..

Ayy bi olay.ancak.biyle guzel anlasilir anlatilir :) konuyu.silip bunumu yazsam ki :)

Ayy bi olay.ancak.biyle guzel anlasilir anlatilir :) konuyu.silip bunumu yazsam ki :)
Teveccüün tatlım Benim yakın arkadaşım dediğim insana, böyle bi durumum olsa ayaklarım totoma çarpa çarpa koşarak anlatmaya giderim, duramam. Onun da sana öyle yapması gerekirdi. Dostluk bunu gerektirir ne olursa olsun. Şahsi fikrim koy mesafeni

Hih iste bende tam sizin gibiyim salak gibi hiseettim kendimi millet ne sirliynis fikirleriniz.icin cok tesekkur ederim

ilişkisinden emin olmadan size söylemek istememiş olabilir o konuda bişey diyemem. ancak eğer ki sizi erkek arkadaşından kıskanıyorsa veya kıskanacaksa işte o çok büyük problem olur benim gözümde. onu affedip de eskisi gibi olamam ben.

Beraber eslerimizle gelir gideriz vs kendi.soyluyordu kisakncak biseyde yapmadim bilemiyorum

Beraber eslerimizle gelir gideriz vs kendi.soyluyordu kisakncak biseyde yapmadim bilemiyorum

işte acaba kıskandı mı? yoksa o dönemde çocuktan hiç hoşlanmıyordu da sizin ikisinin arasını yapmaya çalıştığı için mi tepki gösterdi?
dediğim gibi saklamış olması kötü gelmiyor bana, benim de birçok arkadaşım bir süre sonra öğrendi çünkü öncesinde emin değildim sevgilimden ve birçok kez asla onunla olmaz demiştim arkadaşlarıma, o sebeple söylemekte zorlandım. değer vermediğimden değil kendime yediremediğimden sanırım. işte biraz zaman lazım bazı şeyleri tam olarak anlayabilmek için.

Yorumun icin cok tesekkur ederim canim benim yasadgin icin.sen daha objektif bakabiliyorsun evet herseyi zamn gostercek bu surectede o cocukla ilgili tek.kelime duymak istemedgimi soyledim mesefede koyacagim arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…