- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Nasıl sana mesaj atar dediğinde, xx ile tartıştığı için mi, seni kıskandığı için mi dedi öyle?
İşte kadın erkek ilişkisinde araya girmiycen diye boşuna demiyolar kabak iyi niyet elçisine patlamış yine her zamanki gibi.
Kalbin ne diyosa o yönde davran gururun gerçekten incindiyse içinden gelmiyosa affetmek henüz affetme sırf hatır için. Çok emin çünkü ne yaparsa yapsın onun yanında olucağından, buna güvenmiş ayıp etmiş.
Onun sevgilisi yada onu seven.bi erkek oyke kiz aradaslarina jic bir nedenle msj atmayacakmis ..
Benim asla kitu bisey yaomiycagimi cok iyi bilir
Anlayamadim oglanimi.kiskandi benden oysa cocukta iyle iyi niyetlerle yazdki uzdum felan diye kiramadim bu ilk ve son oldu
Ben mi bir şey anlamadım siz de bir sıkıntı var konu yu bir özet geçen olabilir mi? Talihsiz olay ne ve ne alaka
Saçmaymış. Yarım öbürgün evlense, görüştürmez eşiyle, anlatmaz bile. Hatta bak anlatmıyor.
Ben olsam inan senin gibi tepki verirdim. baya içim darılırdı, soğurdum, güvensizlik gibi bir şey olurdu.
Allah razi olsun gerçekten özet oldu.sizinle önceden yaşadığı olaylardan dolayı çekinmis olabilir, ilişki den emin olmak istemiş olabilir çok takılmayinTalihsiz bir olay yasdgi icin senelrdir gorustugu kimse yoktu . Su an bi sevgilisi var 1 aymus ve en.yakin arkadslari olarak hic birseyden.haberim yok ustelik biz o cocuk icin bi yanlis anlasilma olup 1 aya yakin kustuk konusmadik . Bize hic konustugunu.soylemedi sevgili oldgunuda
Kisaca guvenmedi
Allah razi olsun gerçekten özet oldu.sizinle önceden yaşadığı olaylardan dolayı çekinmis olabilir, ilişki den emin olmak istemiş olabilir çok takılmayin
Yakın arkadaşının eski sevgilisi askerdeyken konu sahibinden yardım istemiş kızdan hediyeyle özür dilemesi için aracı olsun diye. Bizimki de kırmamış konuya dahil olmuş oğlana yardım etmiş ama kızın bundan haberi olunca konu sahibine çok kızmış zamanında nasıl görüşürsün ona yardım edersin babında. Konu sahibi rica etmiş ben çocuğa söz verdim sana söylemiycem bu işi diye. Şimdi öğrendiğini belli etme ki zor duruma düşürme beni demiş. Ama kız duramamış söylemiş bildiğini çocuğa. Bi bozuşmuşlar bu iki kızımız, sonra düzelmiş araları gel zaman git zaman. Şimdiyse o çocukla kız 1 ay önce tekrar sevgili olmuşlar hem de konu sahibine bahsetmemiş hiç bundan yakın arkadaşı olduğu halde. K KumkatNedir da çok kırılmış bu yüzden olay bu. Şimdi ne yapsam affedeyim mi etmeyeyim mi diye sorar..Ben mi bir şey anlamadım siz de bir sıkıntı var konu yu bir özet geçen olabilir mi? Talihsiz olay ne ve ne alaka
Yakın arkadaşının eski sevgilisi askerdeyken konu sahibinden yardım istemiş kızdan hediyeyle özür dilemesi için aracı olsun diye. Bizimki de kırmamış konuya dahil olmuş oğlana yardım etmiş ama kızın bundan haberi olunca konu sahibine çok kızmış zamanında nasıl görüşürsün ona yardım edersin babında. Konu sahibi rica etmiş ben çocuğa söz verdim sana söylemiycem bu işi diye. Şimdi öğrendiğini belli etme ki zor duruma düşürme beni demiş. Ama kız duramamış söylemiş bildiğini çocuğa. Bi bozuşmuşlar bu iki kızımız, sonra düzelmiş araları gel zaman git zaman. Şimdiyse o çocukla kız 1 ay önce tekrar sevgili olmuşlar hem de konu sahibine bahsetmemiş hiç bundan yakın arkadaşı olduğu halde. K KumkatNedir da çok kırılmış bu yüzden olay bu. Şimdi ne yapsam affedeyim mi etmeyeyim mi diye sorar..
Teveccüün tatlımAyy bi olay.ancak.biyle guzel anlasilir anlatilir :) konuyu.silip bunumu yazsam ki :)
Teveccüün tatlımBenim yakın arkadaşım dediğim insana, böyle bi durumum olsa ayaklarım totoma çarpa çarpa koşarak anlatmaya giderim, duramam. Onun da sana öyle yapması gerekirdi. Dostluk bunu gerektirir ne olursa olsun. Şahsi fikrim koy mesafeni
ilişkisinden emin olmadan size söylemek istememiş olabilir o konuda bişey diyemem. ancak eğer ki sizi erkek arkadaşından kıskanıyorsa veya kıskanacaksa işte o çok büyük problem olur benim gözümde. onu affedip de eskisi gibi olamam ben.
Beraber eslerimizle gelir gideriz vs kendi.soyluyordu kisakncak biseyde yapmadimbilemiyorum
işte acaba kıskandı mı? yoksa o dönemde çocuktan hiç hoşlanmıyordu da sizin ikisinin arasını yapmaya çalıştığı için mi tepki gösterdi?
dediğim gibi saklamış olması kötü gelmiyor bana, benim de birçok arkadaşım bir süre sonra öğrendi çünkü öncesinde emin değildim sevgilimden ve birçok kez asla onunla olmaz demiştim arkadaşlarıma, o sebeple söylemekte zorlandım. değer vermediğimden değil kendime yediremediğimden sanırım. işte biraz zaman lazım bazı şeyleri tam olarak anlayabilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?