Abartiyor muyum ?

Gölge etme başka ihsan istemez de ona

Yorumun icin cok tesekkur ederim canim benim yasadgin icin.sen daha objektif bakabiliyorsun evet herseyi zamn gostercek bu surectede o cocukla ilgili tek.kelime duymak istemedgimi soyledim mesefede koyacagim arama
bekle bakalım o kendini affettirmeye çalışsın sana.
benim de kırılan arkadaşlarım olmuştu, gönüllerini aldım, arkadaşın da bu sorunu halleder umarım

Cok sevdgim bi arkadasimdi cokmu agir ki.bu haytindan cikarmak.felan
E ama o arkadaşın yaptığı ne kadar doğru ben taaa yaptığı kavgadan bahsediyorum hani elçiye zeval olan o hediye faslından senin niyetine bak onun düşüncesine bende kıskancım ama sevdiğim bi arkadaşım böyle bi çaba içine girse tepki göstermem aksine duygulanırım

Evet abartiyorsun...abartiyorsunuz.Bana anlamsız geldi çocuk gibi herşeyi birbirinize anlatmaniz..Uzun uzun ozur msjlari,sanki sevgilisiniz..Çıkarabileceğin tek ders iki kişinin arasinda köprü olma..

Evet abartiyorsun...abartiyorsunuz.Bana anlamsız geldi çocuk gibi herşeyi birbirinize anlatmaniz..Uzun uzun ozur msjlari,sanki sevgilisiniz..Çıkarabileceğin tek ders iki kişinin arasinda köprü o
lma..

Genc kizlar genelde biyle kosa kosa herseyi anlatir sevinlerini.huzunlerini cok.yogun yasarlar bide herseyimizi.paylasiyorduk ve bana.guvenmemesi beni.cok kirdi
Belki evet bi 5 sene sonra bende sizin gibi dusunurum abarttigimi soylerim

Genc kizlar genelde biyle kosa kosa herseyi anlatir sevinlerini.huzunlerini cok.yogun yasarlar bide herseyimizi.paylasiyorduk ve bana.guvenmemesi beni.cok kirdi
Belki evet bi 5 sene sonra bende sizin gibi dusunurum abarttigimi soylerim
Yaşlar kaç bilmiyorum ama çok büyük olmadığınız kesin.Olaylar çocukça.Aranızda bir tatsızlık olmuş.Tatsızlığın konusu olan çocukla yeniden birleşmiş o süreçte tepkinden çekindiği veya söyleme cesaretini bulamadığı veya da,kendisinin henüz kafası karışık olduğu için söyleyemiştir.Büyüdükçe herşeyi öyle koşa koşa anlatamamanız gerektiğini öğretir hayat.Burda çokta takılacak birşey yok.O an öyle hissetmiştir söyleyememiştir.Sonuçta 1 yıl sonra paylaşmadı.30 gün sonra paylaştı.Paylaştı mı evet paylaştı.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin kizmadim.digrusu guvenmedgini dusunmek beni kirdi ve incitti bundan cok daha onemli mevzular var adamizda sir olan evet hayat ve tecrube herseyi bir.sure sonra normallestiriyor belkide 1.sene.aonra bunu.cok.cocukca bulacagim bilmiyorum . Arama.mesafe bile.koymayi dusundum acikcasi. .

Boşver tolere et oluruna bırak.İnsanları olduğu gibi kabul et ve onların davranış biçimine göre davran.

Boşver tolere et oluruna bırak.İnsanları olduğu gibi kabul et ve onların davranış biçimine göre davran.

Iste ben.bunu.pek beceremiyorum.uclarda yasiyorum simdi o bana anlatmadi bende ona anlatmayim daha cok zaman sonra biseyler mi anlatayim k bkmayin :) yordum sizi ama fikirlerinizi.cok begendim

Iste ben.bunu.pek beceremiyorum.uclarda yasiyorum simdi o bana anlatmadi bende ona anlatmayim daha cok zaman sonra biseyler mi anlatayim k bkmayin :) yordum sizi ama fikirlerinizi.cok begendim
Şu an beceremediğin şeyleri,hayat sana zamanla yaptırıyor.Konunun üzerinde durma fazla.Bir de arkadaşında olsa,ikili ilişkilerinde çok fazla yorum yapma karışma.Anlatırsa dinle geç.Yorumsuz kal.Zaten bir tatsız olay yaşamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…