- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Annesi mi dolduruyor acaba..
Eşin olacak kişinin bu tür bi cümle kurması bana çok saçma geldi.
Ne o öyle mahalle karısı ağzı gibi..
Ben hoşlanmadım söyleminden.
Kesinlikle taviz vermem. Böyle biri olmadığını biliyorum ama bu şekilde itham etmesi çok yanlış.haddini bildirecek kadar uyarman ve birazcık da affetmeyeceğine dair blöf yapmak yeterli .. zaten böyle şeyler devam ederse affetme. sonra evlenince herkes konuşmaya devam eder
tabi ki haklısın . ben böyle durumlarda cok sinirlenirim. bunların ağzını kapaman lazım yoksa her gelen birşey söyler. bu konuda taviz verme.
ayrıca düğündü dernekti ikiniz karar verin orta yolu bulun. başkaları söz hakkı olmasın..
Abisinin dürüst olduğu ne malum ?
Kesinlikle taviz vermem. Böyle biri olmadığını biliyorum ama bu şekilde itham etmesi çok yanlış.
Abisine Sözde Halasının oğlu duymuşta Söylemiş. Ben Kamuda çalışıyorum Sürekli işlemi olur gelir yanıma bu saatten sonra gayet mesafeli olucam karı gibi dedikodunun gereği yok hayır böyle bir konu bile geçmedi aramızda nerden duymuşta söylemiş ?
Kesinlikle Zinhar böyle birşeyi söymedim söylememde çünkü bende istemiyordum.. Ailemle bile Konusmadım düsün artık.. Ben evlilik meraklısı değilim Böyle birseyi söylemek aklıma bile gelmezz... .Sen eğer ikinizin konuşmasında bir türlü yapamadız düğünü gibi şeyler söylediysen ve abisi de böyle söylemiş duydum dediyse inanmış olması normal geldi bana . Fakat ! Sana söyleyiş tarzı hiç hoş değil. Ayrıca hep böyle demişsin erkeğin dedikoduya itibar etmeyeni daha makbuldür.
Bir insan 7 sinde neyse 70inde o olur.... malesef.... konussam bile boş olduğunu düsünüyorum.Kesinlikle yargısız infaz etmiş:-( oturup adam akilli konuş ilerdede böyle olmasın. .
Kolay bir durum degil, kendimi senin yerine koyuyorum ben de ayni tepkiyi fazla fazla verirdim...
Benim de en sinir oldugum seylerden biridir "yargisiz infaz" insan once bir sorar bir arastirir dogruluk payini...
Bence bu isin ucunu birakma, seni anlamasini sagla.
Gerekirse bir donem tavirli davranip kusebilirsin...
Fakat ayrilmani gerektirecek bir konu mu?
Buna yorum yapabilecegimi sanmiyorum, cunku senin hayatin ve senin kararlarin.
Seni doldurusa getirmekte cok dogru olmaz, sonucta birlikte emek verilmis bir iliski var ortada.
Yine de seni iyice anlamasini saglamalisin bence, yoksa dedigin gibi, ordan buradan duydugu herseye sana sormadan inanirsa, evliliginiz kabus gibi olur...
Selam Kızlar Bugüne stresle başladım. Bugünlerde Düğün tarihini belirliyorduk. Haziran yada Ağustosta olacak. Ben Ramazandan önce olsun istedim düğünü çünkü zaten çok uzattık diye neyse sabah nisanlım aradı Ağustosta olsun diyoruz annemde daha iyi iyleşmiş olur dedi bende tamam siz bilirsiniz dedim bi anda gergin bi ortam oluştu ve Nisanlım " BİR DAHA ETRAFTA DÜĞÜNÜ BİZ İSTİYORUZ ONLAR YAPMIYORLAR" deme dedi. Ben dondum kaldım kime demişim ne demişim ben dedim Şok oldum. Abime Söylemişler dedi. Aksine bana soranlara Her zaman Ben memleketten ablamlar gelecek ona göre ayarlıyoruz düğünü ben istemiyorum ben uzatıyorum işte annesi ameliyat oldu ondan uzadı derim her zaman. Sonra şimdi Abini arıyorum dedim. Aradım abisini, Abi ben kime demişim bunu gelsin yüzleşeyim dedim. Böyle birseyi söylemiş olsam seni ararmıyım ben dedim doğru zaten yüzleşilir dedi. Bak abi dedim ben burda (Gurbette çalışıyorum ) kimseyi tanımam etmem sizin ailenizemi söyleyeceğim böyle birseyi aksine her zaman kendim problem olduğumu söylerim herkese dedim neyse kapattık.. ! Benim Sorunum Şu.. Nişanlım yargısız infaz yaparak bana sorgusuz sualsiz Etrafta konuşma bir daha diye suçladı.. !Beni yapmadığım birsey için nasıl suçlarsın dedim üstelik emin olmadığın birseyde.... Sana gelip benim hakkımda başka birşeyler söyleseler demekki gelip inanacaksın bana sormadan.. Sana göre önemsiz birsey olabilir ama bana göre cok ciddi birsey Kusura bakma ben böyle bir insanla yaşayamam Böyle insanlardan da nefret ederim dedim. Sen beni tanımamışsın dedi. Bi anlık sinirle söyledim yoksa soracaktım dedi.... Kızlar Şimdi soruyorum size Söylemediğim birsey için İtham ediliyorum. haksızmıyım Ayrılma sebebi olarak görüyorum bu adam hep böyle ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.
haksızlık yapmış
ama bir dolduruşa geldiği de kesin ,
önemli bir adımın arifesindesiniz
oturun konuşun
çözün yada bitirin
ama muallakta bırakmayın
Kesinlikle bende buna kızıyorum.Bu adam sana sürekli böyle davranıyorsa bu durumu ayrılık sebebi olarak görebilirsin..
Ama bu düğünü hazırlık evresinde bi kere olduysa uygun bir dille uyar bence..
Bire bin katarak millet her zaman konuşur..
O yüzden insanları sevindirmeyin..
Yine de ilk önce böyle bir olay var mı yok mu diye ilk olarak size gelip sorması gerekirdi..
Haklısınız...Baslarda onun bunun konusmasindan bu kadar sarsilacaksaniz hic evlenmeyin cunku icerigi ne olursa olsun bu tur konusmalar hic bitmez.
Bana da öyle geldi.. Yok Kuzeni duymuş bi yerden tam soramamışta zaten yüzleşilirmişte fazla birsey söylemedi. Artık Hepsiyle mesafeliyim..Abisi kıwırmış gibi geldi bana..
Çok dikkatli ol etrafındakilere..
Bu ayrılma sebebi değil bence ilk defa yapıyorsa böyle bir şeyi..
abartmıyorsun kesinlikle çok haklısın böyle ufak gibi görünen olaylar aslında kilit noktasıdır....oldukça önemlidir.
Hala oğlu gelince lafı koyardim ve asla yüz vermezdim bi daha. .Kadın gibi dedikodu seviyor erkekler artık pesss:-- -(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?