Abartıyormuyum sizce?

Marka falan mı bu yoksa yerel bir mağaza mı

Nasıl hemen gidip aynısını aldı ki

Bir de modeller benziyor nişanlın nasıl öğrenmiş senin beğendiğin model olduğunu belki benzer model farklı markadır

ben olsam ne kadar beğenmiş olsamda , onunla aynı yatak odasını almazdım.Daha güzel,daha gösterişlisini bulup alın.
birdaha da asla birşeyinizi paylaşmayın, gerçek yüzünü görmüş oldunuz sinsinin.
Ama o yine rahat duramaz sizin alacağınız eşyalarla ilgili mutlaka ağzınızı arar, işte o zaman , söylemem canım koşup alıyorsun der bozardım ben olsam.

Bizim oturma Odası'nın aynısını kuzenimde gördüğü halde aldı evine gittiğimizde gördük yenge kızdın mı diye de sormuştu. Ama orda farklı bizde farklı duruyor sonuçta içinize sindiyse alabilirsiniz ama ben almazdım

ben olsam ne kadar beğenmiş olsamda , onunla aynı yatak odasını almazdım.Daha güzel,daha gösterişlisini bulup alın.
birdaha da asla birşeyinizi paylaşmayın, gerçek yüzünü görmüş oldunuz sinsinin.
Ama o yine rahat duramaz sizin alacağınız eşyalarla ilgili mutlaka ağzınızı arar, işte o zaman , söylemem canım koşup alıyorsun der bozardım ben olsam.

iyi fikir canim sakayla karisik denilebilir gercektende sagol :)

Gözünü seveyim hiç üstünde durma, gül geç. Mobilya yani, dizaynını sen yapmadın, patentini almadın zaten eltin almasa başka insanlar da aynı mobilyadan muhakkak gidip alacak. Yine başka mobilyalara da bak, eğer gerçekten bunu çok beğendiysen eltin aldı diye vazgeçme ya da gerçekten rahatsız olduysan başka tasarımlara bak valla şimdi mobilya stilleri çok hoş insan hangisini alacağına karar veremiyor, hepsi birbirinden güzel.

Keske soyleseymis cok hosuma gitti aynisini alsam sorun olur mu diye.Bence kendisine sor canim x boyle dedi eger sen aldiysan ben baska alacagim ona gore diyin bir daha yapmaz hem de gunahini almamis olursunuz iciniz rahat eder yani :) Ama ben olsam ben de farkli bisey alirdim ya yeni evlisiniz bide

Abartiyorum mu lu konulara bayiliyorum yaa.
Aynisini al sonucta sen begenmissin arada laf sokarsin yukarda bi arkadasin da dedigi gibi, 'iyi ki bu modeli begennisim de sen de gidip almissin cok kaliteli cikti' dersin o yoruma katiliyorum

Zevkime bayılıyorum odana çok yakışmış canım de geç

Bence daha güzel bi yatak odası takımı bulup al sonra da iyiki sen benm istedgmi almissnda ben daha iyi bi.model bulmusum dersn :D

Nisanlimin erkek kardesi var dugunlerimiz yakin tarihlerde olacak
Eltim olacak olan kizla(cok seviyor(d)um onu) gecenlerde ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?
Canım sen abartmıyorsun eltinde çok sinsi biriymiş sen böyle konuşursan seni kıskanç onu iyi yaparlar öyle söyleme git daha güzel daha pahalı yatak odası seç kendine keşke sen nişanlına aaa onu biz alacaktık söylediğimde eltim hiç bende bundan alacam diye bahsetmemişti deseydin o kadar o zaten anlardı eltinede dikkat et canım

Hoş bi durum değil ama sende ki derdi nimet sayanda var. Milletin ne dertleri var Allah başka sıkıntı göstermesin

Amann bak en nefret ettiğim bi tip daha kendi aklı yok bunların. Yada bende beğendim aynısıni alsak mı beraber demez dişleri dökülür derse :KK67:
İnsan beğendiği bişeyi yanında söylemese bile o kişinin. Oda ondan önce aldiysa çok beğense bile o eşyayı her neyse yada gidip almaz yani şevkini kırmamak için.
Hiç mi düşünmez be insan hiç mi anlamaz halden. Tamam bi kişi için çıkarmiyorlar ama mevzu o değil.
Arkadaşım sinsi fesat vede kıskanç bir eltiyle karşı karşıyasın dikkat et. Abartmiyorsun sonuna kadar haklısın. Carp lafı görsün gününü:KK62:. Gazan mübarek olsun canm:KK9:

Nisanlimin erkek kardesi var dugunlerimiz yakin tarihlerde olacak
Eltim olacak olan kizla(cok seviyor(d)um onu) gecenlerde ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?
Eltimde bende aynı yatak odasını beğendik ama ikimizde maddi sorunlar yüzünden alamadık ;))
Neyse senin elti işgüzarlık yapmış biraz ama boşver bunlar basit şeyler dikkat et başına çorap örmesin belliki fesat bişey DİKKAT!!!

Back
X