Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam ne kadar beğenmiş olsamda , onunla aynı yatak odasını almazdım.Daha güzel,daha gösterişlisini bulup alın.
birdaha da asla birşeyinizi paylaşmayın, gerçek yüzünü görmüş oldunuz sinsinin.
Ama o yine rahat duramaz sizin alacağınız eşyalarla ilgili mutlaka ağzınızı arar, işte o zaman , söylemem canım koşup alıyorsun der bozardım ben olsam.
Canım sen abartmıyorsun eltinde çok sinsi biriymiş sen böyle konuşursan seni kıskanç onu iyi yaparlar öyle söyleme git daha güzel daha pahalı yatak odası seç kendine keşke sen nişanlına aaa onu biz alacaktık söylediğimde eltim hiç bende bundan alacam diye bahsetmemişti deseydin o kadar o zaten anlardı eltinede dikkat et canımNisanlimin erkek kardesi var dugunlerimiz yakin tarihlerde olacak
Eltim olacak olan kizla(cok seviyor(d)um onu) gecenlerde ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?
Eltimde bende aynı yatak odasını beğendik ama ikimizde maddi sorunlar yüzünden alamadıkNisanlimin erkek kardesi var dugunlerimiz yakin tarihlerde olacak
Eltim olacak olan kizla(cok seviyor(d)um onu) gecenlerde ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?