Abartıyormuyum sizce?

Elbise değilki pişti olasınız, git al bence hiç sıkma canını

kızın niyetinden emin olmak istiyorsan ortaya bir yem at

x ben şu model gelinliği çok beğendim alacağım de bakalım alacak mı

ama gelinlik hiç tarzın olmayan beğenmediğin bir model olsun olur da alırsa rezil olur:KK53:

yok canim yaa yapamam oyle
gidip gidip begendigimi gosteririm yine salak salak

ama bundan sonra temkinli olacagim, kimsenin kirilmamasi alinmamasi icin en dogrusu bu demek ki

Bende sinir olurdum belki ama mobilya yani alsa nolur almasa nolur bide yatak odasi onemli olan o odada yasananlar :KK76:

Beğendiğin takımı al vazgeçme.icinde kalmasın. Onun odasını gormezsin zaten.. Yaptığı da çok ayıp birşey. Bu kızla fazla içli dışlı olmamani öneririm..

Gercekten cok gicik bir hareket olmus .. ben olsam evlerine gider .. 'ayol kiz bu hicte ozaman gözüme göründügü gibi gelmedi demekki dükkanda öyle hos durmus gecenlerde tam istedigimi buldum iyikide o gün almamisim ' der mort edersin eltini..

Gercekten cok gicik bir hareket olmus .. ben olsam evlerine gider .. 'ayol kiz bu hicte ozaman gözüme göründügü gibi gelmedi demekki dükkanda öyle hos durmus gecenlerde tam istedigimi buldum iyikide o gün almamisim ' der mort edersin eltini..

ay cok hossun canim :)
cok iyi fikir valla, ama cok yumusak yuzluyum ya yumusamassam diyecegim bunu

evet belkide abartiyorumdur
zaten ilk once inanmadim, nisanlim dalga geciyor sandim beni kizdirmak icin sonra yemin etti inandim yaani
ben asla boyle birsey yapmam, o yuzden banada yapilacagi aklima gelmezdi
Bence kesinlikle abartmiyorsun. Çok can sıkıcı bir durum. İnsan begense bile alamaz,sen beğendin önce diye..yada bi soyleseydi.bende çok begendim görünce,alsak sana ayip olurmu falan. Bu şekilde sinsice gidip hemen almaları garip olmuş..

nişanlına takıldım ben.
güzel güzel aşkımla filan süsleyip sana fesat demiş bildiğin.
ve asıl fesatın kim olduğunun farkında değil yani.
yarın öbür gün ailesini korumaya kalkar bak.

ay cok hossun canim :)
cok iyi fikir valla, ama cok yumusak yuzluyum ya yumusamassam diyecegim bunu

Ha bide canim nisanlinda yok baskasini seceriz demis ya sende dersen bundan baska begendigim vardi oda cok pahali sana kiyamadigimdan almadim ama simdi o secenekte gittigi icin baya pahali birsey alacagiz kocisim :KK19:

Cok can sıkıcı bi durum ya.. Sen bu eltiye sırrını falan verme.. Kayınvalide hakkında falan konusma. Ertesı gun gidip yumurtlayacak tiplerden.. Bence baska bi yatak odası takımı al.. Ne o oyle aynı oda takımı... Bır daha da alacagın seyleri gosterme bnce.. Ne ayıp yaa

bence almasın olurmu hiç öyle bence yatak odası her cifte özeldir onlara gittikce görüm delimi olsun:KK62:

Hiic dert etme ve sesini cikarma adin kiskanc olur :)) ben senin yerinde olsam inadina daha güzelini cesit bir model secerdim :))

Haha iyi fikirr :KK8:

Nisanlimin erkek kardesi var dugunlerimiz yakin tarihlerde olacak
Eltim olacak olan kizla(cok seviyor(d)um onu) gecenlerde ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?

Sinirlenmenizi anlıyorum ama bence hiç gerek yok. Belli ki müstakbel eltiniz kendi zevklerini geliştirememiş bir insan. Bu yüzden sizin beğendiğinize atlamış. Başka bir model beğendiyseniz onu alın. Ama illa o modeli istiyorsanız aynısı olsun, önemi var mı gerçekten?

Kesinlikle aynı takımı almayın. Hatta o takımdan çok daha güzelini ve gösterişlisini alın bir güzelde havanızı atın. Bir daha da hiç bir şeyinizden bahsetmeyin mesafeli olmakta fayda var.

Ben olsam beğendiğimi alırım.
Bir şey derse ''Herkesin evinde aynı kalitede durmuyor işte ne yaparsın'' falan diye sustururum.

Sinsiye bak sen, aklında seninle yarışıyor.

Belli ki henüz karakteri tam olarak oturmamış bir insanmış eltiniz...

Ja hatta siz gösterin o yatakoda takimini bi gösterin belki hep beraber internette hem daha güzelini hem bütcwnize göre birsey buluruuuuz :))) eglenceli olur hem :)))

Back
X