Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın niyetinden emin olmak istiyorsan ortaya bir yem at
x ben şu model gelinliği çok beğendim alacağım de bakalım alacak mı
ama gelinlik hiç tarzın olmayan beğenmediğin bir model olsun olur da alırsa rezil olur![]()
Gercekten cok gicik bir hareket olmus .. ben olsam evlerine gider .. 'ayol kiz bu hicte ozaman gözüme göründügü gibi gelmedi demekki dükkanda öyle hos durmus gecenlerde tam istedigimi buldum iyikide o gün almamisim ' der mort edersin eltini..
Bence kesinlikle abartmiyorsun. Çok can sıkıcı bir durum. İnsan begense bile alamaz,sen beğendin önce diye..yada bi soyleseydi.bende çok begendim görünce,alsak sana ayip olurmu falan. Bu şekilde sinsice gidip hemen almaları garip olmuş..evet belkide abartiyorumdur
zaten ilk once inanmadim, nisanlim dalga geciyor sandim beni kizdirmak icin sonra yemin etti inandim yaani
ben asla boyle birsey yapmam, o yuzden banada yapilacagi aklima gelmezdi
ay cok hossun canim :)
cok iyi fikir valla, ama cok yumusak yuzluyum ya yumusamassam diyecegim bunu
Haha iyi fikirrGercekten cok gicik bir hareket olmus .. ben olsam evlerine gider .. 'ayol kiz bu hicte ozaman gözüme göründügü gibi gelmedi demekki dükkanda öyle hos durmus gecenlerde tam istedigimi buldum iyikide o gün almamisim ' der mort edersin eltini..
Nisanlimin erkek kardesi var dugunlerimiz yakin tarihlerde olacak
Eltim olacak olan kizla(cok seviyor(d)um onu) gecenlerde ev dekorasyonundan ne alip almayacagimizdan konusmustuk, begendigim yatak odasi takimini gostermistim almayi dusunuyorum cok begendim diye
Bugun ne ogrendim, gitmis o yatak odasini almis.. bana hic bende begendim bende alirim belki vs demedi, su an ondan ogrenmedim nisanlim dedi X ve X bugun yatak odasi almislar senin begendigin model diye
Bende gicik oldum pes artik, ben olsam boyle birsey yapmazdim ayip degil mi dedim.. ne var ayni model olsun diyor nisanlim benim icin farketmiyor diyor, benim icin cok farkediyor dedim... niye fesatlik yapiyorsun askim diyor, e yuh ben mi fesat oldum simdi, ben mi onun fikrini caldimda sessiz sedasiz gittim aldim dedim.. tamam tamam bosver yatak odasi mi kalmadi baska aliriz diyor
Ben mi abartiyorum acaba? Sizce bu ne anlama geliyor? Ne yapmaliyim?