• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyormuyum?

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
izingünümde zorla bebegimi uyuttum saat 11:30 da gunduz yatacaktım eşim uyandı çay demlemiş kahvaltılık çıkarmış çok nadirdir bunu yaptıgı yedik içtik ben evi toplamaya basladım (onda saat 2,5 da bebegide alıp annesine götürecek ben görüşmüyorum onlardanda az kazık yemedim yok yani o gun evd)bebek uyurken o gun benimde tek izin gunum sonuçta eşime banyoya giriyorum cocuk uyanırsa bak dedim girdim banyoyu temizledim.cıktıgımda malum iş için gelsene dedi işim var sonra dedim. Biz gidince yap işin ne vsBagırmaya başladı s...r git diye.cocuk uyyo bagırma diyorum bından sonra senle sec hayatım bitti s. Git diye sürekli bagırdı sonra oturdu pc de çocuk uyunana kadar oyun oynadı bebek uyandı aldı gitti.s. Git demesi çık zoruma gitti ertesi gun hiç biley yok gibi davrandı tabiki tavır koydum ve konuşmuyoruz dün gecenin 3 de uyuyorum sandı girdi bsnyoya kilitleyip malum işimi gördü çıktı bende o gelince yataktan kalktım salına gittim noldu bile demiyor.sabsh kahvsltısını gasırladım yuzyıze gelmemek için oturmadım sofraya niye yemiyosun bile yok sşz olsanız naparsınız buna?

canım ama bu surat asip günlük rutine devam etmelik bi konu değil ki.
baya adamı evden atmalik cocugu göstermemelik bi olay.

Canim istemedi sevismedim diye adam bana sektir git dese,atarim kapinin onune, cocugu da ruyasinda gorur beni de. Terbiyesiz. Emrine amadeyiz sanki her daim sevissgen bekleyecez ha yok oyle bir dunya

O ne yaa istedigini alamayinca s.....git bundan sonra seninle sex hayatim bitti de sonra hic bisi olmamis gibi davran.. Allah askina şunu yaparmısin? Bi akşam çok çok guzel ol nebilim farkli seyler giyin evin icinde dolan falan gec tv karsisina , uzan tv izle bakalim nekadar kayıtsız kalicak Eşin? Gelirse yanına bir kulağına fısılda "benimle sex Hayatın bitmişti hayırdır canım" de bakalım ne yapicak. ..

Ben sadece bu tartışmaya dayanarak konuşmak istemiyorum. Normalde de red ediyor musunuz çok sık çünkü öyle bir tepki vermiş ki. Bu tek bikere red edildiği için olan bir tepki değil gibi sanki. Konuşma tarzı hiç hoş değil tabi ki.

anowww ben kac kere yok su an istemiyorum demisimdir. kedi gibi pesimde dolanmistir. of ya burda takildikca kocami daha bi sevmeye basladim. okadar isin icinde bana sgit diicek. seyine dügüm atarim. ac izle poronu sende kendin yap

Kesinlikle tepkisi dogru degil ama cinsel olarak bir uyumsuzluk esinize karsi bir isteksizlik mi var? Bir de kendi isini gormesine takilmayin erkekler maalesef bunu giderilmesi gereken bir ihtiyac olarak görüyorlar.

gerçekten burda eleştirilesi buldugun sey kadının iliskiyi reddetmesi mi
çünkü zaten gece çocuga defalarca uyanıyorum onu uyuttum eşim kalktı bende dinlenmek istiyorum onlar gidince uyumak içinde o evdeyken işimi yaptım her gece 3lere kadar oyun oynuyor o saatte uyyor 11de uyanıyor ben gece sürekli bebegin başındayım

Tsbiki hayır ilk olarak eşinin tutumu hiç hoş değil dedim zaten okuduysaniz. Eşine yaklaşmıyor ondan sonra kendi kendini tatmin edince zoruna gidiyor.
yaklaşmıyor dediğiniz zaten birgün önce adetliydim duşumu aldım gittim birgun önce birlikte oldum zaten

hep mi böyle?
insan durup dururken bi anda canavarlaşmaz.
her kavgada bagırıır çagırır ve bunu zaten yaptıgını biliyordum ve her defasında senin yüzünden kadın gibi ben yaklaşıyorum sana der.gündüz işte gece bebekle derman varmı soran yok ama çok zoruma gitti.

canım ama bu surat asip günlük rutine devam etmelik bi konu değil ki.
baya adamı evden atmalik cocugu göstermemelik bi olay.
bunu ben dogum yaptıktan 3 ay sonrada yapmıitı kavga etmiştik yine senın yuzundunde demişti.kendini benim yuzumden artık yaşlanmış hissediyormuş

her kavgada bagırıır çagırır ve bunu zaten yaptıgını biliyordum ve her defasında senin yüzünden kadın gibi ben yaklaşıyorum sana der.gündüz işte gece bebekle derman varmı soran yok ama çok zoruma gitti.

o zaman taktik değiştirin yani neden küfür vs çekiyosunuz ki.

Gelmiyorsa eşin, yanına varır iki öper tüter havaya sokmaya çalışırsın ya, bu nedir? Reddetme olayına öfke, çok mu sık reddediyorsunuz filan hayır ya napsın kadın ayağına kuru kuru çağıran adamı?
"Gel sevişem canım istedi. Gelmiyon mu, ittir git, senle seks hayatım bitti" filan... Böyle şey mi olur?
"Çok da seksimde" der insan yani.

Gelmiyorsa eşin, yanına varır iki öper tüter havaya sokmaya çalışırsın ya, bu nedir? Reddetme olayına öfke, çok mu sık reddediyorsunuz filan hayır ya napsın kadın ayağına kuru kuru çağıran adamı?
"Gel sevişem canım istedi. Gelmiyon mu, ittir git, senle seks hayatım bitti" filan... Böyle şey mi olur?
"Çok da seksimde" der insan yani.
artık duygularım köreldi napcam bilmiyorum

Back
X