izingünümde zorla bebegimi uyuttum saat 11:30 da gunduz yatacaktım eşim uyandı çay demlemiş kahvaltılık çıkarmış çok nadirdir bunu yaptıgı yedik içtik ben evi toplamaya basladım (onda saat 2,5 da bebegide alıp annesine götürecek ben görüşmüyorum onlardanda az kazık yemedim yok yani o gun evd)bebek uyurken o gun benimde tek izin gunum sonuçta eşime banyoya giriyorum cocuk uyanırsa bak dedim girdim banyoyu temizledim.cıktıgımda malum iş için gelsene dedi işim var sonra dedim. Biz gidince yap işin ne vsBagırmaya başladı s...r git diye.cocuk uyyo bagırma diyorum bından sonra senle sec hayatım bitti s. Git diye sürekli bagırdı sonra oturdu pc de çocuk uyunana kadar oyun oynadı bebek uyandı aldı gitti.s. Git demesi çık zoruma gitti ertesi gun hiç biley yok gibi davrandı tabiki tavır koydum ve konuşmuyoruz dün gecenin 3 de uyuyorum sandı girdi bsnyoya kilitleyip malum işimi gördü çıktı bende o gelince yataktan kalktım salına gittim noldu bile demiyor.sabsh kahvsltısını gasırladım yuzyıze gelmemek için oturmadım sofraya niye yemiyosun bile yok sşz olsanız naparsınız buna?