- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Yabanci bir dizi. Genc ölmek icin cok yasli dizinin adiHangi dizi o ya
Yok too old to die young adishameless mı acaba
Evde oturup dizi izliyorm onu bile kisitlamak istiyorsun diyor ve kendimi kötü hissediyorum. Ama cok rahatsiz oldumAbartmıyorsun bence ben de istemezdim izlemesini
Ama filmde genel olaral böyle konular ve siddet var.Evet abartıyorsunuz. Dizi'deki bir karakter kötü diye neden izlemesin.
Yok yasa disi degil herkesin izledigi amerikan dizilerinden.İstemezdim ama devam etmek isterse de kavga etmezdim herhalde.
Sonuçta bir yetişkin, izlemek istediği şeylere kendi karar verebilir.
Yasadışı olarak, el altından kaydedilmiş, suç unsuru şeyler içeren bir şey izlerse farklı. Ama bu dediğiniz dizi internette herkese açık izlenmesi için yayında. Değil mi?
Yok yasa disi degil herkesin izledigi amerikan dizilerinden.
BENDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM O DİZİYE ÇOK KALİTELİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BENCE ABARTIYORSUNUZ. DİZİ YANİ YAPIMCISI GÜZELDİR OYUNCULAR KALİTELİDİR. BİZDE DE AŞKI MEMNU VARDI YANİHerkese merhaba, sevgilinizin ya da esinizin sizi rahatsiz eden konu icerikleri olan bir diziyi bagimlilik derecesinde izlemesi sizi rahatsiz edermi? Dizide beni rahatsiz eden seyler aile ici iliski temasi asiri siddet ve arti 18 sahneler. Mesela bir baba ve kizi var kiz cok güzel 18 yasinda babasi birine diyor ki, o benim kizim olmasaydi bilmem ne yapardim... simdi buraya acikca yazmiyorum. Ben bir kere izlemek istedim diziyi onunla ama böyle seyleri görünce bir daha izlemek istemedim ama o bagimli gibi arka arkaya izliyor bölümleri. Bu dizide neyi seviyorsun diyorum cok kaliteli yapilmis ondan diyor. Dün onun böyle bir diziyi izlemesinin beni rahatsiz ettigini söyledim ve kavga ettik. Abartiyormuyum?
Ben de dün baktim ve devami olmamasina cok sevindim. Ama beni rahatsiz eden bir seyin onu rahatsiz etmemesine üzüldüm. Herkes ayni olmak zorunda degil ama bu konular cok hassas haksizmiyim?neyse ben baktım
imdb puanı 7.5
hadi gözünüz aydın 2. sezon onayı almamış
eşinize söyleyin boşuna izlemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?