Abartiyormuyum?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, sevgilinizin ya da esinizin sizi rahatsiz eden konu icerikleri olan bir diziyi bagimlilik derecesinde izlemesi sizi rahatsiz edermi? Dizide beni rahatsiz eden seyler aile ici iliski temasi asiri siddet ve arti 18 sahneler. Mesela bir baba ve kizi var kiz cok güzel 18 yasinda babasi birine diyor ki, o benim kizim olmasaydi bilmem ne yapardim... simdi buraya acikca yazmiyorum. Ben bir kere izlemek istedim diziyi onunla ama böyle seyleri görünce bir daha izlemek istemedim ama o bagimli gibi arka arkaya izliyor bölümleri. Bu dizide neyi seviyorsun diyorum cok kaliteli yapilmis ondan diyor. Dün onun böyle bir diziyi izlemesinin beni rahatsiz ettigini söyledim ve kavga ettik. Abartiyormuyum?

İstemezdim ama devam etmek isterse de kavga etmezdim herhalde.
Sonuçta bir yetişkin, izlemek istediği şeylere kendi karar verebilir.

Yasadışı olarak, el altından kaydedilmiş, suç unsuru şeyler içeren bir şey izlerse farklı. Ama bu dediğiniz dizi internette herkese açık izlenmesi için yayında. Değil mi?

ben psikoloji-astroloji gibi konularla ciddi şekilde ilgilendiğim için bu tip uçuk yapımları karakter analizi için özellikle izliyorum. erkek arkadaşım hiç sorun etmedi. sonuçta oradaki karakterlerden etkilenip kendi duruşumuzu bozacak insanlar değiliz.
çekinceniz etkilenip o tarz davranışlarda bulunması mı ?

Bahsettiğiniz seyler hoş değil ama bu açıdan bakarsak birçok dizi ve filmi izlemememiz lazım.

Yetişkin bir insanın ne izleyeceğine karışmayin hadi izleme dediniz ve izlemeye devam etti bu konuda baskı yapmayın, gerek yok, karşınızdaki çocuğunuz değil çünkü.

Yok yasa disi degil herkesin izledigi amerikan dizilerinden.

BENDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM O DİZİYE ÇOK KALİTELİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BENCE ABARTIYORSUNUZ. DİZİ YANİ YAPIMCISI GÜZELDİR OYUNCULAR KALİTELİDİR. BİZDE DE AŞKI MEMNU VARDI YANİ

neyse ben baktım
imdb puanı 7.5
hadi gözünüz aydın 2. sezon onayı almamış
eşinize söyleyin boşuna izlemesin
Ben de dün baktim ve devami olmamasina cok sevindim. Ama beni rahatsiz eden bir seyin onu rahatsiz etmemesine üzüldüm. Herkes ayni olmak zorunda degil ama bu konular cok hassas haksizmiyim?

Şimdi ki yabancı dizilerin hepsinde illa aile içi ilişki, gaylik. Lezbiyenlik bulunuyor. Olmayınca sasırııyoruz biz açıkcası. Gerçekten bazı diziler çok çok kaliteli ama bu şekilde alışagelmiş ilişkileride oluyor. Kızmayın boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…