Abartiyormuyum?

Evet öyle bir sey iste buda:))

ay bu arada siz evli değilsiniz galiba bu adamla?
şimdi eski konularınıza baktım da.
iki saattir eşiniz diye kibar kibar yazıyorum,
bildiğiniz genç kız takıntısı var adamın ve diziyi de o kafayla izlemesi iğrenç.
bence arkanıza bakmadan kaçın!

niye demiyorsunuz kocam değil diye yaa herkes eşiniz yazmış

Nisanlim yani evlilik kadar olmasada bir bag var aramizda ama koparilmicak bir sey degil tabiki ne biliym iyi huylarida var ama ben böyle bir seyle yasayamam insanin hayatini tüketir bu korku

Nisanlim yani evlilik kadar olmasada bir bag var aramizda ama koparilmicak bir sey degil tabiki ne biliym iyi huylarida var ama ben böyle bir seyle yasayamam insanin hayatini tüketir bu korku

ben olsaydim asla öyle bir adamla bir gelecek planlamazdim.
adam sürekli farklı kadınlardan bahsediyor ilişkisi nişanlısı olan bir erkek için berbat bisey bu bana göre.

aaa ben de evli zannettim
hatta bi yorumda yazdım mı ya da aklımdan mı geçirdim bilmiyorum şey diye düşündüm genç kızları sevse çok genç biriyle evlenirdi diye...
aman o zaman direk langır lungur sorun yahu sen ne ima ediyosun diye

Cok sekersiniz:) langir lungur sordum zaten. Ben yanlis anliyormusum.. ama inanmiyorum yanlis anladigima bazen bazi seyler cok acik ve net oluyor.. bir kere evlenip ayrildim zaten simdide bu.. iliskilerden yana sansim yok benim

Şansım yok demeyin gidip hıyar adamları seçmeyin :) nişanlıymışsınız daha fazla vaktinizi almasın bence nişanı atın ki düzgün birisiyle karşılaşabilin. Yarın bir gün evlenip çocuk yapınca bu kez beni genç kızla aldattı diye kafanızı vuracak duvar ararsınız. sonuçta hamile kalınca vücut bozuluyor ne kadar dikkat edilse de. O dönemlerde hiç kaldıramazsınız gençlere bakmasını.

Bir tane arkadasinin sevgilisi oglani terketmis. Kiz 30 yasindaymis nasil cesaret terketti o yasta diyor. Yani demeye getiriyor ki 30 yasindan sonra kadin kimi bulcak

E sizin derdiniz dizi değilmiş ki, neden konuyu diziyle açtınız?
16 yaşındaki kızla 35 yaşındaki adamın sevgili olduğu detayını içeren bir şeyi izlemek başka, bunu normal görmek başka.
Burada da çocuk gelin ya da kadına şiddet içeren diziler var. Ben izlemiyorum ama izleyen de normal gördüğü için izlemiyordur.
Sevgiliniz ise hem normal görüyor hem yaş takıntılı.

Yalnız kendi yaşına mı takıntılı kadınların yaşına mı anlamadım. Sizi elinde tutabilmek için de boş boş konuşuyor olabilir. "Benden sonra kimseyi bulamazsın" mesajı veriyor gibi.
40 yaşında adam özgüveninizi zedelemiş, buna izin vermeyin.
Ben 30 yaşındayım, sevgilim 27. Yaş olayı benim umurumda değilken siz neden sizden 8 yaş büyük adamın sizi ezmesine izin veriyorsunuz?
Adam pamuk prensesin neden öldürüldüğünün analizini bile yapmış. Ben olsam arkama bakmadan kaçardım.

Kusura bakmayin ama cok sacma yabanci diziler asiri kaliteli oluyor bizde esimle izliyoruz neler neler var ama kalite gorsellik hersey harika oldugu icin izletiyor bunda bisey yok birakin adam izlesin. Ben cok mutaassip biriyim ama her turlu dizi filmi izleyebilirim bu beni yanlis biri yapmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…