Abartiyormuyum?

BENDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM O DİZİYE ÇOK KALİTELİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BENCE ABARTIYORSUNUZ. DİZİ YANİ YAPIMCISI GÜZELDİR OYUNCULAR KALİTELİDİR. BİZDE DE AŞKI MEMNU VARDI YANİ
E o zaman GOT da izlemesin orada da ensest ilişki var. Asıl konu ensest ise haklısın fakat konu başka ise çok takılmam ben
Konu baska mafya polis karanlik tipler falan var. Ama sürekli genc ve güzel kadinlar daha iyi ve dayanilmaz oldugu ile ilgili cümleler geciyor. 35 yasinda bir polis 16 yasinda bir lise ögrencisiyle iliski yasiyor. Ve o sahneleri acikca gösteriyorlar. Bilmiyorum belkide ben cok geri kafaliyim

sizde oturup izleyin onunla. sonuçta açıksa karşı cinsten de var. eger sizin izlemenizden rahatsz değilse sizde olmayın. +18 ise film erkekte var kadında :) hee sizin izlemenizden rahatszsa sizde saçmalama diye söylenn ben sana bşy demiyorum aynı evdeyiz sonuçta dersinz olup biter..

Ben izleyemem icim kaldirmiyor ama konusu guzelse, kendini izlettiriyosa, salt oyle sahnelerden olusmuyosa izleyen izlesin ama ben izlemem. Esim Spartacus izliyodu onda da oyle sahneler cokmus ben hic bakmadim bilmiyorum. Karismadim ona cocuk degil sonucta.

Ben de dün baktim ve devami olmamasina cok sevindim. Ama beni rahatsiz eden bir seyin onu rahatsiz etmemesine üzüldüm. Herkes ayni olmak zorunda degil ama bu konular cok hassas haksizmiyim?

yani... şimdi neredeyse izlemeyenin dövüldüğü game of thrones ta varolmayan sapıklık yok.
Ben de beni mutsuz etmeye başladığı için hem de 4. sezonda izlemeyi bıraktım artık
dizi dünyası naif insanlar için olmamaya başladı sanırım
dark la stranger thingsi önerin, bunlar daha popülermiş deyin.

Zaten karismadim izledi sonuna geldi zaten ama dün öyle konulara merakin mi varda bu diziyi bu kadar sevdin dedim. Cok kötü tartistik. Konusmuyoruz simdi.

Evet ben de öyle diziler icin cok naifim sürekli aldatmalar dizi izlensin diye cok acik sahneler asiri siddet var. Öyle dizileri izlemek beni kuskucu yapiyor ve bilinc altini etkiledigini düsünüyorum

Adı üstünde dizi. Dizi yani anlatabiliyor muyum? İzlersin geçersin. Tüm dünya game of thrones izledi ensest patlaması mı yaşadık?
Sevgili sıfatını da fazla mı abartıyorsunuz acaba, onu izlemesini istemiyorum vs diyerek? Çocuğunuz gibi davranamazsınız koskoca adama.
Bazen eşim benim izlediğim dizileri beğenmez, ikimiz birlikte izliyorsak değiştiririm diziyi. O yoksa izlerim. Ona ne yani benim beğendiğim diziden.
Sonra abartıyor muyum? Abartıyorsun tabi. Seni ne ilgilendirir?

Ama o da beni elestiriyor dizi zevkim konusunda böyle zengin hayata mi özeniyorsunda bu diziye bakiyorsun diyor. O zaman o da öyle bir hayata mi özeniyor. Ben yasak koymadim zaten koyamam da herkes istedigini yapar ama asiri rahatsiz oldugumu söyledim, rahatsiz oldum ve bunu acikca söyledim

Cok fazla film var korku gerilim dram icerisinde cok can sıkıcı ogeler iceren..bunlari normalmis gibimi aktariyor yoksa kotu birsey oldugunu vurguluyormu bu onemli kizi hakkinda boyle dusunen bir babayi dizide nasil bir role koymuslar ona bakardim eger sapkinligi igrencligi normal olarak gosterme cabasindaysa derdim bunu neden izliyorsun iki yetiskinin yasadigi iliskiler tamam ama ensest veya cocuk istismarini icinde barindiran dizilerin icerigi cok onemli herseyi net gosterip acik sahneleri varsa cidden hos olmaz ben izlemem sahsen rahatsizlik duyarim

E sen dersen o da sana der. O sana dediğinde evet özeniyorum bende bu dizideki gibi bir aşk istiyorum mu diyosun? O niye özenmiş oluyor?
Zaten işin esası rahatsız olmaman gerekiyor. Ben o diziyi izledim beğenmedim demek başka, sen bunlara mı özeniyosun, iğrenç bir dizi, bir daha izlemeni istemiyorum, aşırı rahatsızım demek başka.

Zaten karismadim izledi sonuna geldi zaten ama dün öyle konulara merakin mi varda bu diziyi bu kadar sevdin dedim. Cok kötü tartistik. Konusmuyoruz simdi.

yani öyle konulara merakın mı var demissiniz, adama nasıl bir suclama yapmissiniz farkındamısınız?

tartışmasaydı altında başka şey arardım ben olsam.
eşinizle ilgili bir şüpheniz mi var ki izlediği diziye takıldınız ben anlamadım.

kaç sezon hannibal izledim ben şimdi insan eti yiyen bir seri katil mi oluyorum?

eşinizin yerinde olsam büyük olay cikarirdim şahsen.

Ya ama 16 yasinda bir cocuk 35 yasinda adam iliskisi icin bu ne sacmalik dedim. Olabilir asik olmus olabilirler diyor yani normal karsiliyor

Yaw dizideki her şeye bu ne saçmalık bu ne böyle bunu mu izliyorsun diyorsanız eşiniz/sevgiliniz de ee ne var bunda der siz sorun çıkartmayın diye.
Bu demek değildir ki hemen gidip reşit olmayan birine gönlü kayacak.

Kizin babasi normal olarak yansitilmiyor dizide hastalikli bir tip. Kizin sevgilisi babasini öldürüyor zaten. Ama kiz 16 sevgiliside 35 yasinda o da tuhaf yani. Kizin babasi diyorki 16 yasinda genc biriyle beraber olmak cok güzel degil mi o yüzden kizimi sectin falan diyor ve baska bir sahnedede anne ogul iliskisini ima eden bir sahne vardi cok midem bulandi bakamadim. Ben mi cok hassasim o mu cok rahat bilemedim. Yorum yapmiyor benim kizdigimi bildigi icin ama 16 yas 35 yas iliskisine normal asik olmuslar ne var bunda dedi

Ben hassas ve takintiliyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…