Baştan söyleyim bazı kv kp görümcemle oldukça iyiyiz.bir sıkıntımız yok.seviyorum hepsini. Görümcemin yaptıklarını kendi kardeşim de yapsa burda konu açardım belki abartıyormuyum diye.yani art niyeli değilim ona karşı. Henüz daha çocuğum yokken kv evine açık renk bir halı aldı , sonrada dedi ki düşünemedik aslında torunlar olursa kirletir görümcemin cvp kirletirse anneleri temizler . Taktımmı ozaman hayır. çoluk yok çocuk yok ne takacaktım. O da evli kv gittiğimzde çocuklara onu alma ona dokunma sürekli baskı ama ben karışmadım halasıdır diyorum alınmıyorum. Kv ev değiştirdi yeni bir eve taşındılar , ev tertemiz . Bende rahat bir anne değilim sürekli çocuklarımı gözetirim heran peşlerindeyim , şimdiye kadar kimsenin birleyine zarar vermediler. Ama çok hareketliler 3 ve 5 yaşındalar.neyse görümcem her gittiğimizde otda evleri yakın, çocuklara duvara dokunmayın , parkede araba sürmeyin, koltukta sürmeyin , minderle oynamayın, koşmayın , bağırmayın. Burası eski ev değil burda top oynanmaz, banyodaki tuvaleti kullanmayın misafir tuvaletini kullanın. Ha bunları bende söylüyorum sürekli ama o artık sert konuşmya başladı. Diken üstünde oturuyorum vallahi hatta oturamıyorum hep peşlerindeyim. Zarar vermesinler diye. Napim kimseye götürmüyorum çocuklarımı bir anneanesi bir babaanesine gidiyoruz oraya da mı gitmeyelim.