• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyorsam söyleyin !!

Siz benim yazdığım hiçbişeyi anlamamışsınızki.Yorum yazmayın zaten çocuklarımda çocuklarım diyosunuz empati yapmıyorsunuz.[/QUOT. Ne demeliyim elbette çocuklarım da çocuklarım dicem. Gayet empati yaptım size bir msf gelse yağlı elleriyle duvarlara dokunsa vs vs napardınız dediniz. Müsade etmemeye çalışırdım annesi uyarsın beklerdim. Ama bizde bu durumlar mevcut değil çocuklarım zarar vermiyorlar hiçbiryere, vermemeleri için hiç oturmadım.elleri yağlı değil tertemizdi , babaanesinin mutfağına giderden su akmış bez almış onı temizlemeye çalışıyor, sehpada araba sürülmez çizilir diyo 3 yaşındaki oğlum , daha ne kadar hassas olabiliriz sizce. Sizde biraz empati kumayı deneyin bence.

E ben öyle bişey görmedim!!.İlerleyen sayfalardada toplarız demiş.Belki uyarıyor çocuklar devam ediyor,yada evi toplamadan gidiyor.Babaannenin evi diye döküp batırıp gitmekmi lazım?kendi çocuklarının evi dağıtmaya hakkı var babaannenin kızının uyarmaya hakkı yok öylemi?
Yorumları okumamış olmanız benim evi darmaduman edip evime döndüğüm kısmı tamamen sizin hayal dünyanız.kızı uyaramaz orası kızının evi değil ,susup oturacak. Tam günümüz görümcelerine uygun bir yorum sizinki

Şey de diyebilirsiniz, onlar size neden gelmiyorsunuz diye sorarlarsa halalarından çekiniyor çocuklar ben de zorlamak istemiyorum diyebilirsiniz.

Baştan söyleyim bazı kv kp görümcemle oldukça iyiyiz.bir sıkıntımız yok.seviyorum hepsini. Görümcemin yaptıklarını kendi kardeşim de yapsa burda konu açardım belki abartıyormuyum diye.yani art niyeli değilim ona karşı. Henüz daha çocuğum yokken kv evine açık renk bir halı aldı , sonrada dedi ki düşünemedik aslında torunlar olursa kirletir görümcemin cvp kirletirse anneleri temizler . Taktımmı ozaman hayır. çoluk yok çocuk yok ne takacaktım. O da evli kv gittiğimzde çocuklara onu alma ona dokunma sürekli baskı ama ben karışmadım halasıdır diyorum alınmıyorum. Kv ev değiştirdi yeni bir eve taşındılar , ev tertemiz . Bende rahat bir anne değilim sürekli çocuklarımı gözetirim heran peşlerindeyim , şimdiye kadar kimsenin birleyine zarar vermediler. Ama çok hareketliler 3 ve 5 yaşındalar.neyse görümcem her gittiğimizde otda evleri yakın, çocuklara duvara dokunmayın , parkede araba sürmeyin, koltukta sürmeyin , minderle oynamayın, koşmayın , bağırmayın. Burası eski ev değil burda top oynanmaz, banyodaki tuvaleti kullanmayın misafir tuvaletini kullanın. Ha bunları bende söylüyorum sürekli ama o artık sert konuşmya başladı. Diken üstünde oturuyorum vallahi hatta oturamıyorum hep peşlerindeyim. Zarar vermesinler diye. Napim kimseye götürmüyorum çocuklarımı bir anneanesi bir babaanesine gidiyoruz oraya da mı gitmeyelim.
Gitme.

Evli çocuğu yok , olsun anasının evinden çıkmayacak ozamn neolacak o parkeler duvarlar. Kendi evine gitmiyorum ki, Onun yüzünden kv kp gitmemezlik etmek istemiyorum ama artık sussun istiyorum
Lütfen sen mudahale etme ben zaten onlari gerektiginde uyariyorum deseniz.ya da buna benzer birsey.

E ben öyle bişey görmedim!!.İlerleyen sayfalardada toplarız demiş.Belki uyarıyor çocuklar devam ediyor,yada evi toplamadan gidiyor.Babaannenin evi diye döküp batırıp gitmekmi lazım?kendi çocuklarının evi dağıtmaya hakkı var babaannenin kızının uyarmaya hakkı yok öylemi?
Ay evet sizsiniz :işsiz:

Şu çocuk düşmanlarını gördükçe Allah kınadıkları türden çocuklar versin de, o çocukların anneleri ne yaşıyor anlasın istiyorum!
Eve kapanmak ne demek, oturup ağız tadıyla sohbet edememek ne demek anlasınlar!
İnsan annesinin, kv desinin evinde de rahat edemeyecekse, hiç yaşamayalım o zaman!

sen görümcene gitmiyorsun ki kayınvalidene gidiyorsun!! kayınvalidenle açık açık konuş çocukların bu davranışlaı seni rahatsız ediyor mu, ediyorsa sen bizim eve gel diye davet et ben çocukları engelleyemem çok enerjik bir yaştalar de. görümcen de karışmasın madem gidecekseniz. kv ile çöz konuyu.

Görümcenizin bu söylemlerinde ciddiye alınacak bir şey yok bazı insanların böyle takıklığı olabiliyor ,genelde içten geçirilen şeyler bunlar ama görümceniz direk dışa vurmuş.Bu duruma bende sinir olurdum ben varken görümceme ne oluyor diye ama söylenmese de böyle şeyleri herkes içinden geçirir.parke çizilir vs vs durumları benide rahatsız eder düzencilik var bende çizik ezik yamuk bir şey görürsem beni de rahatsız eder ,görümceniz kayınvalidenizin kızı yani onunla yaşamış en yakın kişilerden biri muhtemelen kayınvalidenizde görümcenizin kafasındadır ama torun ona daha tatlı olduğundan ya da sizin tavrınızdan dolayı uyarmaktan çekiniyordur.böyle durumlarda dikenli tel olan görümceler devreye girer.Siz bir anne olduğunuz için böyle hissetmeniz cok normal kesinlikle sizi yargılamıyorum inanın bnm cocugum olsa bana söylense sizin gibi hissederdim ama hep iki taraftan da empati yapmak lazım .
Bu onların yaşam tarzı demekki ama kesinlikle alttan alın demiyorum sadece saygı duymaya calısın ,sınırınızı aşarsa tek seferde sert ve oturaklı iki cümle ile haddini de bildirmekten çekinmeyin. G Gagagall

Şu çocuk düşmanlarını gördükçe Allah kınadıkları türden çocuklar versin de, o çocukların anneleri ne yaşıyor anlasın istiyorum!
Eve kapanmak ne demek, oturup ağız tadıyla sohbet edememek ne demek anlasınlar!
İnsan annesinin, kv desinin evinde de rahat edemeyecekse, hiç yaşamayalım o zaman!
Evet tez zamanda çoluk çocuğa karışsınlar da annelerinin evinde bile rahat edemesinler , öyle rahat etme hakları yokmuş ya.

Görümcenizin bu söylemlerinde ciddiye alınacak bir şey yok bazı insanların böyle takıklığı olabiliyor ,genelde içten geçirilen şeyler bunlar ama görümceniz direk dışa vurmuş.Bu duruma bende sinir olurdum ben varken görümceme ne oluyor diye ama söylenmese de böyle şeyleri herkes içinden geçirir.parke çizilir vs vs durumları benide rahatsız eder düzencilik var bende çizik ezik yamuk bir şey görürsem beni de rahatsız eder ,görümceniz kayınvalidenizin kızı yani onunla yaşamış en yakın kişilerden biri muhtemelen kayınvalidenizde görümcenizin kafasındadır ama torun ona daha tatlı olduğundan ya da sizin tavrınızdan dolayı uyarmaktan çekiniyordur.böyle durumlarda dikenli tel olan görümceler devreye girer.Siz bir anne olduğunuz için böyle hissetmeniz cok normal kesinlikle sizi yargılamıyorum inanın bnm cocugum olsa bana söylense sizin gibi hissederdim ama hep iki taraftan da empati yapmak lazım .
Bu onların yaşam tarzı demekki ama kesinlikle alttan alın demiyorum sadece saygı duymaya calısın ,sınırınızı aşarsa tek seferde sert ve oturaklı iki cümle ile haddini de bildirmekten çekinmeyin. G Gagagall
Görümcem nekadar yapmayın desede bende peşlerindeyim zaten bende rahat anne olamadım malesef ,bacak bacak üstüne atıp ne halleri varsa görsünler demedim. O yüzden kızıyorum ben varken ben herşeyi kontrol ederken sen neden daha üstümüze üstümüze geliyorsun.

sen görümcene gitmiyorsun ki kayınvalidene gidiyorsun!! kayınvalidenle açık açık konuş çocukların bu davranışlaı seni rahatsız ediyor mu, ediyorsa sen bizim eve gel diye davet et ben çocukları engelleyemem çok enerjik bir yaştalar de. görümcen de karışmasın madem gidecekseniz. kv ile çöz konuyu.
Evet birşekilde biriyle halledecem bu işi ;))

E çocuklarınız gözüne batıyosa gitmeyin o zaman istenmediğiniz yere.
Bir arkadaşımın çocuğu evimde bardağındaki meyve suyunu dökmüştü, çocuğa değil ama dikkat etmiyo diye annesine çok kızmıştım ama söylememiştim. Ama yiğenim olsa severdim ona hiç kızmazdım sanırım.

Back
X