Abartıyorum sanırım

Candyce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
98
8
86
Yeni bir ilişkiye başlayalı 1 ay falan oldu. Tabi rahat durmadım facebook geçmişini hatmettim resmen. Bu senenin mart ayında bir kız ile sevgili olduğunu gördüm ve o kadar kıskandım ki. Biliyorum abartıyorum ama fotoğraflarını beğenen çok tatlısın diyen kızları bu kadar kıskanmam normal olamaz sanırım. Moralim niye bu kadar bozuk anlamıyorum, belki de güven problemim var bilmiyorum, sanki aldatılıyormuşum gibi hissediyorum şuan yada 2. kişi olduğumu yada eski sevgilisini unutmaya çalışırken unutturacak kişi olarak beni seçtiğini düşünüyorum. Belki de ben haksızım ve şuan o kişiye büyük haksızlık ediyorum. Aşık olmak ne büyük bir sorunmuş böyle, olsa bir dert olmasa bir dert

güven sorunu değil bence seninki..birazda haklı sebeplerin var doğrusu..yani yeni bi ilişkiye de başlamış olsan,o kişinin geçmişi seni ilgilendirmiyoda olsa sana yansıtacak şeyleri ortadan kaldırmalı bence..kaldırmıyor umursamıyorsa da,sende rahatsızsan bunu ona söylemelisin yolun başındayken..bende benzer şeyler yaşamıştım..ama şu an evliyim o kişiyle karşılıklı anlayış ve fedakarlıkla yolunda gitmeyecek ilişki yok bence

geçmiş olsun şimdiden abayı yakmışsın...
hissettiklerini senden iyi kimse bilemez sen tayin edeceksın erkek arkadasın capkın mı guvenlı mı yoksa yaralı mı...
ama sana guven verıyor durust bır karakterse sana boş olmadıgını hıssedıyorsan taaaa mart ayındakı ilişkisini takmanın anlamı yok.
ancak çapkın guven vermeyen ilgisiz bir karakterse yol yakınken dönmelisin...

Keşke düşünüp kaldırsaydı canımın ne kadar yandığını anlatamam, tabi bunu ona söylemeli miyim emin değilim, biraz da gurur yapıyorum sanırım şuan. En önemlisi güven ve fedakarlık zaten. Umarım bizim sonumuzda sizin gibi olur canım diyeceğim ama daha erken sanırım bunu söylemek için

Zaten abayı yakmaktan çok korkuyordum başıma geldi sanırım :18: Güven veriyor kesinlikle ve beni de seviyor gibi hissediyorum ama ben fazla kıskancım sanırım bilmiyorum ki neden bu kadar taktım bu işi

öyle deme,kısmetse olsun tabiki hehehehe ayrıca kısa süre flört edip çıkan çok tanıdığım oldu,mutlular da ama dediğim gibi,gurur falan boşver bunu.kar etmiyo çünkü ikili ilişkilerde,bence sanada bişey kazandırmaz..içinden ne geliyosa nasıl mutlu olacağına inanıyosan onu yapmalısın..ve bence kesinlikle ona söylemelisin bu durumu..

Tamam en kısa zamanda söyliycem, şimdi pat diye söyleyerek ürkütmekte istemiyorum çokta üzerine gidip boğmakta istemiyorum, erkekler biraz sıkılganlar bu durumda ama gevşek bırakıp başka yönlere gitmesini de istemiyorum. En iyi söylemek galiba haklısın teşekkür ederim birazda olsa moralim düzeldi, çözülmeyecek bir sorun değil gibi ama sonunun kötü olmasından korkuyorum işte :18:

hı hı anladım cnm..çok iyi anlıyorum seni..çözülmeyecek bi sorun değil tabiki,kimbilir belki de ondan dinlesen sorsan tatmin olucaksın verdiği cevaplarla..belki senin bişey demene gerek kalmadan halletcek,ne bileyim..dene şansını..ayrıca daha sonraki ilerleyen dönemlerde ilişkiniz için bunu daima yap..rahatsız olduğun şeyleri mutlaka söyle

İnşallah düzgün bir tepkiyle karşılaşırım, söylediğini yapıcam canım çok teşekkür ederim tekrardan

Neden böyle yapıyoruz,neden rahat durmuyoruz,
Neden bizden önce nolmuş,ne et4miş,kime ne demiş,ne kadar sevmiş diye düşünüp kurcalıyoruz,
Belki gerçekten sevmiştir,ama olmamıştır demek ki ki seninle beraber,
Neden kasıyorsun,rahat ol,akışına bırak kendini ve onu,
Ve sana bir tavsiye kesinlikle ona bunu sorma,sorgulama,yok kaldrımış,yok koymuş,bırak,önemseme,
Erkekler bu konuda özgüveni yüksek kadınları çok daha fazla tutarlar..
Ha kendini de çok kaptırma derim canım..

Canım sende çok haklısın zaten tereddüt etmemdeki amaç onu çok sıkmamak ve kendimi de özgüvensiz birisi gibi göstermemek, ama takıldım kaldım ilişkisi vardı durumunu görünce kan beynime sıçrıyor resmen, Pufpuff arkadaşımız da söyle demiş ama ben kararsız kaldım bak şimdi :18:

Söyledin nolucak,sana "aaa canım benim neden böyle yapıyorsun,onlar benim için bişey ifade etmiyor çok eskide kaldı" diycek belki,
Belki de daha sert bi tepki koyucak,her ikisi de seni üzecek ve istediğin cevabı alamayacaksın belki..

Raht bırak,kasma,germe..

Rahat bıraktım kastım germedim sabah günaydın mesajı attım ve bana daha geri dönmedi ama facebookta birisinin durumunu beğendiğini gördüm yine mesaj attım uyandın mı diye ve hala cevap yok bu ne oluyor şimdi Lütfen bir yardım edin

uyanmadın mıı diye tarzında msj at, o sana döndügünde anca uyandım vs derse yalan söylemiş oldugunu anlarsın,ama uzerine de çok gitme gerçekten zeytinyag gibi uste çıkmayı becerebiliyor erkekler.

Uyanmadın mı canım falan yazdım o da sadece günaydın hayatım gibi birşeyler söyledi, az önce buraya yazdığım mesajı yazdıktan yaklaşık 3-4 dakika sonra geldi işte cevabı, sınavlardan sonra çok yoruldu bugün böyle uyuyacağını tahmin ettim ama bana yalan söylemiş durumuna düştü şuan

Kızlar birşey merak ediyorum ilişkimiz bir ayını çoktan doldurdu ben karşımdakini korkutmamak adına (zaten herşeyi o korkmasın o sıkılmasın o bunalmasın o soğumasın diye dikkatle yapar oldum) ona fazla baskı yapmıyorum fakat artık Facebookta ilişkisi var durumu yaptırmam lazım mı sizce? Ya da bu olay çok mu saçma?

Canım bununla ilerisi olur diyorsan ilişkisi var yap. Erkek neysede kızın sürekli birileriyle ilişkisi var yapmasını hiç hoş bulmuyorum.

Canım bununla ilerisi olur diyorsan ilişkisi var yap. Erkek neysede kızın sürekli birileriyle ilişkisi var yapmasını hiç hoş bulmuyorum.

katılıyorum...

sadece hislerine,duygularına göre karar verip değişikliğe gitme..aynı zamanda azcıkta olsa mantıklıda düşün bence..gelecek vaad eden bi ilişkiyse ve güven sadakat duygusu sende tam mevcut olduysa o zaman yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…