- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
O zaman çok normal durumunuz.Sabahları bir bardak çayı zor bitiriyorum.suyun yerini hiç bir içecek tutmuyor.meyve suyu içsem arkadan hemen suyu içiyorum.
Baktılar birşey demediler. Bundan 5 sene önce halsizlik,baş dönmesi,uyku hali nedeninle doktora gitmistim kan şekerin düşüyor aç kalmamaya çalış dedi.son tahlilleri gayet iyi çıktı.ne düşüyor ne çıkıyor.gizli şekerde olabilir,bunun içinde bakıldı mı
Aman Allah korusun.4 litreye cıkıyorumdur kesin
Bende hamileyken her zamanki gibi suyumu içtim.doktor bana sen hiç su içmiyormusun dedi.annem güldü doktor bey siz ne diyorsunuz saat başı su içiyor dedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmıştı ozamanlar.kafama takılmıştı.okadar içmeme rağmen niye iltihabın oluyor diye.O zaman çok normal durumunuz.
Kızılacak ya da saklanacak bir şey yok.
Bütün testleriniz de normal ise gayet sağlıklısınız.
Evet, fazla su zehirliyor ama 5 lt üzeri tehlikeli diye biliyorum.
Uzmanların söylediği zaten günde 8-10 bardak yani 2.5 3lt tüketilmeli sağlık açısından.
Ben hamile olmadan önde günde 8-10 bardak çay, 2 kahve, 1 bardak kola, meyve suyu, limonata soda derken ancak 3-4 bardak suya yer kalıyordu.
Şimdi hepsinin limiti düşünce 1-1.5 lt tüketiyorum.
Keşke arttırabilsem...
Yok canım bir seferde içmiyorumbir seferde 4 litre içmiyorsunuz heralde,zehirlenme o şekilde oluyor,yoksa 4 litreyi gün içinde ara ara içerseniz olmaz bir şey.
Baktılar birşey demediler. Bundan 5 sene önce halsizlik,baş dönmesi,uyku hali nedeninle doktora gitmistim kan şekerin düşüyor aç kalmamaya çalış dedi.son tahlilleri gayet iyi çıktı.ne düşüyor ne çıkıyor.
Eskiden çok hareketliydim şimdi tam tersi.şartlar değiştio zaman herşey normalse zaten doktorlar günde 2,5 litre tüketin diyorlar ,vucudun ihtiyacı var ki söylüyorlar.siz çok hareketli bir insanmısınız.ben normalde suyu faydalı dedikleri için en azından 2 litre içmeye çalışıyorum ama çalışmıyorum çok hareketli bir insanda değilim,iki aydır spora gitmeye başladım ve şimdilerde 3 litreye kadar içiyorum , vucudumun suya daha fazla ihtiyacı oluyor terliyorum diye sanırım.sizinde yaşam temponuz hareketliyse ihtiyacınıza göre normaldir o kadar su içmeniz.
bende sevsem su içmeyi bu kadar keşke akşama kadar aklıma gelmese gelmez yaniKızlar çok fazla su içiyorum.beni gören ben hic susamıyorum canım istemiyor çoğu zamanda unutuyorum diyorlar.ben günde en az 3 litre su içiyorum.1 saatte bir mutfağa koşuyorum.okadar icmeme rağmen zayıfta değilim.inanmayın suyun zayıflattığınada bu arada.şuan ağzım kurudu susuzluktan kendimi zor tutuyorum mutfağa gitmemek için.mutfak ve WC arasında gidip geliyorum.Açlık ve tokluk kan şekerimde gayet normal.annem çok kızıyor abartıyormuşum sudan zehirleneceksin diyor.annemde benim tam tersi susuz yaşıyor hiç içmiyor.kızlar 3 litre fazlamı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?