• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartma..!! Doyur cocuklari...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rtv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 yasindaki çocuğunuz kreş açmış sizi de hizmetiçisi yapmış şaka gibi. Kızınız zaten okula başlayacak anasinifina başlaması gerekmiyor mu? Tüm gün arkadaşları ile olacak söyleyin ancak haftasonu gelebilirler diye. Siz hem evin kurallarını uygulamiyorsunuz hem de sizlaniyorsunuz. Ayrıca kış geldi bahçe de falan oyun faslı kapandı.

Ay iyi valla, anaları bi zahmet çocuklarına sahip çıksın. Hani arada sırada olur tatlış bile gelir birlikte kızınızla oynasınlar yesinler ama her gün her gün pesss! Eşiniz de çok anlayışlıymış...

En iyisi annelerle konuşup yorulduğunuzu söyleyin ille bi evde toplanılcaksa dönüşümlü olsun her kadın bunu tatsın bidaha çocuklarını yollamasınlar bu nedir ya
Mesela ben kimse kızımın cişini yaptirsin istemem.Gonderemem baskasinin evine..

Su zamanda baskasinin cocugunu emanet almayi bir kenara birak elimi bile surmem kimsenin evladina.

Cocuktur duser, yerken tikanir vs vs ama evinde cocuktur sizde basina gelse NIYE ILGILENMEDIN'e doner. Hele ki ilac vermek filan..

Cok sabirliymissiniz. Kas yapayim derken goz cikarmayin. GelenKutusu GelenKutusu gayet net ifade etmis. Mesaj tekrari olmasin. Aynen katiliyorum O'na..

Siz milletin cocuguna bakicilik yapmak zorunda misiniz? Soyleyin kimse gondermesin cocugunu..

Bu dediğiniz haftada bir bile yapılacak birşey degil.hergün eve niye çoluk çocuk dolduruyorsunuz. Birşey olsa mesuliyet sizin.

Bizim evin yöneticisi kızım gibi.Onuda bu hale biz getirdik sanirim calisiyordum 1 seneden az oldu birakali işi calistgim icin vicdan yaptim ne isterse evet dedim psikolojisi bozulmasin aman dedim evet dedim cevremdekilerede evet demelerini tembihledim anneme kardeslerime esime.simdi onun emriyle baska cocuklarin hizmetcisi gibiyim.

Ben de çalışan anneyim, çalışmak eve kural koymaya engel değil.
Çocuklarımı çok seviyorum, onlar da beni seviyor, mutlular, huzurlular.
Ama benden izinsiz eve arkadaş çağıramayacaklarını bilirler.
Ben de gerçekten geçerli bir sebebim yoksa hayır demem.
Arkadaşları geliyorsa da giderken hepsine tüm dağıttıklarını toplattırırım, hem kızlarıma hem arkadaşlarına.
Herkesin bir sorumluluğu olmalı, çocuklar dahil.
Başıboş veya kuralsız çocuk yetiştirmek onlara ileride daha çok zarar verir.

Bizim evin yöneticisi kızım gibi.Onuda bu hale biz getirdik sanirim calisiyordum 1 seneden az oldu birakali işi calistgim icin vicdan yaptim ne isterse evet dedim psikolojisi bozulmasin aman dedim evet dedim cevremdekilerede evet demelerini tembihledim anneme kardeslerime esime.simdi onun emriyle baska cocuklarin hizmetcisi gibiyim.

Psikologların pedagogların dediği ne varsa tam tersini yapmışsınız. Ne kadar hatalı davranmışsınız. Bu yaptıklarınız çocuk için o kadar zararlı ki aktif üye olmasanız yazdıklarınızın fake olduğunu düşünürdüm.

5 yasindaki çocuğunuz kreş açmış sizi de hizmetiçisi yapmış şaka gibi. Kızınız zaten okula başlayacak anasinifina başlaması gerekmiyor mu? Tüm gün arkadaşları ile olacak söyleyin ancak haftasonu gelebilirler diye. Siz hem evin kurallarını uygulamiyorsunuz hem de sizlaniyorsunuz. Ayrıca kış geldi bahçe de falan oyun faslı kapandı.
Bahçede oyun fasli kapandi evet ama ev ne gune duruyor.Aksam ustu cocuklarini almaya gelen annelere birde kahve ikrami yapiyorum 8:KK12: kizim anasinifina gidiyor zaten ogleden sonra bende kursa gidiyorum yeni basladin kendime zaman ayirmak adina.Okul cikislari kurs bitmedigi icin 1 saat falan kizimida yanima getiriyorum kiyametler kopuyor o arkadaslariyla oynayacakti niye yanimda duruyor diye..Cevremden insanlar tepki gostermeye baslayacak sanirim kurs tecrubemde bitecek.

Yok artık daha neler :KK12:abartmışsın net bu arada çalışan anneler topa tutarlar birazdan hazır ol
:KK45:

Gerçekten eviniz kreşe dönmüş insan anca kendi çocuğunun nazını çekebilir valla sabriniza hayran kaldım...bu arada çocuğunuzun da anne bu şunu istiyor bunun çişi geldi diye söylemesi pek sevimli geldi gözüme...:KK48:

Psikologların pedagogların dediği ne varsa tam tersini yapmışsınız. Ne kadar hatalı davranmışsınız. Bu yaptıklarınız çocuk için o kadar zararlı ki aktif üye olmasanız yazdıklarınızın fake olduğunu düşünürdüm.
Ciddi yaa sinir hastasi olmama ramak kaldi.adimimi attim yani.farkindayim hatamin işi biraktigim zamab dahada farkina vardim.Kardesi olsun dedim ama esim maddi durumlari one surdu falan.Kardesi olsa belki bu kadar olmaz..Aslina bakarsan arkadaslariylayken sorunlu bi cocuk degil paylasimcidir..Vurmaz kirmaz yalan soylemez ne bileyim bi her istedigini yaptirmak icin aglar miz mizlanir falan bende aglamsin diye hep tamam diyen taraf oldum

Gerçekten eviniz kreşe dönmüş insan anca kendi çocuğunun nazını çekebilir valla sabriniza hayran kaldım...bu arada çocuğunuzun da anne bu şunu istiyor bunun çişi geldi diye söylemesi pek sevimli geldi gözüme...:KK48:
Bence çok sinir bozucu :KK12:5 yaşın daki çocuğum bana emrivaki yapıyorsa çay benim halime :kızgın:

• Beğen
Reactions: rtv
Bahçede oyun fasli kapandi evet ama ev ne gune duruyor.Aksam ustu cocuklarini almaya gelen annelere birde kahve ikrami yapiyorum 8:KK12: kizim anasinifina gidiyor zaten ogleden sonra bende kursa gidiyorum yeni basladin kendime zaman ayirmak adina.Okul cikislari kurs bitmedigi icin 1 saat falan kizimida yanima getiriyorum kiyametler kopuyor o arkadaslariyla oynayacakti niye yanimda duruyor diye..Cevremden insanlar tepki gostermeye baslayacak sanirim kurs tecrubemde bitecek.

Kızınızın her dediğini yapacak bir hizmetçiye değil ona doğruyu yanlışı öğretecek gerektiğinde disiplin sağlayacak bir anneye ihtiyacı var. Çocuğunuzu anne figüründen mahrum bırakıyorsunuz. Bence bir an önce iyi bir psikoloğa gidin. 5 yıl yanlış yapmışsınız, bundan sonra hatalarınızı düzeltin. Farkındaysanız sizin mutluluğunuzdan bahsetmiyorum bile. Bunu sadece çocuğunuzun mutluluğu için bile yapmanız gerekiyor.

Tam kendime kahve yaptim oturdum ve 5 kere kapi caldi inanabiliyormusun 5 kere su ver cubuk ver ciş bilmem ne en son doktum kahveyi musluktan ohh misss:KK34:Bahçeye sıkılmasınlar diye poset poset oyuncak cikardim evden ama o kapi itinayla çalindi

Birgun çocukları toplayıp birinin evine, birgun diğerine gezin durun. İçeri girer girmez acikmislardi makarna haşlar mısın benden her gün istiyorlar da deyin.bundan sonra hep böyle gezicem deyin. Oğlumun arkadaşları banada gelirler ben en fazla iki arkadaş kuralını koydum. Fazlasını eve almıyor. Ayrıca bizim sitede var benim çocuğum her yere gitsin bana kimse gelmesin zihniyetinde hanımlar. Zaten hanım evinin yolunu zor buluyor. Çok kızıyorum onlara.

Son düzenleme:
Ayy bu konu tam benlik aynı seyleri yaşadim hele karsı komşumun cocugu sabah gelir aksam giderdi annesine ne desem anlamazdi kapiyi acmasam cocuk acana kadar zile basardi yaptigim yemekleri felan beyenmezdi sizi cok iyi anliyorum cok sıkılmıştim 1 yildan fazla surdu bu durum

• Beğen
Reactions: rtv
Eşine niye dert yandın ki
Eşin napabilir sen yüz vermişsin yine kendin mesafe koyup çöz bu işi
Herşeyi kocanıza söylemeyin dert yanmayın
Sonunda böyle ters cevap alırsınız işte
Evet yapacagi bir sey yok.Adam eve geliyor aksam yemeginde baska cocuklar ustunu cikarip kapri giyip oturamiyor falan.

Ciddi yaa sinir hastasi olmama ramak kaldi.adimimi attim yani.farkindayim hatamin işi biraktigim zamab dahada farkina vardim.Kardesi olsun dedim ama esim maddi durumlari one surdu falan.Kardesi olsa belki bu kadar olmaz..Aslina bakarsan arkadaslariylayken sorunlu bi cocuk degil paylasimcidir..Vurmaz kirmaz yalan soylemez ne bileyim bi her istedigini yaptirmak icin aglar miz mizlanir falan bende aglamsin diye hep tamam diyen taraf oldum
bence siz annelere saati su kadar diyin.bakin bi daha gonderen oluyor mu.Birde cisi geleni evine gonderin.

Back
X