- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Bende istemezdim onemli olan mutluluk ama bazıları o kadar linç ve topa tutuyor ki şaşkınlıkla okuyorum. Yasak olduğunu bilmiyordum birazdan ban gelirBana gore istenmemesi gerekiyor
Cok ayip geliyor evlenecegin adamin ailesinden maddi degeri olan birsey istemek
Ama normal gelenler de var ki istiyorlar
Ayrica baska konulara ve diger uyelere yonelik konu acmak yasak
Bende oyle düşünüyorum yani bunu daha cok erkek tarafının düşünüp takmak istiyorlarsa takmaları gerek. Ama isteyen aileler de olduğu için onlara normal geldiği için atılan yorumları ağzım açık okudum resmenİstenmemesi gerekiyor tabii. Başlık parası gibi bir şey resmen.
Bence de istenmemesi gerekiyor. Adı üstünde hediye . İsterlerse alırlar zaten . Bunu baskıyla söyleye söyleye aldırmalari ilginç.Demin bir konu okudum konu sahibi nişanlıymış ve nışanlısının ailesine neler istediğini dile getirmiş takı olarak. Yorumlara bir baktım resmen linç ötesi öyle böyle değil yok utanmıyor musun, bu para konularını nasıl konusabiliyosunuz vb gibi bir ton yorum. Yani birinin evlenirken bir set istemesi çok mu anormal? İstenmemesi falan mı gerekiyor ben anlamadımsadece bu olsa gene iyi her konuda yorumlara bakarım çoğu kitle de yazılan şeyi anlamadan direk linçe başlıyor bence coğu kişi sinirlenip sinirlenip buraya geliyor
Düğün yaparsam kocamın boynuna bi beşi bir yerde takıcam, sevgili kk unutturmayın bunuOnun değeri o mu takı seti mi? Sanki evlenmek bir tek erkeğin hayali gibi niye sürekli kız tarafına takılar tokalar üstler başlar alıyor. O zaman kız da adamı istiyorsa o da ona alsın Bi beşi bir yerde. Linç insanların maddiyatla boğulmalarından geliyor alası varsa adam alır. Çocuk gibi bana bundan al bundan al az birazda bundan al nedir
Cevap yorumunda değil mi zaten canım?Herkesin görüşü kendine. Size niye dert oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?