- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Hahaha. Bizde yılbaşı adeti mandalina ve çekirdek cınım deseydiniz, şimdi sana birer kilo kapıp getiriyorum en süslü paketlisinden.Bende komşumla iyi olduğumuz halde isteyemem oda istemez eskisi gibi kalmadı komşuluk malesef. Üzülmeyin siz iyi kalbinizle yenilerini de bulursunuz
Takı istemek tamam var kabul bunu isteyen yapar isteyen yapmaz bu kısmı değil de yılbaşı hediyesine adet diyince ben ipleri kopardım
Bugun kendime tatil ilan ettimsen niye bunu dert edindin mübarek otur derslerine çalış
AynenBana garip geliyor tapu-kadastro mu yoksa nikah mı belli değil
bdvyi mesgul ediyorsun Mune tatil matil affetmez banı çakar alnının şakağınaBugun kendime tatil ilan ettim
Ya gerçekten uzun uzun yazdım sildim yazdım sildim. Çok derin bir konu geçmiş yüzyıllardan kalma bu düşünce hala günümüze kadar gelmiş bulunmakta. İsterim ki bu düşünceye, geleneğe dair hiçbir şey kalmasın. İnsan ticareti gibi bir şey.Genel olarak çok itici
Neden iki insan bir hayata başladığında biri bedel ödüyor
Bana kalırsa maddi bedel ödediğin şey mal alıyor
Bunun altında yatan mantık budur
O malı kullanma hakkı artık adamın ve ailesinindir
O yüzdendir ki kız alıyoruz kız veriyoruz tabiri
bızler kımseye gıdıp bana altın al, bana su kadar gr bılezık al, bana araba al demıyoruz...Demin bir konu okudum konu sahibi nişanlıymış ve nışanlısının ailesine neler istediğini dile getirmiş takı olarak. Yorumlara bir baktım resmen linç ötesi öyle böyle değil yok utanmıyor musun, bu para konularını nasıl konusabiliyosunuz vb gibi bir ton yorum. Yani birinin evlenirken bir set istemesi çok mu anormal? İstenmemesi falan mı gerekiyor ben anlamadımsadece bu olsa gene iyi her konuda yorumlara bakarım çoğu kitle de yazılan şeyi anlamadan direk linçe başlıyor bence coğu kişi sinirlenip sinirlenip buraya geliyor
Kız velvette nerelerdesin seni hiç göremiyoruz buralarda. bdvnin o engin yorumlarına ihtiyacı var fazla uzak kalmaBana garip geliyor tapu-kadastro mu yoksa nikah mı belli değil
Evet birazdan alnımda hissedecem gibi zatenbdvyi mesgul ediyorsun Mune tatil matil affetmez banı çakar alnının şakağına
Kız velvette nerelerdesin seni hiç göremiyoruz buralarda. bdvnin o engin yorumlarına ihtiyacı var fazla uzak kalma
Bu tür şeyler bana ve aileme de normal gelmiyor zaten evlilik ticari bir amaç değilbızler kımseye gıdıp bana altın al, bana su kadar gr bılezık al, bana araba al demıyoruz...
ha eşim olur evlılık hayatı ıcınde ya keske benımde sundan olsa cok ısterdım durumumuz musaıt olunca alırız ınsallah derız o ayrı, onun dısında ınsanlardan bırsey ıstemek bıze normal gelmıyor
sıze normal gelıyorsa sız ıstersınız
herkes kendıne yakısanı yapar
ne hayırlı olsun kızHayırlı olsun Cinnet Nurcum
ne hayırlı olsun kız
ee ozaman sıkıntı yokBu tür şeyler bana ve aileme de normal gelmiyor zaten evlilik ticari bir amaç değil
ula vicdansız 30 hafta boyunca neredeydinHamilelik kız ne olacak
Buralarda değildim haberim yok idi 30 hafta olmuş
Zaten alan insanlarin cogu da kolumda olsun hava atayim diye istemiyor şuan evlenmek o kadar masraf isteyen bir şey ki kocaman bir borc yükünün icinde kaliyor insanlar aileler hicbir sey yapmak zorunda degil ama imkanlari varsa yardim etmeliler bence çocuklarinaAlyansim dışında altın takı vs yoktur düğünde de istemedim eşimin ailesi bizim.buranin adetidir dedi taktım. Bana çok manasiz gelir sarı sarı şıngır şıngır sanki inek çanı.
Ikimizinde bekarlık eşyaları yeniydi birleştirdik güzel de bi ev kurduk
Bunun yararı nedir biliyor musun??
Elaleme aaaa ne kadar altını takısı var dedirtrcegime güzel güzel tatiller yaptım tatmadigim yemeklerden tattim bilmediğim kültürleri gördüm...
Kültür ve zevk meselem bu yönde.
Eşimin ailesinden 1 çöp dahi istemedim istemem de ne gerek takmıyorum zaten.
Takana da saygı gösteririm ama bana ters ve Saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?