• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abartmıyorum değil mi

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
85 yaşlarında kayınvalidem var.Şimdiye kadar iyiydik.Normalde eltimde kalıyor onların başka işi olduğu için eşim bize getirdi.Kadın iki gün kalıp gidecekti.

Kadını aşağıya inip kapıda karşıladım her türlü özeni gösterdim.Yemekler olsun başka konular olsun.Sıkılmasınlar diye annemide çağırmıştım.Annem ne zamandır gelemiyordu.Kayınvalide gelir gelmez oğluma taktı.Önceki gelişlerinde de aynı şeyi soruyordu.İkide bir bu çocuk böyle değildi niye emeklemiyor vay niye kusuyor sürekli soruyor.Babamda bende usulünce anlatıyoruz ama kadının kafasına girmiyor.Aynı şeyi defalarca söylüyor.Çeneside hiç susmuyor.En sonunda annemle babam kafamız ağrımaya başladı dedi.

Ben çocukla ilgiliniyorum diye hayır olur evladım sevap olur diyor.Sevap olsada olmasa benim evladım elbet yapacağım dedim.Akşam oldu yemek yedik bulaşık yıkıyorum bu seferde boğazını sıkıp atamazsında :KK57: ne yapacaksın bakacaksın diyor.İçimden sabret diyorum.Her zaman abuk sabuk konuşan bir insan olduğunu herkes biliyor .Hala daha çocuğu konuşuyor.Güya torununu özleyen seven babaanne..Neyse yattık akşam, sabah olmuş 4 hala sesi geliyordu.Annemle mutfakta oturmuş konuşuyorlar.Kadın makineye bağlamış.Neyse ben biraz daha uyudum onlar hala oturuyorlardı uykumuz kaçtı dediler.Sabah kahvaltıyı hazırladım eşim falanda gelmişti.Kadın herkes güzel güzel konuşurken Oğlun inşallah çok yaşamaz dedi.:KK57:

Herkes dondu kaldı sonra annem sus sus diyor kadına.Meğerse gecede öyle konuşmuş anneme annem sakın öyle söyleme çocukları üzme demiş.Ben cevap vermedim ama kötü oldum.Lokma ağzıma dizildi yiyemedim.Ağladığım anlaşılmasın diye başka şeylerle uğraştım başka odaya geçtim.Sonra dünden bir yere gezmeye gitmek için anlaşmıştık.Babamlar daha fazla üzülmesin diye zaten bende gittim.Dönüşte kadın anneme ağıza alınmayacak bir laf söyledi.Annem yine alttan aldı.Eşim annesinin konuşmalarına bozuldu.Neyse annemleri evlerine bıraktık.Kadınıda eve getirdik.Ama ona o kadar sinirlendim ki hiç konuşmadım giderken yolcuda etmedim.

Son düzenleme:
Hep eltinizde neden kalıyor ? Kardeşler maddi olarak destek vermeli ve bakıcı tutmalisiniz ya da eşit şekilde kalmalı.
Sadece 2 gün için bile bu kadar sabredememisseniz , eltinize üzüldüm.

Akıl tutulması yaşıyor belli ki, yaşı fazla. Onun söylediğinden ne olacak , saçmalamış. Takılmayın söylediğine.

Kadın kafayı kırmış... ama konu çok hassas tabiki.. üzülmekte haklısınız. zaten alttan almışsınız bence vicdan yapacak bir durum yok.

85 yaşlarında kayınvalidem var.Şimdiye kadar iyiydik.Normalde eltimde kalıyor onların başka işi olduğu için eşim bize getirdi.Kadın iki gün kalıp gidecekti.

Kadını aşağıya inip kapıda karşıladım her türlü özeni gösterdim.Yemekler olsun başka konular olsun.Sıkılmasınlar diye annemide çağırmıştım.Annem ne zamandır gelemiyordu.Kayınvalide gelir gelmez oğluma taktı.Önceki gelişlerinde de aynı şeyi soruyordu.İkide bir bu çocuk böyle değildi niye emeklemiyor vay niye kusuyor sürekli soruyor.Babamda bende usulünce anlatıyoruz ama kadının kafasına girmiyor.Aynı şeyi defalarca söylüyor.Çeneside hiç susmuyor.En sonunda annemle babam kafamız ağrımaya başladı dedi.

Ben çocukla ilgiliniyorum diye hayır olur evladım sevap olur diyor.Sevap olsada olmasa benim evladım elbet yapacağım dedim.Akşam oldu yemek yedik bulaşık yıkıyorum bu seferde boğazını sıkıp atamazsında :KK57: ne yapacaksın bakacaksın diyor.İçimden sabret diyorum.Her zaman abuk sabuk konuşan bir insan olduğunu herkes biliyor .Hala daha çocuğu konuşuyor.Güya torununu özlemiş.Neyse yattık akşam sabah olmuş 4 hala sesi geliyordu.Annemle mutfakta oturmuş konuşuyorlar.Kadın makineye bağlamış.Neyse ben biraz daha uyudum onlar hala oturuyorlardı uykumuz kaçtı dediler.Sabah kahvaltıyı hazırladım eşim falanda gelmişti.Kadın herkes güzel güzel konuşurken Oğlun inşallah çok yaşamaz dedi.:KK57:

Herkes dondu kaldı sonra annem sus sus diyor kadına.Meğerse gecede öyle konuşmuş anneme annem sakın öyle söyleme çocukları üzme demiş.Ben cevap vermedim ama kötü oldum.Lokma ağzıma dizildi yiyemedim.Ağladığım anlaşılmasın diye başka şeylerle uğraştım başka odaya geçtim.Sonra dünden bir yere gezmeye gitmek için anlaşmıştık.Babamlar daha fazla üzülmesin diye zaten bende gittim.Dönüşte kadın anneme ağıza alınmayacak bir laf söyledi.Annem yine alttan aldı.Eşim annesinin konuşmalarına bozuldu.Neyse annemleri evlerine bıraktık.Kadınıda eve getirdik.Ama ona o kadar sinirlendim ki hiç konuşmadım giderken yolcuda etmedim.
Niye öyle bişey demiş anlamadım
Ama bunamış anlaşılan, haklısınız zor ama ciddiye almamaya çalışın, karşınızdaki normal bi insan değil

Size 2 günde bunları diyen kadın elitinize kim bilir neler demiştir yaşınız eltinizden sanırım küçk.İdare edip kırmasan evinde baktığına göre.Bence hiç alınmayın yarın öbür gün vefat ettiğinde kalp kırmamış olurdunuz.Sanırım ne dediğini bilmiyor belli ki.Bilinçli oldugunu düşünmüyorum.

Kadın kafayı kırmış... ama konu çok hassas tabiki.. üzülmekte haklısınız. zaten alttan almışsınız bence vicdan yapacak bir durum yok.
Benim en hassas noktam ve kadın geldiğinden beri bunu konuşuyor sanki evlat değilde bir eşyaymış gibi.Boğazını sıkıp atamazsında bilmem nede.Bir değil iki değil hiç ummadığım şeyler söylüyor.Annemde daha fazla üzülmeyim diye bilmiyormusun kızım ahım derken başka şey çıkıyor kötü niyetle söylemedi ama ne konuşacağını bilmiyor dedi.

85 yaşında.. laflar ağır evet ama ne denir ki.. o yaşta çok dinç kişiler de tanıyorum ama babaannem o yaşta 50 yıl önce ölmüs annesine çay demliyordu oturmaya gelecek diye.. torunundan bahsettiginden bile emin olamayız belli ki kötü durumda zihin olarak.. hiç duyma..

Eltim çok sabırlıdır ne tersler ne söyler genelde içine atar .Allah sabır vermeye devam etsin.
Öyle ya sabır vermeye devam etsin belli ki daha çoook ihtiyacı olacak iyi ki sırayla bakalım demiyor şahsen ben göz yummazdım böyle birşeye

Hep eltinizde neden kalıyor ? Kardeşler maddi olarak destek vermeli ve bakıcı tutmalisiniz ya da eşit şekilde kalmalı.
Sadece 2 gün için bile bu kadar sabredememisseniz , eltinize üzüldüm.

Akıl tutulması yaşıyor belli ki, yaşı fazla. Onun söylediğinden ne olacak , saçmalamış. Takılmayın söylediğine.

Bir yıldır memlekette büyük eltimin yanındaydı.Kadın en son kayınvalideden dolayı sinir krizi geçirmiş psikiyatri servisine yatırmışlardı.Araları ezelden beri iyi değildi zaten.Eşide annesini buraya getirdi.

Benim buraya geldiğinde vakit geçiremiyor.Torunuyla da fazla ilgilenmiyor tek istediği yanında biri dursun akşama kadar onunla konuşsun hizmetini yapsın.Üst katta olduğumuz için inip çıkamıyor sokağa inip herkesle sohbet etmek istiyor.Ben zaten çalışıyorum ilgilenmem gereken bir çocuğum var.Üniversiteye hazırlanan bir oğlum var. Oda eksik kalsın.Zaten zarardan başka bir şey değil.Psikolojim yerle bir oldu.

Son düzenleme:
alzeymr olmuş kadın, ne dediğini bilmiyor, allah eltine sabır versin

sen 2 günde böyle çıldırdıysan, o kim bilir neler yaşıyordur..

ay iyi ki annen baban yanındaymış valla onlar olmasa napıcaktın, yaşlı diye ağzına her geleni söyleyemez, söylediği lafı ben yazamıyorum bile o söylüyor

ay iyi ki annen baban yanındaymış valla onlar olmasa napıcaktın, yaşlı diye ağzına her geleni söyleyemez, söylediği lafı ben yazamıyorum bile o söylüyor
Anneme söylediği hele hiç ağza alınacak bir şey değil.2 erkeğin yanında söyledi birde.Eşim yerin dibine girdi.

Ailzhemer olmasın...aklı başında olsa beddua etmez o şekil..boşverin bir ayağı çukurda..

Eşiniz kaç yaşında?Ben de yeni anne oldum 40 yaşındayım da buraya takıldım o yüzden kusura bakmayın..
Herkes kötü oldu.İyiki büyük oğlumun sınavı vardıda erken gitmişti masada o yoktu.Kardeşine oda çok düşkün.Ne hissederdi düşünmek bile istemiyorum.

Eşim 41 yaşında.

Back
X