- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
kv nin sende kalması cidden haksızlık olur sana.
sen neden bakmıyorsun diyenler olmuş.
el insaf diyorum onlara.
yükün yeterince ağır.
kimsenin senden böyle birşey istemeye hakkı yok.
eşinin bile.
sen evladına bakacaksın herşeyden önemli ve öncelikli olan odur.
kv nin kaç tane evladı var,baksınlar bir çaresine.
Ben buradakilere bir şey diyemem.Tanımıyorlar çünkü.Ama kendi annem bile bunu teklif etti bana.Neymiş adaletli olması içinmiş.Bende senin dediğini dedim.El insaf ben çalışıyorum küçük çocuğum var yardımcım yok birde ona nasıl bakayım dedim.Hiçkimsesi olmasa başka çocukları olmasa tamam tabiki bakarım ama bu durumda ben kafayı oynatırım dedim.
Büyük eltim ev hanımı ev işleri v.s hep gelini yapıyor o da serbestçe geziyor tozuyor kayınvalide onda kaldığında kızlarına kaçıyordu arada bir.Şimdi serbest bir meşguliyeti yok.İki torunu var evde onlarda ilkokula gidiyor.
Ben en çok onun gelinine üzülüyordum.Saçma bir şekilde gencecik yaşta genç kayınvalidesiyle oturmayı kabul ettiği gibi birde babaanneyle uğraşıyordu.Bi zaman sonra ona da ağır geldi.Hatta evden ayrılacaktı kocasıyla.Sonraya bıraktı.
Ortanca eltiminde çocukları çok büyük hatta oğlunu evlendirdi.Evlenecek yaşta kızı var.Çalışıyor.Eşide gündüzleri evde.Gündüz eşi ve kızı ilgileniyor.Haftasonlarıda dolu geçer genelde onun.Ya bir aile ziyareti ya gezme ya alışverişi olur.
Son düzenleme: