- 16 Mart 2017
- 40
- 35
- 8
- 32
- Konu Sahibi sokupatader
-
uzun bir zamandır görüşmediyseniz niye önce ardaşlarınızla görüşme planı yaptınız?Kızlar merhaba. Sevgilimle kavgalıyız ama abarttım mı bilemiyorum.
Pazartesi günü için plan yapmıştık. Ben arkadaşlarımla, o arkadaşlarıyla buluşacaktı. Sonra onlardan ayrılıp ikimiz buluşacaktık, akşam da sevgilimin başka bir işi vardı oraya gidecekti.
Uzun bir süredir de görüşmemiştik bu arada. Buluşmamıza az bir zaman kala aradı ve akşamki işinin iptal olduğunu, bu yüzden arkadaşlarının evine geçeceğini söyledi. Tamam dedim, benimle ayrılınca oraya geçersin. Kabul etmedi. Onlar hazır buradayken birlikte geçeyim dedi ve buluşmadık. Her şeyini bana göre ayarlamak zorunda değilmiş öyle dedi.
Kavga ettik, o zamandan beri konuşmuyoruz.
Sizce abartıyor muyum?
çünkü o arkadaşlarıyla da görüşmemişti ve ona o saat uyuyordu.uzun bir zamandır görüşmediyseniz niye önce ardaşlarınızla görüşme planı yaptınız?
önce sizin görüşmeniz değil mi normal olan?
ben mi yanlış düşünüyorum?
fark etti işte :)çünkü o arkadaşlarıyla da görüşmemişti ve ona o saat uyuyordu.
aynı gün benimle de görüşecekse hangisi önce hangisi sonra ne fark eder ki?:)
aynen fark etti ama normalde fark etmemesi gerekmez miydi? sevgilimin keyfi öyle istedi diye sorun yaşadıkfark etti işte :)
onu söylemeye çalışıyorum.
kime ne saat uyar ben bilemem.
ben yazdıklarınıza istinaden sordum
Bu tipleri nerden buluyosunuz anlamıyorumki.. Adam size plan yaptırıp sözünün arkasında durmadığı gibi size bi de utanmadan "herşeyimi sana göre ayarlayamam" gibi bi cümle kuruyo ve siz hala abarttığınızı mı düşünüyosanız silkelenmenizi ve kendinize gelmenizi öneririm.. Böyle bi insandan sevgili falan olmaz. Bence bi daha hiç görüşmeyin.Kızlar merhaba. Sevgilimle kavgalıyız ama abarttım mı bilemiyorum.
Pazartesi günü için plan yapmıştık. Ben arkadaşlarımla, o arkadaşlarıyla buluşacaktı. Sonra onlardan ayrılıp ikimiz buluşacaktık, akşam da sevgilimin başka bir işi vardı oraya gidecekti.
Uzun bir süredir de görüşmemiştik bu arada. Buluşmamıza az bir zaman kala aradı ve akşamki işinin iptal olduğunu, bu yüzden arkadaşlarının evine geçeceğini söyledi. Tamam dedim, benimle ayrılınca oraya geçersin. Kabul etmedi. Onlar hazır buradayken birlikte geçeyim dedi ve buluşmadık. Her şeyini bana göre ayarlamak zorunda değilmiş öyle dedi.
Sizce abartıyor muyum?
fark edip farketmemesini bir kenara bırakalım o zaman.aynen fark etti ama normalde fark etmemesi gerekmez miydi? sevgilimin keyfi öyle istedi diye sorun yaşadık
bence sen bu adamı bırak önceden planlamışınız sende kendını ona gore ayarlamısın adam seni resmen ekmiş, daha neyin derdindesin...Kızlar merhaba. Sevgilimle kavgalıyız ama abarttım mı bilemiyorum.
Sizce abartıyor muyum?
size değer vermiyor..
sana zamanını bile harcamıyor..
ben nişanlıyım ama nişanlım benim yanımda olmaktan arkadaşlarıyla hiç görüşmüyor
her boş vaktini arkadaşları yerine bana ayırıyor
bence seni sevmiyor ve seni özlememiş
Sizinki de doğru değil ama tabi siz bilirsiniz :)size değer vermiyor..
sana zamanını bile harcamıyor..
ben nişanlıyım ama nişanlım benim yanımda olmaktan arkadaşlarıyla hiç görüşmüyor
her boş vaktini arkadaşları yerine bana ayırıyor
bence seni sevmiyor ve seni özlememiş
Dünyam yıkılmadı ama çok sinirlendim açıkçası. Basbayağı ekildim çünkü.Önceliği siz değilsiniz,bunu kanıtlamış.
Bu fikri sizde nasıl bir etki yaptı o önemli.
Ben olsam sorun bile etmem,iyi eğlen derim üstüne.
Ama bir başkasının dünyası yıkılabilir.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, akşamki iptal olan vakit bana ayrılabilirdi. Akşam yine arkadaşının evine gitsin, sabahında da buluşabilir o sıkıntı değildi, uzun uzun yazmayayım ama anlaşılır sebepleri vardı arkadaş buluşmasının ama sonrasında neden ben ekiliyorum bunu anlamadımUzun zaman gorusmemis olsam hic arkadaslarimla bulusmayi gundeme getirmem ve de madem isi iptal olmus o vakti seninle gecirebilirdi arkadaslari yerine baska bir gunde sirf arkadas gunu yapardiniz herkes mutlu olurdu
Sizinki de doğru değil ama tabi siz bilirsiniz :)
Dünyam yıkılmadı ama çok sinirlendim açıkçası. Basbayağı ekildim çünkü.
Burda yorumlarda herkes benden önce sabah arkadaşlarıyla buluşacak olmasına takılmış mesela. O kısmı sorun etmedim, öyle gelişti ve öyle oldu. Über bir ilgi beklemiyordum.
Ama çok saçma bir şekilde ekildim. Plan iptalinin hiçbir şekilde anlamı, geçerli sebebi yoktu ki.
Sinirlendim evet ama burda herkes de ayrılmalısın moduna geçince de şaşırdım. 1,5-2 senelik ilişki bu tavır yüzünden biter mi ki?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, akşamki iptal olan vakit bana ayrılabilirdi. Akşam yine arkadaşının evine gitsin, sabahında da buluşabilir o sıkıntı değildi, uzun uzun yazmayayım ama anlaşılır sebepleri vardı arkadaş buluşmasının ama sonrasında neden ben ekiliyorum bunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?