bu cemaat için bilindik bir şey ki yıllardır. Bunun adı da hizmetBen bu cemaatte faal olarak görev alan ( yukarlarda görev aliyordu) bir ablayla konusmustum.
Cemaatin icine girdikce aslinda göründügü gibi olmadigini anlayip ayrilmisti.
Bir olay anlatti soke olmustum sizede anlatayim.
Simdi cemaatten birileri diyelim orduya girdi ve kendinin dindar oldugunun, cemaat ile baglantisi oldugunun bilinmesini istemiyor.
Gülen den onalara fetva varmis, sonucta tabandaki insanlar müslüman, namaz vakti gelipte namaz kilmak isterse, oturdugu yerde duvardan 3 nokta seciyorlarmis, en yukardaki nokta kiyam, ortadaki nokta rukü, alttaki nokta secde oluyormus, ve noktalari takip ederek namazlarini kilabiliyorlarmis.
Kendini gizlemek icin onlarla icki sofrasinada oturabiliyorlarmis.
Daha cok sey anlatti ama bunlar beni en cok soke eden fetvalardir:))
Takkiye degil artik bu amaca ulasmak icin müslümani kullanmak.
Yazik.
Ben bu cemaatte faal olarak görev alan ( yukarlarda görev aliyordu) bir ablayla konusmustum.
Cemaatin icine girdikce aslinda göründügü gibi olmadigini anlayip ayrilmisti.
Bir olay anlatti soke olmustum sizede anlatayim.
Simdi cemaatten birileri diyelim orduya girdi ve kendinin dindar oldugunun, cemaat ile baglantisi oldugunun bilinmesini istemiyor.
Gülen den onalara fetva varmis, sonucta tabandaki insanlar müslüman, namaz vakti gelipte namaz kilmak isterse, oturdugu yerde duvardan 3 nokta seciyorlarmis, en yukardaki nokta kiyam, ortadaki nokta rukü, alttaki nokta secde oluyormus, ve noktalari takip ederek namazlarini kilabiliyorlarmis.
Kendini gizlemek icin onlarla icki sofrasinada oturabiliyorlarmis.
Daha cok sey anlatti ama bunlar beni en cok soke eden fetvalardir:))
Takkiye degil artik bu amaca ulasmak icin müslümani kullanmak.
Yazik.
pelin aslında herkesin ortak beklentisi bu zaten geçen gün Başbakan bir tv de akşam geceye doğruydu saat dediki" biz bu paralel örgütü deşifre ettik ve temizlemek boynumuzun borcudur eğer bunu yapmazsak ülkeyi bunlardan arındırmazsak millet bizden hesap sorar bunların hepsinin kökünü kazıyacağız" . bu yüzden sözünü tutması onun boynunun borcudur. bekleyip görücez
ay bende kaldım cemaatte öğrencilik döneminde
ve çok iyi bilirim onları yapıyorlardır gerçekten inanırım
kaldığım süre zarfında gördüğüm tek ibadet namazdı
onun dışında hep gülenin kitaplarını okutuyorlardı hemde zorla..
ya ben neden boş vaktimde gülenin kitaplarını okuyorum Kuran-ı Kerimi mi okurum, dua ezberlerim felan
birde yarışma yaparlardı en çok gülen kitabı okuyana mp3 felan hediye ederlerdi, ama hep bozuk çıkardı
evlerde, yurtlarda bulunan kitaplıklarda sadece bir iki tane Kuran-ı Kerim olur diğerleri hep gülen hocanın kitapları olurdu
zorla video izletirlerdi
daha çok şey varda neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?