Buradan hain editör
HaklısınBuradan hain editörChess 'e de selamlarımı yolluyorum.
Name bu cidden önemli bir haber ama. Yani penis gibi bir organ bile kadavradan fonksiyonel olarak nakledilebiliyor artık.
Başka bir işle uğraşmaz mısın sen? Yetti..
Sınıfın sevilmeyen inek öğrencisiydin sen dimi?
Konu dışından, geyikten, polemikten kiblerim bak
Ben kendini kiblemiş ve banlatmış insanım, seni mi kiblemeyeceğim? Ben, shot usta... Kiblerim ve arkama bakmam bile.Sınıfın sevilmeyen inek öğrencisiydin sen dimi?
Bu kısım bana daha ilgi çekici geldi. Amerikadan önce gerçekleştirmiş olmaları ilginç.Bütünüyle başarılı kabul edilen ilk penis nakli ise 2014 yılında Güney Afrikalı doktorlar tarafından 21 yaşındaki bir erkek hastaya yapılmıştı.
Ok. Kib. Bye.Ben kendini kiblemiş ve banlatmış insanım, seni mi kiblemeyeceğim? Ben, shot usta... Kiblerim ve arkama bakmam bile.
Bir de o adam çocuk sahibi olmuş.Bu kısım bana daha ilgi çekici geldi. Amerikadan önce gerçekleştirmiş olmaları ilginç.
Kendini klonlayıp eksik parçaları tamamlayarak sonsuza kadar yaşama fikri ise kabus gibi. Düşünemedim bile.
Aynen. O klon da benim gibi bir insan olacaksa nasıl yedek parca muamelesi yapabiliriz ki? Ayrıca sonsuza kadar yaşamak da istemem. Sıkılır insan, kimse ölmezse de üst üste yaşamak zorunda kalırız.Bir de o adam çocuk sahibi olmuş.
Klonlamak apayrı bir konu. Yani evet bir yerde yedek organlarım olmasını isterim tabii ama bu klon benim yerimi de almamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?