Abdülkadir Göksel hakkında güncel bilgiler?

Canım Göksel bey burun estetiği konusundaki en çok güvendiğim doktordur. Benim ve birçok arkadaşımın burnunun mimarıdır. Mutlaka kendisiyle görüşmeni öneririm.

çok tşk ederim cvplarınız için aklımda 3 doktor var ve hepside istanbulda uzaklık korkularımın en başında çünkü hiç bir tanıdığım yok istanbulda fiyat konusuda çok düşündürüyor beni 2. ameliyatlar daha yüksek oluyor ((eğer olursam kışa düşünüyorum ameliyatı çok zor bi süreç bu Allahım ben gibi kim sıkıntı çekiyorsa herkesin yüzünü güldürsün inş..

Nerden gelmeyi düşünüyorsunuz?otel vs ayarlamalarını Göksel bey im ekibi yapıyor,hiç yanlız hissetmiyorsunuz kendinizi.bir hafta sonra zaten evinize dönebiliyorsunuz,ben de göksel beye ameliyat oldum hem de revizyon sonuçtan çok memnunum 16 ay oldu:)

:2:
arkadaşlar abdülkadir bey törpüleme mi yapıyor?

Morfeyn
Herkesin burnuna ayni islemi yapmiyor Goksel bey. Kimin neye ihtiyaci varsa onu uyguluyor. Ayrica her yuze uygun sekil tasarliyor. Ornegin benim yuzun oldugu icin findik gibi kucuk burun gitmeyecegini soylemisti. Ve ona gore onerilerini soyledi. Sonuctan sa cok memnunum. Coook dogal birburnum var. Ayrica sadece burnumu degil cene ameluyatimi da yapti kendisi ayni ameliyatta. Oncesi/sonrasi resimlerime bakabilirsin profilimden

Merhaba
Burnunuzun sislikleri inmistir artik. Ne de guzel anlatmissiniz sureci :) seklinden memnun musunuz ?

Merhaba
Burnunuzun sislikleri inmistir artik. Ne de guzel anlatmissiniz sureci :) seklinden memnun musunuz ?

Teşekkürler, detaylı anlatmaya çalıştım belki bir yardımı olur diye:) Hala şişlikler var ama genel hatlarıyla şekli belli ve evet memnunum:) fotoğraflarıma bakabilirsiniz, arkadaş olarak ekleyin.

Merhaba 13 03 2013 de Dr Abdülkadir GÖKSEL beye ameliyat oldum.Vee inanılmaz memnunum.Ameliyattan sonra ne bir ağrı ne öle aman aman bir morarma olmadı. 3-4 gün sonra işime rahatlıkla da gidebildim. Bendeki revize ameliyattı daha zordu.Buna rağmen hem rahat bir nefes alıyorum hem de burnumda güzel bir görüntü oluşturdu.

Merhabalar,

İnanın korktuğunuz gibi olmuyor.Ben ilk ameliyatımı 10 sene önce oldum ve acemi bir doktora denk geldim.Mutsuz oldum.Sonrasında çok araştırdım.Bu işin ehli lazımdı.Doktoruma güvenmeliydim.Dr Abdülkadir GÖKSEL Beyle tanışınca tamam dedim.Emanet edebilirim burnumu.Revize ameliyatlar her zaman daha zordur.

Ameliyata giriyorsunuz ve sonrasında sadece ilk gün biraz zor gibi görünüyor.Ama onda da ağrı sızı yok, sadece sıvı bir şeyler yemek zorunda kalıyoruz.Ben ameliyatımda çeneme pilatinde taktırdım.1 haftaya kalmadan dışarı çıkabildim.Normal hayatıma döndüm.Kışı beklemenize bile gerek yok ki.Eskiden morarmalar olmasın die beklerdik.Dr.Abdülkadir GÖKSEL Bey de öle morarma falan olmuyor

Eğer istersen gün gün çektiğim resimlerime bakabilirsin mail atabilirim.

Şimdiden geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 813481

Tekli resim sadece ameliyattan sonraki 3.ay

Kolajda ise sol taraf yeni halim,sağ taraf eski halim.

Farkındaysanız mikro değişiklikler yapıldı ki bu daha zor ve ustalık isteyen bir operasyon.

Her geçen gün ne kadar iyi bir seçim yaptığıma daha da emin oluyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…