Burnunuz yüzünüze yakışan çok güzel bir burun olmuş. Geçmiş olsun :) Ben de Göksel Beyin hastasıyım. İlk ameliyatımı kendisine olduğum için şanslı hissediyorum kendimi sizinki gibi hikayeler okuyunca. Çünkü ben de devlet hastanesinde ameliyat olacaktım. hatta gün bile almıştım. Direkten dönmüşüm diyebilirim :) Tekrar geçmiş olsun turaboz.
Tesekkur ederim yorumunuz için Siz sansliymissiniz gerçekten Abdulkadir bey çok iyi bi doktor çok ilgili hala burnumla ilgili bi soru sordum watsapp tan cevapliyoBurnunuz yüzünüze yakışan çok güzel bir burun olmuş. Geçmiş olsun :) Ben de Göksel Beyin hastasıyım. İlk ameliyatımı kendisine olduğum için şanslı hissediyorum kendimi sizinki gibi hikayeler okuyunca. Çünkü ben de devlet hastanesinde ameliyat olacaktım. hatta gün bile almıştım. Direkten dönmüşüm diyebilirim :) Tekrar geçmiş olsun turaboz.
Ne kadar oldu ameliyat olali?
2016 ocak ayinda[/QUOTE]post: 47661364, member: 682199"]
Tesekkur ederim yorumunuz için Siz sansliymissiniz gerçekten Abdulkadir bey çok iyi bi doktor çok ilgili hala burnumla ilgili bi soru sordum watsapp tan cevapliyo
2016 ocak ayinda[/QUOTE]post: 47661364, member: 682199"]
Burnunuz yüzünüze yakışan çok güzel bir burun olmuş. Geçmiş olsun :) Ben de Göksel Beyin hastasıyım. İlk ameliyatımı kendisine olduğum için şanslı hissediyorum kendimi sizinki gibi hikayeler okuyunca. Çünkü ben de devlet hastanesinde ameliyat olacaktım. hatta gün bile almıştım. Direkten dönmüşüm diyebilirim :) Tekrar geçmiş olsun turaboz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?