Abdulkadir Göksel ile revizyon hikayem

turaboz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
9
0
6
37
Merhaba lar ben 2005 yılında devlet hastanesinde ilk ameliyatını oldum burdumda kemik eğriliği vardı doktor burnunun ust kısmını resmen oymustu 8 yıl boyunca o burunla yaşadım geçen yıl kadınlar kulübünde Abdulkadir beyi keşfettim hasta yorumlarını okudum instagram dan yaptığı burunları özellikle revizyon ları gordum ve ameliyat olmaya karar verdim iyikide olmuşum su an çok mutluyum burnum çok doğal gorunuyo kimde ameliyat olduğumu bile anlamiyor revizyon düşünen arkadaşlara yardımcı olması için resim yollayabilirim

Burnunuz yüzünüze yakışan çok güzel bir burun olmuş. Geçmiş olsun :) Ben de Göksel Beyin hastasıyım. İlk ameliyatımı kendisine olduğum için şanslı hissediyorum kendimi sizinki gibi hikayeler okuyunca. Çünkü ben de devlet hastanesinde ameliyat olacaktım. hatta gün bile almıştım. Direkten dönmüşüm diyebilirim :) Tekrar geçmiş olsun turaboz.

Tesekkur ederim yorumunuz için Siz sansliymissiniz gerçekten Abdulkadir bey çok iyi bi doktor çok ilgili hala burnumla ilgili bi soru sordum watsapp tan cevapliyo

Tesekkur ederim yorumunuz için Siz sansliymissiniz gerçekten Abdulkadir bey çok iyi bi doktor çok ilgili hala burnumla ilgili bi soru sordum watsapp tan cevapliyo

O konuda kendisini tek gecerim gercekten. Sorulan sorulara mutlaka doner. Hastalarini unutmaz. Hemen cevaplayip rahatlatir.

Merhaba. Tuba Hnm burnunuz bir yıl içinde değişti mi? Revizyonda kullanılan kikirdaklarin eridiği söyleniyor doğru mu?

zyk78 acaba göksel beyin soyadı nedir muayene ameliyat ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz. benimkisi revizyon ameliyatı olacak. birde sakıncası yoksa özelden foto atabilirmisiniz burnunuz çok doğal duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…