Abdulkadir Göksel ile revizyon hikayem

zyk78 acaba göksel beyin soyadı nedir muayene ameliyat ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz. benimkisi revizyon ameliyatı olacak. birde sakıncası yoksa özelden foto atabilirmisiniz burnunuz çok doğal duruyor.
Gozde merhaba.
Tesekkur ederim :)
Doktorun adi Abdulkadir Goksel.
Fotolari yolladim.

Merhaba lar ben 2005 yılında devlet hastanesinde ilk ameliyatını oldum burdumda kemik eğriliği vardı doktor burnunun ust kısmını resmen oymustu 8 yıl boyunca o burunla yaşadım geçen yıl kadınlar kulübünde Abdulkadir beyi keşfettim hasta yorumlarını okudum instagram dan yaptığı burunları özellikle revizyon ları gordum ve ameliyat olmaya karar verdim iyikide olmuşum su an çok mutluyum burnum çok doğal gorunuyo kimde ameliyat olduğumu bile anlamiyor revizyon düşünen arkadaşlara yardımcı olması için resim yollayabilirim
Merhaba! Msjın üzerinden epey bir zaman geçmiş ancak bende 3 yıl önce burun edrstetiği oldum ince deriliyim doktor burnumu hem yamuk hem de çok küçük bir hale getirmiş ayrıca sırt kısmınıda oymuş ce inceltmiş bende abdulkadir beyi uzun zamandır takip ediyorum ama fiyatlqrım yüksek olduğunu duydum inş ayarlayıp kendisine ameliyat olmak isitiyorum sizin eski ve revizyon sonraki halinizin fotoğraflarımı özelden atabilirmisiniz aynı doktora olmak istediği için çok merak ettim.

Back
X