slm ben 1 ay önce abdülkadir göksel bey tarafından ameliyat oldum.çok memnunum ayrıca doktor çok başarılı aynı doktora 1 sene önce kardeşim , 4 ay önce eşim ve benimle aynı hafta arkadaşımda oldu şuan onlarda çok memnunlar sonuçtan.hem başarılı hemde insanın konuştuğunda içine ferahlık verecek derecede pozitif şahane bi insan tavsiye ederim...
Veli Aslan ve kbb uzmani Yavuz Bey.. Veli Bey'in yaptigi burunlar diger doktorlarin aksine kisiye ozel. Ben olmadan once cok doktor arastirdim ama Veli Bey gibi burna ufak detaylarla bu kadar mukemmel dokunabilen baska birini daha bulamadim. Dikkat ederseniz hem estetik oldugu belli degil hem de dogal olcak diye oyle dumduz degil, karar senin.
canisi...bu eleme islerini bende ameliyat olmadan once coook yaptim forumda:) gel görki kime sorsan kendi doktorunu onerecekdir...gercekci olmak lazim...ama sunu yapabilirsin..akliondaki doktorlarla iletisime gec...yaptigi burunlara bak..hastalariyla iletisime gec..hangi doktor ne kadar iyi yorum ne kadar sikyaet almis onu degerlendir..ben öle yaptim ve sonuc EMRE ILHAN cikdi....ve öyle mutluyumki anlatamam..yasamak gerekirr...hem cokk sevecen ashtalariyla arkadas gibi...hem sakaci...dürüst..gercekci...bir dost gibi...butun hastalariyla 2 sene boyunca arkadas gibi iletisimde kaliyor...ben cokk memnunumm kendisinden ALLAH ondan razi olsun..kbb cimi estettikcimi dersen...tabiki iyi estetikcilerde vardir muhakkak kendi capinda ama ben kbb ci yani EMRE ILHAN i secdim..kiii ben almanyada yasiyorum ve oyle panik oyle pimpirikliyimki anlatamam sana..bir kere guven veriyor bu cok onemli...saat kac olursa olsun ulasabiliyorum doktoruma hic cekinmeden..kbb yi secdim cunki burun ici uzmani her yerini daha iyi biliyor ve itinali calisiyor tipki bir tezi isi giibi...kimi secersen sec insallah hakkinda hayirlisi olsun derim mucukss...