Aracı olmak kötü birşey mi

Yani sizinkinde en yakın arkadaşınızla kaynınızı tanıştırdığınız için kayın aileye karşı mahçup olmuş olabilirsiniz kız salakça davransa. Ama ikisi de arkadaşınız olsaydı veya erkek kayın değil de kardeş olsaydı böyle hissetmezdiniz. Sizin durum farklı bence.
Kaynım ailesine söylemeden bitti Allah'tan.yani öyle çok ciddi bişey olmadı ona rağmen pişman oldum

Ayyyy herkeste bir işim olmaz tavrı… sen tanıştırma ben yanyana getirmeyeyim nasıl görüşecek bu insanlar?? Evlilik müessesesi kan ağlıyor zaten. Bugün tanışın yarına istemeye gidilsin diyen yoktur sanırım. Ben karışmam tanımak tanışmak senin işin, ben arada yokum farzet demek zor değil. Anlaşamayanlar beni suçlarsa bu onların saçmalığı, ben söylerim iki tanıdığımı yakıştırırsam.

Ya kız evlenmek istiyomuş sana da söylemiş etrafında biri varsa öner diye millet kimseyi bulamamaktan yakınıyor sen de hakkında iyi şeyler duyduğun kişiyi önerip tanımıyorum ama böyle duydum sen tanı karar ver demişsin. Kız da tanımış sevmiş evlenöeye karar vermiş bir kalp huzur bulmuş yalnızlıktan kurtulmuş sevap işlemişsiniz işte mutlu olun.
Sosyal medyadan bulma görücü usulü olmasın iş yerinde de birisi yoksa besbekar kalıyor insanlar

Saçma canım ben kimseden bilmem böyle bir şey yaşarsam
Yılların tecrübesi yaşanmışlıklar bunu atasözü yapmış ister saçma de ister deme
Aracı olmak sebep olmak asla isteyebileceğim bişey değil
Çünkü insanlar başlarına gelen kötü şeylere bir günah keçisi ararlar
İlişkilerde iki ihtimalinde şansı % 50 dir
Ya mutlu ya da mutsuz olacaksın
Mutsuzsa kişiler
Günah keçisi kim olur sence?

Ya hayırdır mutsuz olurlarsa ( Allah korusun) gelip hesap mı soracaklar yani , velev ki sordular aklınız nerdeydi derim bende ,koskoca iki yetişkin insanı tanıştırdım diye diken üstünde mi duracaksınız ömür boyu ne saçma şey..

Ama kıza kesinlikle tanımıyorum dedim ve şu an çok iyi anlaşıyoruz diyor
kendi sorumluluğunu vermişsiniz bu açıklamayı yaparak, dert etmeyin. koskoca aklı başı yerinde olan insanlar artık sırf birisi aracı oldu diye kimsenin evleneceği bir devirde değiliz bence.

Yılların tecrübesi yaşanmışlıklar bunu atasözü yapmış ister saçma de ister deme
Aracı olmak sebep olmak asla isteyebileceğim bişey değil
Çünkü insanlar başlarına gelen kötü şeylere bir günah keçisi ararlar
İlişkilerde iki ihtimalinde şansı % 50 dir
Ya mutlu ya da mutsuz olacaksın
Mutsuzsa kişiler
Günah keçisi kim olur sence?
Ablacım neden ben oluyorum Allah Allah atla desem atlayacak mı 🙄

Ya bende çok bayılmam öyle aman herkesi yapayım derdinde değilim ama bu yakın arkadaşım ve sürekli söyleyen biri sadece böyle biri var dedik kimseyi övmedik etmedik yani kızda zaten ilk günden sonra benim sorumluluğum seninle alakası yok artık dedi ayrıca sebep olmak nasıl bir cümle 😏

Son düzenleme:
Ablacım neden ben oluyorum Allah Allah atla desem atlayacak mı 🙄
Yok yahu niye sen olasın? Elini ağzını bağlayıp nikah masasına mı oturttun. Milletin anası babası tutturuyor şununla evlen diye, yine de ikna edemiyorlar. Sizinkilerin gönlü var ki başlamışlar. Tanı koymak haddime değil ama kaygı bozukluğu olabilir mi? Olumsuzluk ihtimalini çok büyütüyor, sorumluluğu aşırı yükleniyor ve endişeli bir ruh haline geçiyorsun. O yüzden acaba dedim.

Haklısınız bende kendimden şüphe duymaya başladım gebeyim hormonlar mı tetikliyor bilmiyorum ama terapi almayı düşünüyorum çünkü ben kız arkadaşıma söyleyen kişiyim diğeri erkek olana o kız çok mutlu anlaştılar diye ben kafayı yedim 😔

Yok yahu niye sen olasın? Elini ağzını bağlayıp nikah masasına mı oturttun. Milletin anası babası tutturuyor şununla evlen diye, yine de ikna edemiyorlar. Sizinkilerin gönlü var ki başlamışlar. Tanı koymak haddime değil ama kaygı bozukluğu olabilir mi? Olumsuzluk ihtimalini çok büyütüyor, sorumluluğu aşırı yükleniyor ve endişeli bir ruh haline geçiyorsun. O yüzden acaba dedim.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Ya bende çok bayılmam öyle aman herkesi yapayım derdinde değilim ama bu yakın arkadaşım ve sürekli söyleyen biri sadece böyle biri var dedik kimseyi övmedik etmedik yani kızda zaten ilk günden sonra benim sorumluluğum seninle alakası yok artık dedi ayrıca sebep olmak nasıl bir cümle 😏

Siz biraz takıntılı mısınız?

Yok ya aslında bir iki gün delirecek kadar taktım arkadaşımın mutluluğunu bile dinleyemedim ne düşündüğümü bilmesin diye ama şu an daha iyiyim çok şükür

Back
X