Aracı olmak kötü birşey mi

kıskanacağım bir durum yokki kaygı bozukluğu yaşıyorum halada keşke demeseydim demiyorum keşke benim dışımda tanışsalardı diyorum

Ne alaka niye kıskanayım Allah Allah konu nerelere geldi sadece kötü bir şey olursa korkusu saldı siz öyle insanlarsınız sanırım dervişin fikri neyse zikri o olıyor heralde böyle bir şey aklınıza geldiğine göre

İyiyse kendilerinden kötüyse senden bilirler aman diyeyim. Hiç girmem böyle işlere hiç de sevmem.

Arkadaşlarım aracılığıyla tanıştığım ilişkilerim oldu ama ayrılınca arkadaşlarımı suçlamak aklıma bile gelmedi, şimdilerde aracı diye sadece tanıştıran kişiye deniyor,
tanıştırıp çekiliyorsun anlaşıp anlaşamama evliliğe karar verip vermeme noktasında dahliniz yok ki neden endişelenesiniz, o aracıya b.k atma işleri eskidenmiş.
Doğru düzgün tanışma buluşma uzun uzadıya ilişki yaşama durumu mu varmış eskiden, sözde aile iyiyse adamın işi gücü varsa apar topar evlenilirmiş işte, şimdinin mantığıyla alakası yok yani, rahat olun.

Çok haklısınız aslında geçmiş yüzünden öyle saçma bir kalıp oluşmuş sanki kötü bir şeymiş gibi

Back
X