Abdulkadir Göksel mi? Veli Arslan mı? Emre İlhan mı?

Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.

Tabii ki tüm bu değişiklikleri yaparken kılavuzumuz yüzünüzün şekli, uzun veya yuvarlak olması, ve yüzdeki belli mihenk noktalarının ölçümleri olacak.Önemli olan doğal ve yüzünüzle uyumlu, kendi içinde ve yüzünüzle dengeli , yapı olarak sağlam bir burun oluşturmak.
Eğer bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz sizi ofisime beklerim…Sadece danışma için gelen hastalarımdan herhangi bir ücret talep etmiyorum…

emre beyin ban gönderdigi mailden bölümler

İşte en önemli kısım bu. Tüm yüz incelemeye alınmalı. Açıkcası - Emre İlhan'ı tenzih ederim çünkü güzel sonuçlarını burada gördüm - KBB ciler bu olayı atlıyorlar. Mesela bir plastik cerrah burun yaparken çenesine de bakıyor hastanın ne bileyim yanaklarının dolgunluğuna da. Ama KBB uzmanı sadace buruna odaklanıyor çünkü diğer bölümlerde kusur varsa bile onun alanı değil ki birşey yapabilsin.. O yüzden burun estetiği konusunda başarılı olan KBB uzmanı az bence. Hele de yurtdışında. İki kuzenimin burnunu Almanyada mahvettiler. Geçen yaz benim ameliyat dönemimde Naci bey ile görüştüler kısmetse bu yaz revizyon yaptıracaklar..

İşte en önemli kısım bu. Tüm yüz incelemeye alınmalı. Açıkcası - Emre İlhan'ı tenzih ederim çünkü güzel sonuçlarını burada gördüm - KBB ciler bu olayı atlıyorlar. Mesela bir plastik cerrah burun yaparken çenesine de bakıyor hastanın ne bileyim yanaklarının dolgunluğuna da. Ama KBB uzmanı sadace buruna odaklanıyor çünkü diğer bölümlerde kusur varsa bile onun alanı değil ki birşey yapabilsin.. O yüzden burun estetiği konusunda başarılı olan KBB uzmanı az bence. Hele de yurtdışında. İki kuzenimin burnunu Almanyada mahvettiler. Geçen yaz benim ameliyat dönemimde Naci bey ile görüştüler kısmetse bu yaz revizyon yaptıracaklar..

bende cok inceledim dr ları naci bey cok iyi ama bilmiyorum icimden bi ses ısrarla emre ilhan diyo tanıtım videolarında nefes saglık ve saglıgı cok ön planda tutuyo.. bide ben kavisi sewiyorumm :)) bende mart gibi düşünüyorumm söyle 10 15 gün kalıcam ist da morluklar gecsin dinleneyim.. öle dönelim kocişin yanınaa ona annem baksın ben yokkken :D:D:D :1:

Ben de 1.5 ay önce emre bey'e ameliyat oldum ve kendi isteğim doğrultusunda-yüzüme de daha çok yakışacağı düşüncesiyle- kavisi ve kalkıklığı az bir burun istedim. Ameliyat sonrasında da abartı bir şişlik veya morluğum olmadı,3. gün morluklarım sarıya dönmüştü bile. 1 yıldan önce kesinlikle ne kendimin ne de başkasının burunu üzerine yorum yapmak istemem çünkü bildiğiniz gibi şekil şemal, ödem vs. dolayısıyla 1 yılda oturuyor. Ama şu anda memnunum. Doktor fanatikliği yapmak bence sadece ısrarla bir doktoru övmek değil, onu överken bir başkasını 'aman şişiyor morartıyor tek tip yapıyor' diye yermektir. Kaç tane doktora gittiniz de en az 20-30 hastasının burnunu gördünüz, kaç tanesini ameliyat sonrası hastanede ziyaret ettiniz? Lütfen yapmayalım. Ben şu an memnun olduğum halde 'gidin emre beye yaptırın' demem. Ya ameliyatınızda, sonrasında bir sorun olsa? Benim fikrimle hareket etmiş olacaksınız? Oysa bu tamamen içine sinme, güvenme meselesi. Bu 3 doktor arasında kaldıysanız en güzeli o doktor hastalarına ait tüm başlıkları baştan sona okumak ve görüşmeye gitmek olacaktır. Ben de buna benzer bir durum yaşadım, ne kadar zor olduğunu biliyorum karar vermenin:)
Sevgiler

Ben de 1.5 ay önce emre bey'e ameliyat oldum ve kendi isteğim doğrultusunda-yüzüme de daha çok yakışacağı düşüncesiyle- kavisi ve kalkıklığı az bir burun istedim. Ameliyat sonrasında da abartı bir şişlik veya morluğum olmadı,3. gün morluklarım sarıya dönmüştü bile. 1 yıldan önce kesinlikle ne kendimin ne de başkasının burunu üzerine yorum yapmak istemem çünkü bildiğiniz gibi şekil şemal, ödem vs. dolayısıyla 1 yılda oturuyor. Ama şu anda memnunum. Doktor fanatikliği yapmak bence sadece ısrarla bir doktoru övmek değil, onu överken bir başkasını 'aman şişiyor morartıyor tek tip yapıyor' diye yermektir. Kaç tane doktora gittiniz de en az 20-30 hastasının burnunu gördünüz, kaç tanesini ameliyat sonrası hastanede ziyaret ettiniz? Lütfen yapmayalım. Ben şu an memnun olduğum halde 'gidin emre beye yaptırın' demem. Ya ameliyatınızda, sonrasında bir sorun olsa? Benim fikrimle hareket etmiş olacaksınız? Oysa bu tamamen içine sinme, güvenme meselesi. Bu 3 doktor arasında kaldıysanız en güzeli o doktor hastalarına ait tüm başlıkları baştan sona okumak ve görüşmeye gitmek olacaktır. Ben de buna benzer bir durum yaşadım, ne kadar zor olduğunu biliyorum karar vermenin:)
Sevgiler

Sana kesinlikle katılıyorum..Bireysel olarak şans bile büyük bir etken...Doktor tavsiye etmeyi anlıyorum; ama fanatikliğini ben de saçma buluyorum; sonuçta doktorların mesleği bu, ameliyat edecek ve para kazanacak. Açıkçası illa da biri kazansın diye, bir başkasına aman da benim doktoruma ol diyemem...Ayrıca dediğin gibi 100 taneden 99u olur da biri olmaz, o biri de benim tavsiye ettiğim olur...Ayrıca benim oldu dediğim 99'u da ne derece oldu??? Beğenmek subjektif sonuçta.

Ha bir de, ameliyattan 3 ay sonra süper, 1 sene sonra berbat olmuş o kadar çok burun gördüm ki...

Ancak morluk meselesinde, ben doktorun belirleyici olduğunu düşünüyorum...Örneğin Emre Bey'in ameliyatlarında makul bir morluk oluyor (muayenehanesinde 1,5 saat içerisinde gördüklerim). Kendi doktorumun ise yaptığı ameliyatlarda gerçekten morluk olmuyor, ve hep böyleymiş, bana morarmayacaksın dediğinde teselli ediyor beni sandım; ama gerçekten öyle oldu...O morarma meselesi bizim bilmediğimiz bir teknik olay bence.

slm canım
bence burun ameliyatını bir kbb uzmanının yapması daha uygun çünkü burun anatomisini kbb uzmanları daha iyi biliyor. plastik cerrahlar burun içindeki diğer düzeltmeleri genellikle yapmıyorlar burun dışarıdan güzel gözzükebiliyor ama bu seferde kişinin nefes alamama problemi başlıyor. abdülkadir göksel mi emre ilhan mı diye sorarsan ben abdülkadir göksel derim çünkü benim arkadaşımın burun estetiği ameliyatını yapmıştı ve ben bütün aşamalarında arkadaşımın yanındaydım ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimizde cok memnun kaldık arkadasımın tam yüzüne uygun bir burun tasarladı ameliyat sonrasında da burun o şekilde oldu arkdsm cok mutlu :))) ama emre beylede görüşmeye gitmiştik normalde emre bey 3 görüşme yapıyormus ameliyat öncesi ama ister 3 ister 5 olsun memnun kalınmayınca da kalınmıyor işte arkdsıma tasarladığı burnu hiç beğenmemiştik birde orda ameliyat sonrası bi hastası vardı çok ağrısı olmuş ve morarmıştı üzülmeni istemem canım iyi karar vermelisin :26:

Esgiz adlı arkadaşın buraya sadece abdulkadir bey i övmek emre ilhan ı ise kötülemek için girdiği çok belli...kendisi ameliyat bile olmamış..hiç bir tecrübesi yok, ancak sanki reklam ajansı gibi..
Emre bey ameliyat etmediği hastaya TASARIM YAPMIYOR eğer gerçekten gitseydin bunu bilirdin..emre bey sadece ameliyat edeceği hastasıyla 3 kez görüşüyor bu yüzden 1. görüşmede asla tasarım yapmıyor.Bunun dışında bu forumu iyi incelrseniz emre ilhan ın herkese farklı burun tasarlayıp yaptığını görebilirisiniz..kimine fınfık kimine doğal yapıyor..burada en az 100 tane hastasını bulabilirisniz...

Esgiz adlı arkadaşı da sitenin adminlerine havale ediyorum..İP araştırılırsa muhtemelen abdulkadir beyin bilgisayarcısı falan çıkacaktır....:62::35:

arkadaşlar bu DR'lardan birine karar vermek zor oldu,hangisi sizce

canımen 12 gün önce abdulkadir göksele oldum ve dünya iyisi biri çok karizmanın ötesinde işini süper yapan biri :) diğer arkadaşıma katılıyorum sadece estetiği dşünme nefes almak o kadar değerli birşey ki ben şuan 12. günümde süper nefes alıyorum diğer arkadaşlar bu nefesi almak için 3 ay bekliyorlarrr emin ol. bilmiyorum birde gidip kendin görüş derim kendisiyle bana o zaman hak verirsin. birde burunu yüzüne göre yapıyor ve yapay değil :)

Esgiz adlı arkadaşın buraya sadece abdulkadir bey i övmek emre ilhan ı ise kötülemek için girdiği çok belli...kendisi ameliyat bile olmamış..hiç bir tecrübesi yok, ancak sanki reklam ajansı gibi..
Emre bey ameliyat etmediği hastaya TASARIM YAPMIYOR eğer gerçekten gitseydin bunu bilirdin..emre bey sadece ameliyat edeceği hastasıyla 3 kez görüşüyor bu yüzden 1. görüşmede asla tasarım yapmıyor.Bunun dışında bu forumu iyi incelrseniz emre ilhan ın herkese farklı burun tasarlayıp yaptığını görebilirisiniz..kimine fınfık kimine doğal yapıyor..burada en az 100 tane hastasını bulabilirisniz...

Esgiz adlı arkadaşı da sitenin adminlerine havale ediyorum..İP araştırılırsa muhtemelen abdulkadir beyin bilgisayarcısı falan çıkacaktır....:62::35:

canım göksel beyin övülmeye hiç ihtiyacı yok bence. sen onun ofisine girdiğinde sertifikalarını ve eğitimlerini görürsen bu lafından bence vazgeçersin. Arkadaş sormuş oda cevaplamış. bende emre beyi beğenmiyorum çünkü burunları çok yapay yani estetik oldu çok belli birde herkese aynı burnu yapıyor. tamam işinde iyi ben kimseyi kötülemek istmiyorum ama insanlar kendi kararını kendsi verir bu işi çok yapan insan var herkessin ona göre becerisi var. ve emre bey anormal fiyat çekiyor. ben burada 1,5 milyara çok güzel burunlarda gördüm hiç gerek yok 5000 tl oraya bayılmaya bence.. bu benim şahsi fikrim. ama emre beye amliyat olan arkadaşlarıma lafım tabikide yok. herkesin istediği ve sevdiği olsun..

Lütfen olayı o doktor iyi bu doktor kötü tartışmasına getirmeyin. Güzellik göreceli bir kavramdır. Birinin beğendiğini bir diğeri beğenmeyebilir. Sadece kendi deneyimlerinizi paylaşın ki insanlar da bundan faydalansınlar. Ayrıca bir doktor 1000 tane ameliyatta çok başarılı olur ama 1 tanesi başarısız geçer. Maalesef herkesin hata yapma hakkı var bu dünyada. Bu da o doktorun tümden başarısız olduğu anlamına gelmez.

O nedenle abartmadan, doktorunuzu başka doktorlarla kıyaslamadan sadece deneyimlerinizi paylaşın.

ben de Dr.Emre İlhan'ın hastasıyım.herkesin şişliği morluğu değişiyor ki bünyesine göre benim 5.gün tamponum çıkınca ,hiç bir morluğum kalmamıştı ve alışveriş merkezine gidip gayet rahat gezebilmiştim.ve ameliyat sonrası ağrı çekmemiştim hatta ameliyattan çıkınca aldım laptopu önüme buraya girip anlattım olup biteni Emre Bey'in bölümünü takip edenler bilirler.

yan odamda bir arkadaş vardı o ise beyaz tenliydi benden daha çok morarmıştı.

ben ameliyat olalı 2buçuk ay oldu ve çevremde ameliyat olacağımı bilmeyen tek bir kişi bile ameliyat olduğumu anlamadı ve ameliyat olduğumu bilen herkesin söylediği tek şey şu : 'burnun çok doğal yüzüne çok yakıştı ifaden çok güzelleşti ':) ve benim çevremdekiler ameliyatıma çok karşıydı ama şimdi hepsi keşke daha önce yaptırsaydın iyi ki yaptırdın diyolar.

ben de doktor seçimini buraları takip ederek yaptım ve karar vermenin çok zor olduğunu biliyorum. ben de kimseye Dr tavsiye edemem ama yaptığı işten memnunsam Drumun da hakkının yenmesini istemem.
benim tavsiyem söylenenlerden ziyade bütün drların hastalarının fotolarına bak mümkün olduğunca.
üç ay sürmüştü ama ben öyle karar vermiştim:)inşallah gönlünce olurr

ben de dr.emre ilhan'ın hastasıyım.herkesin şişliği morluğu değişiyor ki bünyesine göre benim 5.gün tamponum çıkınca ,hiç bir morluğum kalmamıştı ve alışveriş merkezine gidip gayet rahat gezebilmiştim.ve ameliyat sonrası ağrı çekmemiştim hatta ameliyattan çıkınca aldım laptopu önüme buraya girip anlattım olup biteni emre bey'in bölümünü takip edenler bilirler.

Yan odamda bir arkadaş vardı o ise beyaz tenliydi benden daha çok morarmıştı.

Ben ameliyat olalı 2buçuk ay oldu ve çevremde ameliyat olacağımı bilmeyen tek bir kişi bile ameliyat olduğumu anlamadı ve ameliyat olduğumu bilen herkesin söylediği tek şey şu : 'burnun çok doğal yüzüne çok yakıştı ifaden çok güzelleşti ':) ve benim çevremdekiler ameliyatıma çok karşıydı ama şimdi hepsi keşke daha önce yaptırsaydın iyi ki yaptırdın diyolar.

Ben de doktor seçimini buraları takip ederek yaptım ve karar vermenin çok zor olduğunu biliyorum. Ben de kimseye dr tavsiye edemem ama yaptığı işten memnunsam drumun da hakkının yenmesini istemem.
Benim tavsiyem söylenenlerden ziyade bütün drların hastalarının fotolarına bak mümkün olduğunca.
üç ay sürmüştü ama ben öyle karar vermiştim:)inşallah gönlünce olurr

kurapiye bende emre ilhan a ameliyat olucam arkadaşlık talebi gönderdim albümün varsa bakabilirmiyim:79:

canımen 12 gün önce abdulkadir göksele oldum ve dünya iyisi biri çok karizmanın ötesinde işini süper yapan biri :) diğer arkadaşıma katılıyorum sadece estetiği dşünme nefes almak o kadar değerli birşey ki ben şuan 12. günümde süper nefes alıyorum diğer arkadaşlar bu nefesi almak için 3 ay bekliyorlarrr emin ol. bilmiyorum birde gidip kendin görüş derim kendisiyle bana o zaman hak verirsin. birde burunu yüzüne göre yapıyor ve yapay değil :)

evet canm, A.Göksel'e randevu aldım bakalım cevvap gelmedi ve Naci Çelik'ten de randevu aldım 26 Ocak günü hadi hayrlısı

evet canm, A.Göksel'e randevu aldım bakalım cevvap gelmedi ve Naci Çelik'ten de randevu aldım 26 Ocak günü hadi hayrlısı

neyin cevabı gelmedi canm? telle almadın mı ? bence telle al hemen alrsın.
Hakknda en hayrlısı neyse o olsun.. Herşey gönlünce olsun :)

neyin cevabı gelmedi canm? telle almadın mı ? bence telle al hemen alrsın.
Hakknda en hayrlısı neyse o olsun.. Herşey gönlünce olsun :)

online randevu ile aldım ama cevap gelmedi neyse yarın aramalı böyle olmicek :)) Çok teşekkr ederm cnm sağoll

kendi izlenimlerime göre emre ilhan derim cnmm bn ona olmak çok isterdim ama o fiyatı karşılamam mümkün değil veli aslanda fena değil ama burun ucunu biraz düşük yapıyomuş gibi geldi bana benim sorununm burnumun ucuyla olduğu için belki öle gelmiştir abdülkadir gökseli ilk defa duyuyorum nerde acaba? bide ücret ne kadarr?

kendi izlenimlerime göre emre ilhan derim cnmm bn ona olmak çok isterdim ama o fiyatı karşılamam mümkün değil veli aslanda fena değil ama burun ucunu biraz düşük yapıyomuş gibi geldi bana benim sorununm burnumun ucuyla olduğu için belki öle gelmiştir abdülkadir gökseli ilk defa duyuyorum nerde acaba? bide ücret ne kadarr?

canım evet emre beyde çok ii fakat bende aynı sıkıntıdan gitmedim 5000 tl verecek bütçem yok açıkcası. göksel beyin muaynehanesi cadde bostanda ameliyatlarını 3,5 mlyara yapıyordu 2010 da ben o kadara oldum yani :) ben buradan ne söylersem az olur senin gidip görüşmeni tavsiye ediyorum.. herşey gönlünce olsunn

canım evet emre beyde çok ii fakat bende aynı sıkıntıdan gitmedim 5000 tl verecek bütçem yok açıkcası. göksel beyin muaynehanesi cadde bostanda ameliyatlarını 3,5 mlyara yapıyordu 2010 da ben o kadara oldum yani :) ben buradan ne söylersem az olur senin gidip görüşmeni tavsiye ediyorum.. herşey gönlünce olsunn

aaaaaaaa Göksel Beyde iyi fiyat çekmiş yaa ben o kadar veremem en fazla 2000 TL :((

aaaaaaaa Göksel Beyde iyi fiyat çekmiş yaa ben o kadar veremem en fazla 2000 TL :((

canım o zaman bilemiycem ama dediğin fiyata ameliyat yapan az doktor var onlarda ssk ile sanırım :(
benım cok arkadasım var dedığın fiyata olan ssk ile mesela

Dk. TUĞRUL MARAL
BOĞAZ İÇİ TIP MERKEZİ...Arkadaşlar bu doktor bu hastaneden ayrılalı uzun zaman oldu..Lütfen yorumlarınızı hastane bazında değil doktor bazında yaparsanız iyi olur..VELİ ARSLAN hastası olarak ben şimdilik memnunum 2. ayımı doldurmak üzereyim.. Ayrıca emre ilhan ı da beğeniyorum ama abdulkadir göksel pek bilmiyorum..Açıkcası hepsiyle görüş uzun uzun düşün ve nasıl bir burna sahip olmak istediğini söyle doktora hangisi sana istediğin yanıtı veriyor güven veriyor ona git canım ;) Benimde dahil kimsenin etkisinde kalma..

Back
X