Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.
Tabii ki tüm bu değişiklikleri yaparken kılavuzumuz yüzünüzün şekli, uzun veya yuvarlak olması, ve yüzdeki belli mihenk noktalarının ölçümleri olacak.Önemli olan doğal ve yüzünüzle uyumlu, kendi içinde ve yüzünüzle dengeli , yapı olarak sağlam bir burun oluşturmak.
Eğer bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz sizi ofisime beklerim…Sadece danışma için gelen hastalarımdan herhangi bir ücret talep etmiyorum…
emre beyin ban gönderdigi mailden bölümler
İşte en önemli kısım bu. Tüm yüz incelemeye alınmalı. Açıkcası - Emre İlhan'ı tenzih ederim çünkü güzel sonuçlarını burada gördüm - KBB ciler bu olayı atlıyorlar. Mesela bir plastik cerrah burun yaparken çenesine de bakıyor hastanın ne bileyim yanaklarının dolgunluğuna da. Ama KBB uzmanı sadace buruna odaklanıyor çünkü diğer bölümlerde kusur varsa bile onun alanı değil ki birşey yapabilsin.. O yüzden burun estetiği konusunda başarılı olan KBB uzmanı az bence. Hele de yurtdışında. İki kuzenimin burnunu Almanyada mahvettiler. Geçen yaz benim ameliyat dönemimde Naci bey ile görüştüler kısmetse bu yaz revizyon yaptıracaklar..