• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abe kaynana ne yaptin banaa :)

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
arkadaslar yine bir kaynana vakasi :)
aslinda cok büyütülecek birsey degil ama sizlerin de görüslerini almak istedim. hafta sonu kv aradi beni, komsusu bizi iftara davet etmis bende "tamam anne geliriz, zaten bu hafta seninle de görüsemedik yarin gelecektim size artik orda görüsürüz" dedim. kv ne cevap verdi istersiniz? "zaten ben farkindayim hic gelip gitmiyorsun, sen benimle görüsmek istemiyorsun" dedi!!! ben haftanin 5 günü 8-18 calisiyorum, sonra da ev isi felan baska biseylere zamanim pek kalmiyor. kendi annemi bile bazen 2-3 hafta göremiyorum. kv hep bekliyor, gelelim gidelim hafta arasi isden sonra oraya gidip yatma zamanina kadar oturalim felan ama ben yapamiyorum. aksamlari yorgun oluyorum ve eve kendimi zor atiyorum. cogunlukla hic oturmadan hemen yemek faslina giriyorum sonra da bir dus alip hemen yatiyorum. hafta sonlarim da ev isiyle geciyor. neyse kv öyle diyince sok oldum, neye ugradigimi sasirdim sonra "anne sen ne diyorsun?" dedim "biliyorsun her gün gec cikiyorum isden, sonra da kendimi eve zor atiyorum. su an beni ne kadar üzdün bilemezsin" dedim ve sesim kisildi resmen bunlari söylerken. aglayacaktim nerdeyse. benim kv de calisiyor ve en cok o beni anlar saniyordum ama malesef bencilce düsüncelere sahipmis o da. "aglamak üzereyim vallahi icim doldu anne, ben seni ne kadar sevdigimi ve saydigimi biliyorsun saniyordum" dedim. sanirim ben öyle diyince pisman oldu ve "tamam aglama bilmiyormusun huyumu" dedi. ben konu kapandi sandim. dün gönlü olsun diye 1-2 saatligine gittim kv'lere ve yine laf acildi o konuya geldik. yine ayni seyi dedi. iste gelmiyorsun etmiyorsun bende öyle düsünmeye basladim artik felan dedi. bende kizdim yine ve "eger beni anlamayip böyle düsünüyorsan yapacak birsey yok, benim de tek bir canim var ve hepinize yetismeye calisiyorum" dedim. zaten kapidaydik bunlari söylerken ve görüsürüz anne diyip ciktim (ama tavir felan yapmadim, gayet normal sekilde söyledim bunu). sonra esime anlattim ve sasirdi kaldi. bosver sen annemi, hep onlara gidecek halimiz yok ya bizim de kendimiz icin zaman ayirmaya ihtiyacimiz var dedi. isin sinir yani da su: kaynim ve eltim hafta arasi en az 1 kere oraya giderler ve hafta sonlarini genelde orda gecirirler. pek arkadaslari felan yok onlarin ve o yüzden evde bos bos oturacaklarina oraya giderler. eltim zaten ev hanimi ve bol bol vakti var. onun icin sorun degil yani. bizim de ayni davranmamizi istiyorlar ama biz oraya gidip öyle oturmaktan sIkIlIyoruz. bazen pazar günleri sadece evde bas basa koltuklara yayilip film felan izliyoruz. bizi neden anlamiyor bu kv? hep sükür ederdim ne güzel anlasiyoruz diye ama son zamanlarda kadin su koyuvermeye basladi. napcam ben bu kv'yi?

büyütecek birşey yok zaten gerekeni söylemmişssin umursama zamanla susar :27:

arkadaslar yine bir kaynana vakasi :)
aslinda cok büyütülecek birsey degil ama sizlerin de görüslerini almak istedim. hafta sonu kv aradi beni, komsusu bizi iftara davet etmis bende "tamam anne geliriz, zaten bu hafta seninle de görüsemedik yarin gelecektim size artik orda görüsürüz" dedim. kv ne cevap verdi istersiniz? "zaten ben farkindayim hic gelip gitmiyorsun, sen benimle görüsmek istemiyorsun" dedi!!! ben haftanin 5 günü 8-18 calisiyorum, sonra da ev isi felan baska biseylere zamanim pek kalmiyor. kendi annemi bile bazen 2-3 hafta göremiyorum. kv hep bekliyor, gelelim gidelim hafta arasi isden sonra oraya gidip yatma zamanina kadar oturalim felan ama ben yapamiyorum. aksamlari yorgun oluyorum ve eve kendimi zor atiyorum. cogunlukla hic oturmadan hemen yemek faslina giriyorum sonra da bir dus alip hemen yatiyorum. hafta sonlarim da ev isiyle geciyor. neyse kv öyle diyince sok oldum, neye ugradigimi sasirdim sonra "anne sen ne diyorsun?" dedim "biliyorsun her gün gec cikiyorum isden, sonra da kendimi eve zor atiyorum. su an beni ne kadar üzdün bilemezsin" dedim ve sesim kisildi resmen bunlari söylerken. aglayacaktim nerdeyse. benim kv de calisiyor ve en cok o beni anlar saniyordum ama malesef bencilce düsüncelere sahipmis o da. "aglamak üzereyim vallahi icim doldu anne, ben seni ne kadar sevdigimi ve saydigimi biliyorsun saniyordum" dedim. sanirim ben öyle diyince pisman oldu ve "tamam aglama bilmiyormusun huyumu" dedi. ben konu kapandi sandim. dün gönlü olsun diye 1-2 saatligine gittim kv'lere ve yine laf acildi o konuya geldik. yine ayni seyi dedi. iste gelmiyorsun etmiyorsun bende öyle düsünmeye basladim artik felan dedi. bende kizdim yine ve "eger beni anlamayip böyle düsünüyorsan yapacak birsey yok, benim de tek bir canim var ve hepinize yetismeye calisiyorum" dedim. zaten kapidaydik bunlari söylerken ve görüsürüz anne diyip ciktim (ama tavir felan yapmadim, gayet normal sekilde söyledim bunu). sonra esime anlattim ve sasirdi kaldi. bosver sen annemi, hep onlara gidecek halimiz yok ya bizim de kendimiz icin zaman ayirmaya ihtiyacimiz var dedi. isin sinir yani da su: kaynim ve eltim hafta arasi en az 1 kere oraya giderler ve hafta sonlarini genelde orda gecirirler. pek arkadaslari felan yok onlarin ve o yüzden evde bos bos oturacaklarina oraya giderler. eltim zaten ev hanimi ve bol bol vakti var. onun icin sorun degil yani. bizim de ayni davranmamizi istiyorlar ama biz oraya gidip öyle oturmaktan sIkIlIyoruz. bazen pazar günleri sadece evde bas basa koltuklara yayilip film felan izliyoruz. bizi neden anlamiyor bu kv? hep sükür ederdim ne güzel anlasiyoruz diye ama son zamanlarda kadin su koyuvermeye basladi. napcam ben bu kv'yi?

bence yapman gereken geliş gidişleri monotona bağlaman örneğin haftaiçi bir gün iş çıkışı git..ve diğer günler kesinlikle gitme..kv zamanla bu fikre alışacaktır...zamanla seni o gün dışında beklememeye başlar..
ben çözümü böyle yapmakta buldum..benim kv çok despot,dediğim dediktir..ilk 1 yıl haftada 3-4 gün giderdik..:53: ama dayanılmaz bir noktaya geldi çalış,eve yetiş, ailesini memnun et yok olmuyordu..patladım eşime, sen git ben haftada bir giderim dedim zamanla eşimde bana ayak uydurdu..artık kv bizi haftada bir beklior..:4:

kv nin iyisimi olur ya al birini vur ötekine hele benimki hiç kimseden utanmadan oğlunu ulu orta herkesin içinde kıskanır ilk önce oraya gitsdek ordan annemlere geçerken oğlum gelini anasına bırak gel der hesap edin işte oğlunun nannemlerle oturmasını dahi istemez

En büyük derdiniz bu olsun
İnsanoğluna yaranılmaz zaten
Haftada bir gitseniz de teşekkür etmez kimse
Hafta iki beklerler
İki giderseniz üç..

En iyisi başkalarına yaranmaya çalışmamak, ne zaman müsait olursanız o zaman gidersiniz.
Herkesin düzeni ve mizacı farklıdır, eltiniz isterse her gün gitsin.

az önce kendi annemi arayip olayi anlattim. annem de sizler gibi "insanlara yaranamazsin bosver sen bildigin gibi yap, saygisizlik etme ve vakit buldukca git" dedi "eltin hafta ici islerini bitiriyor, hafta sonu da oraya gidip yiyip icip keyfine bakiyor ama seni onunla ayni tutamazlar, sen sorumluluk sahibi bir insansin" dedi. yani sizlerin de dedigi gibi yaranmaya calismak cok ters sanirim. zaten esim de sasirdi annesi öyle dedi diye ve arkamda bu konuda. ben yine bildigim gibi yapacagim. alisirsa alisir, alismazsa da kendi bilir.

diger arkadaslarin dertlerinin yaninda benimki dert degil aslinda ama yine de icime verdi ve 3 gündür kafami kurcaliyor bu olay. benim sinir oldugum, hic anlayis göstermeyisi ve olaya tek kendi acisindan bakisi. kendisi kv den cok cekmis, kadin hic rahat vermemis hep anlatir. madem öyle sen daha anlayisli ol dimi yani?

kv nin iyisimi olur ya al birini vur ötekine hele benimki hiç kimseden utanmadan oğlunu ulu orta herkesin içinde kıskanır ilk önce oraya gitsdek ordan annemlere geçerken oğlum gelini anasına bırak gel der hesap edin işte oğlunun nannemlerle oturmasını dahi istemez

bu daha zormus yaa. benimki ben anneme giderken ilk baslarda hep pesime takilirdi. hic anneme beni yanliz göndermek istemezdi. belki annemle dertlesecegim, belki kadin bana özel birsey anlatacak dimi? ama yok, anlayis sifir! bende kv'ye haber vermemeye basladim anneme giderken. esime söyleyip cikip gidiyorum sonra da annemdeydim diyorum. müdahale ettirmiyorum o konuda. izin versem herseye karisacaklar, her gittigimiz yere onlar karar verecek. allahtan esim de bu konularda benim gibi düsünüyor da araya mesafe koyuyor biraz. senin de allah yardimcin olsun arkadasim!

Büyütülecek bir şey yok, anneler böyle sitemler eder. Kendi annenizde sitem edebilirdi gelmiyorsun diye. Ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmaya gerek yok. Durumunuzu açıklamışsınız zaten...

Konudan ziyade, siz,'ettim ev hanımı, boll bol vakti var'

Demişsiniz, bende diyorum ki;

'Ev kadinlarinin öyle bol bol vakiti yoktur aslında. ..helede bebek-çocuk varsa, vakit çok azdir hatta..

Ayrica,eltiniz ve kayniniz için, 'pazar günleri evde bos boş oturacaklarina onlara giderler' gibi bi yorum yapmışsınız. .

Ne kadar küçük gormussunuz ev kadinlarini..
Yani eltiniz ev kadini diye, pazar günleri esiyle hiç bi faliyet yapamaz mi?

Iyi günler

Son düzenleme:
bu daha zormus yaa. benimki ben anneme giderken ilk baslarda hep pesime takilirdi. hic anneme beni yanliz göndermek istemezdi. belki annemle dertlesecegim, belki kadin bana özel birsey anlatacak dimi? ama yok, anlayis sifir! bende kv'ye haber vermemeye basladim anneme giderken. esime söyleyip cikip gidiyorum sonra da annemdeydim diyorum. müdahale ettirmiyorum o konuda. izin versem herseye karisacaklar, her gittigimiz yere onlar karar verecek. allahtan esim de bu konularda benim gibi düsünüyor da araya mesafe koyuyor biraz. senin de allah yardimcin olsun arkadasim!

amin dedim ya işte al birini vur ötekine daha yeni evlisin fazla yüz verme

ne biçim bir konu başlığıdır bu?

abe kaynana?

nasıl bir üslup bilmeksizliktir?_

Konudan ziyade, siz,'ettim ev hanımı, boll bol vakti var'

Demişsiniz, bende diyorum ki;

'Ev kadinlarinin öyle bol bol vakiti yoktur aslında. ..helede bebek-çocuk varsa, vakit çok azdir hatta..

Ayrica,eltiniz ve kayniniz için, 'pazar günleri evde bos boş oturacaklarina onlara giderler' gibi bi yorum yapmışsınız. .

Ne kadar küçük gormussunuz ev kadinlarini..
Yani eltiniz ev kadini diye, pazar günleri esiyle hiç bi faliyet yapamaz mi?

Iyi günler

asla ev hanimlarini kücük görmem! sonucta yarin bir gün allah izin verirse bende anne olmak istiyorum ve o zaman bende evde olacagim. benim demek istedigim, eltimin isleri hafta sonuna yigilip kalmiyor ve onun benden daha cok vakti var.
pazar günleri meselesine de gelince, bu onlara has bir durum. pek arkadaslari felan olmadigi icin ve cok aktif olmadiklari icin, sürekli evde bas basalar ve yapacak birsey bulamadiklari icin sürekli kayin validemlere giderler. onlarda durum gercekten böyle diye o cümleyi kurdum. kimseyi kücük görmek yada dalga gecmek benim haddime düsmemis ve görmem de. ev hanimliginin 24 saat sürdügünü ve mesainin hic bir zaman bitmedigini cok iyi bilirim. sonucta bende meslegimin yaninda ev islerini de yürüten birisiyim. ben calisirken evimde isleri baskasi yapmiyor. siz beni yanlis anladiginiz sanirim!

ne biçim bir konu başlığıdır bu?

abe kaynana?

nasıl bir üslup bilmeksizliktir?_

ben uslubumu her zaman cok iyi bilirim ve burda kimseden türkce dersi almaya gelmedim. sadece dertlerimizi paylasiyoruz burda ve "abe kaynana naptin bize" diye bir sarki var, ben ondan esinlenerek yazdim o cümleyi oraya. maksat olayin cok fazla dramatik olmadigini göstermekti.

bazi arkadaslar hemen saldiriya gecmeye hazir burda. hemen ters cevaplar geliyor ve hatalar araniyor. derdiniz nedir anlamadim? begenmeyen okumasin yada yorum yapmasin. saldirip kücük düsürmeye ne gerek var?

Son düzenleme:
bence ınsanlarda bı garıplık var
ne var bu baslıkta
gayet normal...ınsanlar ne baslıklar koyuyo..
arsız dıo hırsız dıo tacızcı dıo sapık dıo...
yanı sen abe kaynana dedın ne dıcektın hıc bı anormal tarafı yok bacım...
ABE KAYNANA NAPTIN BIZE NAPTIN BIZEEE BIZ BIRBIRIMIZI COK SEVDIK KACIOZ YARIMLE:1:

bence ınsanlarda bı garıplık var
ne var bu baslıkta
gayet normal...ınsanlar ne baslıklar koyuyo..
arsız dıo hırsız dıo tacızcı dıo sapık dıo...
yanı sen abe kaynana dedın ne dıcektın hıc bı anormal tarafı yok bacım...
ABE KAYNANA NAPTIN BIZE NAPTIN BIZEEE BIZ BIRBIRIMIZI COK SEVDIK KACIOZ YARIMLE:1:

aynen iste o sarkiyi kast ettim :)) bence de birsey yok. ben ne zaman nerde nasil konusacagimi bilirim ve begenmeyen okumasin dimi ama? saldirmanin anlami yok. neyse ki tek ben degilmisim böyle düsünen. tesekkür ederim

Back
X