• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abercrombie Fitch

Kızlar Bursa Carrefour da Tiffaniy magzasında bu markanın ürünleri satılıyor.Yukardaki çoğu modeli gördüm geçen hafta gitiğimde üstelik etiketin yarısıydı

Bişi daha :D bizm pazarda da var orda 15-20 Ytl arası değişen fiyetlarla gayey de güzel :D:D:P

cnm bnde bursadayım çarşamba pazarındami cnm gördun nilüferdeki?

yaa. bu markanın nerdeyse heeeerbişeyi çok güzel. Özellikle ilk sayfada gördüğüm belinde kurdele olan elbiseye bayıldım...... Amerikada ucuzdur die gidr gitmez daldım bir mağazasının içine ama o da nesiiii!!! ordada çook pahalıydı. Şaşırdım aslında yani converseler, adidaslar, nikelar fln orda hep daha ucuzdur ya, bu ordada baya pahalıydı ancak çook güzelleeer...

.................

Son düzenleme:
akmerkezde lila lou diye bi cocuk magzasında sınırlıda olsa bi çok ürünü var
fiyatlar uçuk tabi

iyi hoş güzel görünüyorda..bir gün tiffany mağazasında gördüm 100 ytllik eşofman 45e inmiş...o an herşeyden tiksindim..bu kriz zamanı hepsinin maskesi düştü...isteseler yarıdan fazla tenzilatla da yapabilirlermiş demekki...allah bilir sömürdükleri işgücüyle taş çatlasa 10 liraya mal etmiyorlarsa neyim...

çok pahalı:bbo:
ben dün alt üst eşofman takımı gibi aldım kendime 90 lira verdim..:bbo:
nike alsam daha makbule geçerdi:delphin:

spor giyimde Abercrombie yi cok seviyorum ürünleri cok kaliteli fakat türkiyede satilanlarin cogu sahte maalesef millet olarak sahte ürün satip almayi cok seviyoruz nedense

2007771144854210av9.jpg

68154xs8.jpg

bende bunların aynısı var montun kahvesini aldım ben ...
eşime de aldım hatta bu markanın mont ve sweatlerinden çok memnunuz...
yeşil olanda şuan da üstümdekaydirigubbakcemile5
montları çok güzel özellikle çok şık ve sıcacık ...yalnız çok fazla çakmaları var dikkat edin ...

Back
X