Abes kaçar mı

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Ana tema ders olacak şekilde konuştuğum birine instagramda onun da hoşuna gideceğini düşündüğüm komik bir videoyu dmden atsam abes kaçar mı noluyoruz vs der mi çünkü çokta samimi değilim
Bu kişiyle samimi konuşmaya çalıştım espriler filan mizahşör ben:D ama dediğim gibi ana tema dersti

Cinsiyeti nedir, bence de atabilirsiniz sonucta aranizda bir paylasim var ders olsa da.

Cinsiyeti nedir, bence de atabilirsiniz sonucta aranizda bir paylasim var ders olsa da.
Cinsiyeti erkek aslında ben kendisine zoom üzerinden online kütüphane fikrini önermiştim başta hayır dedi sonrada olur dedi instada da online kütüphaneye giren bir kız vardı ders çalışmak dışında her şey yapıyorlardı kimi oje sürüyor kimi telefonda mesajlaşıyor vs. Konuştuğumuz konudan çokta bağımsız değil Yani

Cinsiyeti erkek aslında ben kendisine zoom üzerinden online kütüphane fikrini önermiştim başta hayır dedi sonrada olur dedi instada da online kütüphaneye giren bir kız vardı ders çalışmak dışında her şey yapıyorlardı kimi oje sürüyor kimi telefonda mesajlaşıyor vs. Konuştuğumuz konudan çokta bağımsız değil Yani
Online kütüphane nedir?

bence abes kaçmaz, sonuçta konu ile ilgili daha önce konuşmuşsunuz. bahsettiğiniz gibi bir tepki verirse onunki abes kaçar ama.:21:

Bence atin baktiniz ters tepti sizde elinizin arkasiyla tepin yani siz samimiyeti ileri boyuta tasimak istiyorsunuz sanirim bi adim atin ne olacak sanki😅 baktiniz olmuyo mizahtan ne anlar angut der cokta bisey konusmazsiniz yolunuza bakarsiniz artik😂

Ana tema ders olacak şekilde konuştuğum birine instagramda onun da hoşuna gideceğini düşündüğüm komik bir videoyu dmden atsam abes kaçar mı noluyoruz vs der mi çünkü çokta samimi değilim
Bu kişiyle samimi konuşmaya çalıştım espriler filan mizahşör ben:KK70: ama dediğim gibi ana tema dersti
Abes tabiki senin guldugun bir sey o mizah anlayisi oyle olmayabilir bunlari yuzyuzeyken yapmak daha dogru cunku telefonda ciddiyet bi kere bozuldu mu toparlamasi guc

Bence atmayın hoşlandığınız erkeğe espiri falan yapmayın ona havalı davranıp hiç yüz vermeyin böyle olunca daha dikkat çekiyor birde özgüvenli durun erkekler güçlü karakterli kızlara düşüyor.

Back
X