Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim henüz yaptırmadım ama :) ben de fonu sevmiyorum o kumaş cok tozlancak gibi geliyor. Ama fonsuz veya storsuz dışardan bakan görecek. Ev yüksek ama cok yakın olmasa da karşıda apt var.
Renkli tül ben de çok beğeniyorum ama bu fazla neon bir renk olmuş pastel tonlar daha hoş duruyor. Tülü renkli fonu düz renk denerseniz güzel olur bence.
Ben tülün altına güneşlik de stor da sevmiyorum, ben de yakın zamanda perde aldım ama annem güneşliksiz tüllerin güneşte hemen eskir, kiracısın stor da alma deyince içime sinmese de güneşliklerden aldım ama güneşlik çok saçma bir icat çadıra benzetiyorum ben kendi evinizse dümdüz sade bir stor yaptırabilirsiniz kiracıysanız siz de güneşlik alın (tüller eskimesin diye). Ya da tülleri çok pahalı almayın bırakın eskisin hem de güzel durur
Sonuç olarak renkli tül fikri gayet güzel bence, neon değilse tabi