• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abes mi?

Neden abes olsun? Şu evlilik kavramına getirilen kalıplaşmış tanımlar, yüklenen gereksiz sorumluluklar, kısıtlamalar, görevler yok mu, işte evliliğe zarar veren şeyler tam da onlar bence. İlişkinizde neyin abes olacağına biz karar veremeyiz, ancak siz karar verirsiniz. O yüzden; sana dayatılan evli kadın imajını ve evlilik kalıbını salla, eşinle nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. Mutluluğun formülü bu... :cool:

bana saçma geliyor böyle şeyler arkadaşımın eşide kızı annesinin evine bırakıp bekar arkadaşlarında kalıyor herkes için normal olmaz bu durum ben kabul etmem ama edenler olur kişiden kişiye değişir.

Abes değil ama eş önemli. Mesela ben kalmak istesem eşim bırakmaz (ki eşimin yanını bırakıp gitmem başka yere), ya da o gitmek istese asla kabul etmem. Misal ayrı kalmak zorunda olduk diyelim, ben memlekete gittim. Eşimin gidip arkadaşlarında kalmasını istemem. Evinde kalsın. Misafir olarak gidilir ama yatıya kalınmaz bence.

Kisiden kisiye iliskiden iliskiye degisir. Sahsen esim istemez, 'zorunlu' olmadigi surece benim ondan ayri bir yerde yatmami kesinlikle istemiyor. Bende istemiyorum zaten, 29 yil zaten yanliz yatmisim ayol :)

Benim soru sormamda ki amac sadece siz olsaydiniz ne yapardiniz yani sizin kendi dusunculeriniz? Bazi arkadaslarimiz ne cok seviyor beylik laflari etmeyi.Halbuki kendi hayatlarina bakacak olursak o artistliklerinden eminim eser yok.Benim uzerimden atip tutarak cemkirmeniz cok komik.Ici bos davul misali.Yahu empati yapin diye sormusum.yok efenim evli olunca beynimize sunger mi cekiliyor bla blaa.lafi nerden anlarsak oraya gider bilmem anlatabildim mi?

Herkes pek bi anlayışlı. Şuraya eşim bekar erkek arkadaşlarıyla toplanıp kalmak istiyor diye konu açılsa yorumlar yine böyle mi olurdu?

kadınlar her konuda eşitlik isterler...
bu konuda da erkekler eşittik biz değil mi derlerse?

sen gidersen ben de giderim derse?

yok hayır kabul edemem.. dolayısıyla böyle bir talepte de bulunamam ben olsam ...

elbette arkadaşlarla görüşmeler devam eder, çaylar kahvaltılar yemekler oturmalar gezmeler her birisi elbette olur.
ama geceyi başka evlerde geçirme taraftarı değilim...

yani evet bana göre abes olur.

Back
X