• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

Adam evli değil ki,bekar zaten?
İşe gitmeden önce ha girmiş kafeye kahvesini içmiş,ha takeaway almış işe gitmiş bir farkı yok bana göre

Başlığa cevap;gerçekten evli olan kocam bey de kafeye gider. Yalnız da gider,arkadaşlarıyla da gider. Neden alt tarafı bir kafeye pavyon gözüyle baktığınızı anlayamadım

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?

ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Tek başına gitmesi mi sorun tam anlamadım ben. Kimle gitmesini istersiniz?🤔🤔
Bende arada gidip tek başıma kahve içip kafa dinleyip eve dönüyorum, eşim sorun yapsa tepkim nasıl tahmin edemiyorum ama hoş olmaz.
Eş değil sevgilim tepki gösterse artık sevgilim olmaz net.

Evlenirseniz,siz :
"Arkadaşlarınla dışarı çıkamazsın.
Yoooo dostum maça da gidemezsin.
Maç hiç yapamazsın.
Çay kahve de içemezsin,sevgili arayan ergen misin otur evinde iç.
Yürüyüşe neden çıkıyorsun,evde yürü.
İşe gidebilir misin bir düşüneyim,ee git bari."
Yükleniyor...

bende her öğlen arası tek çıkarım kahve içmeye bu aranmak mı oluyor sevgılımde var yanı. Düşünceniz çok cahilce adam zaten bekar boğmayın insanları bu kadar sende çık sosyalleş oturup evde kurulacağına kendine bir iyilik yapmış olursun

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.

ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Bende evli 2 çocuk sahibi biriyim,bende giderim yahu ne var bunda,eşimde gider.
Çalışıyoruz ikimizde,bazen arkadaşlarla bazen tek iş çıkışı kahvemi içer dönerim.

Evliyim, çocuğum var. Tek başıma cafeye gidip kahve içme eylemini düzenli yapıyorum, çok keyif alıyorum. Çeşitli imalar gelse eşimden bana bu yönde kendime hakaret adlederim, kişi kendinden bilir işi deyip üzerine bir de onu suçlarım.

Bende okuldan çıkınca gıderım bır cafeye cayımı içer pastamı yer donerım evime.
Hem de evliyim 🤣
100 kırbaç cezası bana da😛

Evliyim, tek başıma bir cafeye gidip oturmayı, kitap okumayı çok seviyorum. Eşim de nerde isterse otursun, ona da karışmam. Peki o sizin arkadaşlarınızla gitmenizi dert etse ne olacak?

Şaka mı bu :)
Gitmesinde ne var ki siz gitmiyor musunuz ?
Benim eşim bir de foto atar kahvesiyle bana😂 ben de ona atarım
Arkadaşlar abartmayın kısıtlamanın da bir sınırı vardır bu düpedüz saçmalık.

Bende sevgilim varken tek başıma bira içmeye giderdim yanıma da laptobumu alırdım o sıra bir şeyler izlerdim ya ne alaka yani bu düşünce öfffffffff siz kafeye gittiğinizde tek başına oturan erkeklere farklı gözle mi bakıyorsunuzzzzzzzzzz

Açıkça yazın ne düşündüğünüzü. Kafeye yalnız giden erkekler size göre kadınlar için gidiyor gibi görünüyor ve sevgiliniz de mi öyle görünüyor size?

ayyy ben de dün iki üç bira patlattım dışarda eşim evdeyken hem de, bu durumda eşim ne oluyor shdfhhgfh
arttiriyorum
bizim pazartesileri off günümüz😂 pazartesi cok onemli bisi olmadikca bulusmuyoruz. ben lazer randevularimi pazartesiye alirim, arkadaşlarımla genelde pazartesi plan yaparim, aile evimde pazartesileri yemek temizlik genelde benden olur. Ciksam gezsem de tek cikar gezerim. pazartesileri iyigeceler telefonu haric konusmayiz bile:)
sevgilim de bensiz sıkılınca kendine ugras buldu havuza yazildi isten eve geçer yemek yer. 5 km havuza yürür, 1 saat yüzer, 5 km de eve yürür o yorgunlukla erkenden yatar uyur - ben disarida degilsem beni arar iyigeceler der, arkadaslarimla eglendigimi bilirse mesaj atar iyigeceler der.
olur biter:)
evlenince de ayni sekilde pazartesileri bos birakmayi düşünüyorum. esiyle dostuyla plani olan pazartesi yapsin ya da kendiyle bir isi varsa pazartesi halletsin, miss gibi gün.

arttiriyorum
bizim pazartesileri off günümüz😂 pazartesi cok onemli bisi olmadikca bulusmuyoruz. ben lazer randevularimi pazartesiye alirim, arkadaşlarımla genelde pazartesi plan yaparim, aile evimde pazartesileri yemek temizlik genelde benden olur. Ciksam gezsem de tek cikar gezerim. pazartesileri iyigeceler telefonu haric konusmayiz bile:)
sevgilim de bensiz sıkılınca kendine ugras buldu havuza yazildi isten eve geçer yemek yer. 5 km havuza yürür, 1 saat yüzer, 5 km de eve yürür o yorgunlukla erkenden yatar uyur - ben disarida degilsem beni arar iyigeceler der, arkadaslarimla eglendigimi bilirse mesaj atar iyigeceler der.
olur biter:)
evlenince de ayni sekilde pazartesileri bos birakmayi düşünüyorum. esiyle dostuyla plani olan pazartesi yapsin ya da kendiyle bir isi varsa pazartesi halletsin, miss gibi gün.
Var ya yemin ederim arınma günü gibi insana nasıl iyi gelir, şöyle bi silkeler kendine getirir, bayılıyorum böyle çiftlere kendini seven değer veren kaliteli zaman geçiren bireylere 🥳

Back
X