• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

korkuyorum yakında insanların ........na da karışılacak
bu cüret nerden

Ben kendimi kiskanc saniyorum bi de …
Gitsin otursun gune baslasin kahvesini icsin kim napsin sizin partnerinizi ? Kimle gitsin istersiniz ? Komik komik isler. Ama sizin ilişkinizde biraz tuhaflık var ben gitsem o
Soylenir ne demek ? Söyleniyosa kendi niye gidiyo amaci ne ? Size soylenecegine gore oraya gidip fildir fildir dönuyo mu gozleri? Ben ona takildim

Herkes ben tek şunu yapiyorum bunu yapiyorum demiş. 😄 Biz 10 senedir aşiri yapişik bir ciftiz arkadas buluşmalari bile birlikte olur duruma gore ayri kaldigimiz oldu tabi aam oyle kafeye tek gideyim otemi evde omsun ya da baska yerde takilsin gibi seyler hic yasanmadi.
BUNA RAĞMEN işe giderken gittigi kafeye laf etmek aklimin ucundan gecmez ki gider de yani iş zamani ogle arasi vs. 🙄

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?

ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
“Bekarmış gibi kafeye gidip oturması” kısmına çok güldüm kusura bakmayın 😄 keşke ben de her sabah tek başıma gidip bi kafede kahvemi içsem, insan güne ne güzel başlar öyle 🥲 küçük bir şehirde mi büyüdünüz/yaşıyorsunuz? Kafeye gitme işini piyasa yapmak için gören ve bunu mesele haline getiren insanlar küçük şehirlerden oluyorlar genelde.

Anlatamadın.

Böyle ilişki olmaz. Bunun adı ilişki değil hapishane ya da cendere. Siz niye sosyalliğinizi kısıtlıyorsunuz ilişkiniz var diye. Niye kafeye gitmeniz sorun oluyor? Kafelerde neler yaptınız da böyle korkunç bir şey gibi algılıyorsunuz?
Bir de kafeye gittin diye söylenecek adamla ilişki kurmak da garip yani, biraz toksik bir çift bence.

Ben de gidiyorum acaba insanlar hakkımda aranıyor falan mı diyor 🤣 aman derse desin banane be 🤣

Sen de git bi kere tek başına kız. Çok keyifli. Ben de hep giderim kendi başıma. Siz hiç kendi kendinize vakit geçirmekten hoşlanmıyo musunuz ya?

Ay bu benim senelerdir yüzyıllardır yaptığım bir şey, her yerde sevdiğim bir kahveci vardır, her gün gidip en az 1 sa takılırım, günün yorgunluğunu atarım / ya da başlarım. Arkadaşlarıma da ilk zamanlar garip geliyordu ama şimdi aşırı alıştılar, Teoman ve sen her gün illa gitmelisiniz diye takılırlar bana. Var bizim gibi tipler, alışın 🤣

Size karışsa hoşunuza gider mi? Ya bir annemi gördüm hareketlerinizde. Sinir oldum. Ben de tek başıma gidiyorum çoğu kez. İnsanlar ne düşünür umrumda değil. Kafasını dinlemeyi seven , bireysel takılabilen biri demek ki erkek arkadaşınız ne güzel. Her kafeye yalnız giden ,tek basina takılan insan avlanmaya çıkmış diye birsey yok.

İnsanlar birbirini kesmeye gidiyormuş kafelere. O öyle yazmamış ama kibarlaştırdım ben.
Ben hep bir şeyler içmeye gidiyordum oysaki. Kim bilir kimler gözleriyle yedi bizi. Şansa yaşıyoruz valla.

Gördüm gördüm… bulunduğu muhitte(!) kafeler insanların kendilerini pazarladığı yerlerse demek…

Bizim muhitlerde genelde bir şeyler içiliyor. Muhitten muhite fark varmış kafe kavramında.
Simdi anladiniz mi ben niye devamli bir yerlerde tek basima oturuyorum ahshdhd

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?

ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.

Gidiyor ne var bunda hatta sabit gittiği bir kafe var sahibinden, garsonuna kadar arkadaş olmuş. Çay, çorba, maç sohbet ediyor geliyor
Bende giderim tek istediğim kafeye
Hayatlarınızı zorlaştırmayın bu şekilde.
İnsan kendiyle ya da arkadaşıyla da zaman gecırmeli

Boşluklarım olunca gidip tek başına yemek de yiyorum, çay kahve de içiyorum, yürüyüş yapıp mağaza çarşı pazar da geziyorum (her zaman birileriyle olmayı istemiyorum, sohbet edesim olmuyor mesela), nişanlım da çok mutlu oluyor keyifli vakit geçiriyor olmama, kendisi de bazen yalnız vakit geçiriyor, çay kahve sigara yapıyor, yürüyor, keza ben de çok mutlu oluyorum kendine vakit ayırmasına.
Bunu dünyanın en sıradan ve normal şeylerinden görürken böyle bi konu ve böyle bi bakış açısının varlığı beni dehşete düşürdü.
İnsanın bir sabah kahvesi keyfi, rutini olamaz mı, o sırada bi şeyler okuyup, izleyip dinleyemez veya dümdüz oturamaz mı?
Ne kadar sorunlu, arızalı bakış açılarınız ve bağlanma stilleriniz var ya. Bir de bunu normal sanmanız daha korkunç. Sinekten yağ çıkarır gibi sorun üretiyorsunuz.

Back
X