- 9 Mart 2011
- 12.028
- 9.671
- 448
- Konu Sahibi denothanim
korkuyorum yakında insanların ........na da karışılacak
bu cüret nerden
bu cüret nerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Bekarmış gibi kafeye gidip oturması” kısmına çok güldüm kusura bakmayınHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Bir de kafeye gittin diye söylenecek adamla ilişki kurmak da garip yani, biraz toksik bir çift bence.Anlatamadın.
Böyle ilişki olmaz. Bunun adı ilişki değil hapishane ya da cendere. Siz niye sosyalliğinizi kısıtlıyorsunuz ilişkiniz var diye. Niye kafeye gitmeniz sorun oluyor? Kafelerde neler yaptınız da böyle korkunç bir şey gibi algılıyorsunuz?
Ben de gidiyorum acaba insanlar hakkımda aranıyor falan mı diyoraman derse desin banane be
![]()
Sen de git bi kere tek başına kız. Çok keyifli. Ben de hep giderim kendi başıma. Siz hiç kendi kendinize vakit geçirmekten hoşlanmıyo musunuz ya?
İnsanlar birbirini kesmeye gidiyormuş kafelere. O öyle yazmamış ama kibarlaştırdım ben.
Ben hep bir şeyler içmeye gidiyordum oysaki. Kim bilir kimler gözleriyle yedi bizi. Şansa yaşıyoruz valla.
Simdi anladiniz mi ben niye devamli bir yerlerde tek basima oturuyorum ahshdhdGördüm gördüm… bulunduğu muhitte(!) kafeler insanların kendilerini pazarladığı yerlerse demek…
Bizim muhitlerde genelde bir şeyler içiliyor. Muhitten muhite fark varmış kafe kavramında.
Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Konu sahibi görmesin ya. O kadar mesajın içinde bi tek seninkini görüp haklıymışım derSimdi anladiniz mi ben niye devamli bir yerlerde tek basima oturuyorum ahshdhd
Yok kiz. 20 yildir profesyonel olarak tek basima kafeye hatta bara giderim. Sonuc, hala bekarimKonu sahibi görmesin ya. O kadar mesajın içinde bi tek seninkini görüp haklıymışım der![]()
Yanlış kafelerde geziyorsun demek kiYok kiz. 20 yildir profesyonel olarak tek basima kafeye hatta bara giderim. Sonuc, hala bekarim![]()