• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Ben sormadım kendisi tanıttı ben şu yaşındayım medeni durumum şu bu işi yapıyorum iş ilanlarına başvuran insanlara yardımcı oluyorum dedi
O kadar iş görüşmesine gittim iş verenle hiç böyle bi muhabbet geçmedi. Gerçekten saflığınıza denk gelmiş. Adam belli ki zamparanin teki işle falanda alakası yok muhtemelen,kimi düşürebilirse.

Bak canım ben seni çok iyi anlıyorum. Baskıcı ebeveyne sahip insanlar böyle hatalar yapabilir. Ben de o yollardan geçtim. Ama bundan sonra dikkatli ol adımlarını düşünerek at. Babandan kurtulmak için kapıldığın insanlar çok daha beter olabilir. Yaşın küçük değil artık. Kendini ateşe atacak şeyler yapma bundan sonra. Kimseye iyice tanımadan güvenme ve asla zaaflarından, arkanda kimsenin olmadığından bahsetme
Çok teşekkür ederim gerçekten beni anlıyor olmanız çok mutlu etti beni inanın bu saatten sonra radikal kararlar aldım öğretmen adayıyım o adam yüzünden sınavımı ihmal ettim bu saatten sonra sadece atanmak için düşüneceğim başka düşünceler olmayacak aklımda

Bu adam tam olarak iş ilanımı veriyor yoksa Almanya başvurularınızda yardımcı olurum diyemi ilan veriyor insanlar bu adamla nasıl iletişime geçiyor çünkü sahte iş ilanı ile iletişim bilgilerini elde etmek suç ondan soruyorum
Aslında her ikisini de yapıyor hem ilan veriyor hem de ilanlara yardımcı olmak için yorum yapıyor fikir veriyor

O kadar iş görüşmesine gittim iş verenle hiç böyle bi muhabbet geçmedi. Gerçekten saflığınıza denk gelmiş. Adam belli ki zamparanin teki işle falanda alakası yok muhtemelen,kimi düşürebilirse.
Aynen öyle bende gerçek yüzünü sonradan öğrendim işte

Başkasını da yakma, duanı geri çek :KK11:
İyi ki bir de abin yokmuş, babanla kavga ederlerdi senin namus bekçiliğin için 🙄
Beddua etmedim sadece Allaha havale ediyorum onu benden uzak ne hali varsa görsün Allah gerekeni yapsın başka kadınların da günahına girmesin

Çok teşekkür ederim gerçekten beni anlıyor olmanız çok mutlu etti beni inanın bu saatten sonra radikal kararlar aldım öğretmen adayıyım o adam yüzünden sınavımı ihmal ettim bu saatten sonra sadece atanmak için düşüneceğim başka düşünceler olmayacak aklımda
Aslında hepimiz seni anlıyoruz ve asla yargılanıyoruz. Zaten seni yargılamak kimsenin haddi değil. Biz yardım etmek istiyoruz ama sana sadece adamla ilgili değil yaşadığın olayın gerçek yüzünü de göstermek için uğraşıyoruz ki sen yarın başka biri çıkınca hayatında ki her zaman böyle mantar gibi biter etrafında böyle seni kurtarıcam, seni babanın elinden alıcam ben abinim yok işte baba de bana diyen parazitler hep olacak. Bu adam kalkıp da senin kapına gelemez. Geldiği zaman kapıyı kim açacak baban açacak. Baban orda adama kusura bakma diyip dönüp de sana sıkacak biri değil. Hiçbir baba değil inan bana. Önce adama der sen ne ayaksın kimsin hayırdır? Bahsettiğin dayaktan ilk o Almanya'daki şeref yoksunu alır nasibini yani. O yüzden g.tü yemez gelemez. Seni korkutup sindirip her istediğini yaptırmak istiyor sana. Yok öyle bir dünya ama.

Beddua etmedim sadece Allaha havale ediyorum onu benden uzak ne hali varsa görsün Allah gerekeni yapsın başka kadınların da günahına girmesin
Şaka yapıyorum, takılma 🙂
Sen iletişimini kes, korkma babana falan bir şey söylemez. Tabansızdır o. Genç kız avcısı. İfşa etmez kendini. Zorlarsa sen tehdit et: "Babama anlatıyorum artık yetti, o muhatap olsun seninle. Devam edersen şikayet ederim!" de.

Eski sevgilin de senden büyükmüş ama sana tavsiyem akranların içinden kendine sevgili edin. Yaşı ileri adamların çoğu (baba figürüyle olan sorunundan dolayı) senin zaaflarını görüp sana zayıf noktandan yaklaşmak istiyen parazit adamlar olacaktır. İlla ki temizi vardır içinden ama seçmek çok riskli olur.
Sevgilin ve dengin olacak insanla türkiyede düzgün temiz bir yerde işe girdiğinde karşılaşırsın zaten. Yani kader karşına çıkarır. Ama babadan kaçmak için yapılan her evlilik burda okuyoruz hüsranla bitiyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutılursun. Umarım hayatında hep güzel şeyler seni bulur.

İş ilanı için vize için normal fotoğraf asla çekileceğim bir şey yok mesajların hepsi elimde kanıt olsun diye ben yanlış bir şey yapmadım Allah şahidim ptt yoluyla para gönderdi ben almadım annemin üzerine yemin ederim geri gönderdim adam zenginim benimle evlen diyor
O zaman nesinden korkuyorsunuz. Annenize anlatın önce. Sonra polise şikayet edin. Babanıza söyleyemiyorsanız aile büyüklerinden birine söyleyin ve aratın. Bakın nasıl üç buçuk atar

İban değil pttye gönderdi ben gidip almadım annemin üzerine yemin ettim almam diye ben kimsenin parasını yemem vize almak kolay değil 2 sene oyalamıs işte sürekli iş ilanları başvurusu atıyordu ben ne bileyim bunların başıma geleceğini İban filan atmadım ben ona pttye adımla soyadımla para gönderdi ama Allah şahidim almadım geri gönderdim bana zenginim benimle evlen dedi hayatımın şokunu yaşadım erkek arkadaşımla da ayrıldık zaten
İş ilanları başvurusu dediğiniz nedir? Hangi platform bu? Ne ilanı? İşlerin içeriği nedir? Muhtemelen bana da cevap vermeyeceksiniz ama cevap vermedikçe şüphe uyandırıyorsunuz, buradaki desteği de kaybetmemek için soru işaretlerini ortadan kaldırın bence.

Bir de bu baba varken sevgili yapmış aynı zamanda Almanya’dan biri ile konuşmuş 2 yıl.
babadan korkan biri için aşırı aksiyonlu bir hayat değil mi
Babadan korkanlar çok aksiyonlu hayatlar yaşayabiliyor. Çok da hataya düşüyorlar. Yalan söyleme, gizli işler çevirme, olmayacak kişilere bağlanma, erken yaşta hamile kalma, evden kaçma, oradan oraya savrulma... Mümkün bence.

sende onu abi gibi görmemişsin bence yoksa iş niye bu noktalara gelsin.soru işaretleri havada.nası tanıştın?evini nasıl biliyor?babana ne diyebilirki.kafamda milyon soru.neyse
Madem neyse diyeceksiniz ölmekten korkan kadına bu gereksiz cümleleri neden yazdınız ?
Ne farkeder ne oldukları?
Merceği faile değil de mağdura çeviren herkesten öyle tiksiniyorum ki

Konu sahibi ne yaptıysan yaptın nasıl tanıştıysan tanıştın hiç önemli değil. Sonuç olarak bu noktadan sonra iletişime rızan yok. Uzaklaştırma kararı çıkar diyeceğim ama adamın adresi Türkiye olmadığı için pek mantıklı değil şu noktada. Sosyal medya hesaplarını kapat numaranı değiştir bir süre sonra vazgeçer.

Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.
Birşey yapamaz ya korkma o zaman
Boş atmasın.
Git polise anlat durumu.
Taciz ediyor dersin göster msjlarını falan.

Bir de bu baba varken sevgili yapmış aynı zamanda Almanya’dan biri ile konuşmuş 2 yıl.
babadan korkan biri için aşırı aksiyonlu bir hayat değil mi
baskı ile büyüyenlerde böyle durumlar oluyor. Birebir şahit oldum. Kız aileden çok baskı görüyor telefonu bile yok düşün. aynı işyerinden biriyle konuşuyor arkadaşının tlf falan konuşuyor neyse aile duyuyor kızı işten alıp günlerce dövüyorlar. sevgilisi de ben evleneceğim diyor ona da vermiyorlar. O kadar baskıcı ailedeyken abisi ile aynı işyerinde çalışırken aynı yerden biriyle sevgili olması çok büyük aptallık ama yapmış

ya sana çok sinirlendim ben. ne intihar etmesi?

yurt dışına gitmek için elin adamıyla iş görüşmesi yapacak kadar cesaretlisin. hiç korkma sen.

e devlete gir adını değiştir. 24 yaşında kocaman kızsın şehir değiştir çalış alnının teriyle. ne öyle hemen ölmek.

polise git en başta. hiçbir şey olmaz. biliyor senin çaresizliğini ondan yapıyor böyle.

Kıza sorulan sorulara bak “nasıl tanıştın? Neden tanıştın ? Hangi site? Sevgili değilseniz neden yazıyor “ gsgsgsgsgs ne farkederse sanki cevapların ne olduğu herkes mahkeme salonunda gibi

Gereği düşünüldü : kadınlar kulübü üyelerinin eksik hususlar giderilsin talebi doğrultusunda müşteki ve sanık arasındaki iletişimin mahiyetinin aydınlatılası için ilgili kurumlara müzekkere yazılmasına yazılan müzekkerenin meşruhatlı olmasına masraflarının gider avansından karşılanmasına
Müzekkerenin kadınlar kulübü üyelerinin aklındaki soruları aydınlatamaması durumunda müştekinin haklı taleplerinin reddine karar verileceğinin ihtarına …

24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
O babana söylemeden sen söyle olayı anlat, sonra da savcılığa suç duyurusunda bulun, can ve mal güvenliğim yok diyerek uzaklaştırma aldır.

Back
X