• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Ya siz niye beni anlamıyorsunuz defalarca açıklıyorum halen iftira atmaya devam ediyorsunuz adam sadece bana iş bulmadı bir sürü kadına iş bulup yardım ediyormuş Allah rızası için yapıyorum dedi yalan söylediğimi düşünüyorsanız yorum yapmayın iftira da atmayın yeter ya ben de insanım bu kadar üstüme gelmeyin lütfen sizin babamdan ne farkınız kalıyor
Kimse iftira atmıyor. Soru soruyorlar, anlatırsanız daha iyi yardımcı olacaklar. Mesela deyin ki ben saftım adamın hayrına iş bulacağına inandım. Deyin ki ben almanyada sekreter olmak istiyordum, vesikalık foto attım. E almanca biliyor musunuz? Burada kimse iftira atmıyor yani hikayede çok boşluk var, sizin bu kadar düşüncesiz olabileceğinize inanmıyoruz galiba. Olay sadece dediğiniz kadarsa adama bu kadar güvenmeniz çok sağlıksız. Uzun süre hiçbir erkekle konuşmayın, bir kendinize gelin, kasiyer olarak falan bir işe girin, gözünüz açılsın. Dediğiniz kadarsanız sizi daha çok kandırıp zor duruma sokarlar.
Adamın hiçbir şey yapacağını sanmıyorum, ona da böyle bize yaptığınız gibi kendinizi savunmaya geçtiyseniz "oo savunmaya geçti, demek ki suçlayabilirim. ne koparsam kâr" demiştir. Düşünmeden hareket ediyorsunuz. Adamı hayatınızdan silin diyoruz, babanız duymadan nasıl çözeceğinizi anlatıyoruz. Anlamak için değil cevap vermek için okuyorsunuz.

Son düzenleme:
Mesajlar var elimde kanıt olsun diye ben kendisine asla yanlış bir kelime kullanmadım. O da bana bacım diyordu .Ben yanlış bir şey yapmadım. O insan benden 25 yaş büyük çocuğu yaşındayım. Lütfen insanları suçlamayın. Bu yaptığınız iftiraya giriyor.
Gereksiz yere devam eden mesajlaşma süreci var sanırım. Umutlanması konusunda suçlu hissediyorsunuz ki babanıza duyurmak korkutuyor sizi. İftira değil, anlamaya çalışma bu. Kaldı ki umut vermiş ve vazgeçmiş olabilirsiniz. Hata yapılabilir. Burada sorun "namus bekçisi" babanız. Hatalı da olsanız gidebilmeniz gerekirdi ona. Böyle çocuk da korunmaz namus da. Yine de konuşmaya çalışmanızda yarar var. Size bunu ikide bir hatırlatıp hayatı zehir edebilir ama ihtiyacı olduğu anda kızına destek olacaktır. "Sen kimin kızına musallat oluyorsun!" moduna geçeceğini düşünüyorum.

Kusur görmüyorum istediğiniz yorumu yapın zaten yeterince iftira attınız bana benim tek.korkum babamdan mesajlar elimde var ama babam onları okumadan anlamadan dinlemeden öldürür o da beni suçlar sizin gibi olsun o da inanmaz bana
Ya iftira attınız deme lütfen ya neyin iftirasını atıldı burda sana. Senin bu yaptığını 10 yaşında biri yapar ya. Bize burda sesin çıkıyor ama almanyadakine niye çıkmıyor? Hep aynı hikayedesiniz mağdurum mağdurum kes bana olumsuz yorum yapma iftira atma. Böyle olur mu? Ağzından cımbızla laf alıyoruz. Ya sen hiç sormadın mı bu adam hayrat mı niye yardım ediyor hadi 1 sene inandın ya 2 sene olur mu? Ayrıca sana zaten yardım ediyoruz ama biz seni bu adamdan kurtarıcaz sen bu kafayla başka birine daha düşeceksin. Baban kötü bir babaysa doğru düzgün Türkiye'de gir işe başka bir ile atama yaptır. Hangi baba devlet memuru olduğunda gitme der ki anneni de yollar senle. Mis gibi kurtulursunuz. Film fırıldak çevirmeye de gerek yok

24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
Benim anlamadigim sey bu? O adami abi gözünden baska birsey görmemissin. Neden bi halt yemis gibi anlatiyorsun? Baban sana güvenmeyecekse kime güvenecek? Sen söylemezsen o adam söylerse onun yaptigini iftiralari inanacak. Ilk senin söylemen gerektigi ve babandan yardim istecegini kesinlikle aramizda birsey olmadigi sadece abi olarak gördügüm icin muhabet ettigimi konusmalari delil olarak babana gösterebilirsin. O adam babandan daha tehlikeli farkinda misin?

Sevgiliniz tehdit etti demedim zaten, babanız demiş ya kapıma sizin yüzünüzden biri gelirse sizi öldürürüm diye, sevgiliniz olduğunuz öğrense ne yapardı? Neden bundan korkmadınız da Almanyada duran adamdan korkuyorsunuz?

Siz almayadaki adamı sosyal medyadan bir vesileyle buldunuz, sonra iş evlilik vs gibi bir konuya geldi, siz fotoğraflar attınız sizi görsün diye. Adam da siz yurtdışına rahatça gidin diye para gönderdi vize vs için. Siz de bu adamla ilişkiniz netleşince sevgilinizden ayrıldınız ama bir aksilik oldu ve korkmaya başladınız. Anlattığınız tutarsız hikaye bana böyle geldi. Şimdi de adam sizi bırakmıyor. Savcılığa gidemiyorsunuz çünkü zorla olmayan şeyler var siz de bunlardan çekiniyorsunuz. Telefon numaranızı değişin adam size ulaşamaz zaten.
Çünkü o adam 49 yaşında dul ben ise 24 yaşında bekar bir kızım yargilamiyorum ama davul dengi dengine demişler eski sevgilimle de yaş farkı vardı ama bu kadar çok değil ayrıca hiç evlenmemişti o da bekardı babam turşumu mu kuracak eninde sonunda hayatımda biri olacaktı ama babam yaşında bir adam değil sizce numarami değişeyim mi evime gelir mi

Kimse iftira atmıyor. Soru soruyorlar, anlatırsanız daha iyi yardımcı olacaklar. Mesela deyin ki ben saftım adamın hayrına iş bulacağına inandım. Deyin ki ben almanyada sekreter olmak istiyordum, vesikalık foto attım. E almanca biliyor musunuz? Burada kimse iftira atmıyor yani hikayede çok boşluk var, sizin bu kadar düşüncesiz olabileceğinize inanmıyoruz galiba. Olay sadece dediğiniz kadar adama bu kadar güvenmeniz çok sağlıksız. Uzun süre hiçbir erkekle konuşmayın, bir kendinize gelin, kasiyer olarak falan bir işe girin, gözünüz açılsın. Dediğiniz kadarsanız sizi daha çok kandırıp zor duruma sokarlar.
Ya inanın flört ettim kurtulurum babamdan sandım dese dahi burada kimse kızmaz. (Belki bir iki kişi). Daha geçenlerde bir kız açmıştı konu, yine bu yaşlarda bir adamla flört ediyordu da el birliğiyle yardım ettik. Buna da bir hal çare bulurduk. Öyle savunmaya geçmiş ki aksi bir cevap alınca iftiracı babam gibisin sen de diyor.

Hayır keşke gerçekten babası bizim gibi olsa.

Ya iftira attınız deme lütfen ya neyin iftirasını atıldı burda sana. Senin bu yaptığını 10 yaşında biri yapar ya. Bize burda sesin çıkıyor ama almanyadakine niye çıkmıyor? Hep aynı hikayedesiniz mağdurum mağdurum kes bana olumsuz yorum yapma iftira atma. Böyle olur mu? Ağzından cımbızla laf alıyoruz. Ya sen hiç sormadın mı bu adam hayrat mı niye yardım ediyor hadi 1 sene inandın ya 2 sene olur mu? Ayrıca sana zaten yardım ediyoruz ama biz seni bu adamdan kurtarıcaz sen bu kafayla başka birine daha düşeceksin. Baban kötü bir babaysa doğru düzgün Türkiye'de gir işe başka bir ile atama yaptır. Hangi baba devlet memuru olduğunda gitme der ki anneni de yollar senle. Mis gibi kurtulursunuz. Film fırıldak çevirmeye de gerek

1. Adamla aranda “abi”den öteye giden münasebet oldu mu HAYIR
2. Adamla flört mesajların var mı HAYIR
3. Adamda çıplak resimlerin var mı HAYIR
4. Adamdan para aldın mı HAYIR
5. Adamla sanal sex yaptın mı HAYIR
öpüştün mü koklaştın mı evlilik vaadıyla dolandırdın mı seviyorum ölüyorum dedin mi hayır bunların hepsine hayır
Eee neyden korkuyorsun güzelim ? Elinden geleni ardına koyma pis sapık! S..r git demekten neden korkuyorsun . Adamın elinde bir koz yoksa bu panik niye ..
Küfrettim dediğin gibi s..ktir git yazdım seni şikayet edecem bana küfrettin dedi artık umursamıyorum o adamı elinden geleni yapsın cidden yoruldum artık

1. Adamla aranda “abi”den öteye giden münasebet oldu mu HAYIR
2. Adamla flört mesajların var mı HAYIR
3. Adamda çıplak resimlerin var mı HAYIR
4. Adamdan para aldın mı HAYIR
5. Adamla sanal sex yaptın mı HAYIR
öpüştün mü koklaştın mı evlilik vaadıyla dolandırdın mı seviyorum ölüyorum dedin mi hayır bunların hepsine hayır
Eee neyden korkuyorsun güzelim ? Elinden geleni ardına koyma pis sapık! S..r git demekten neden korkuyorsun . Adamın elinde bir koz yoksa bu panik niye ..
Adamla arasında hiçbir şey olmasa bile babasından, ailesinden kaçıp almanyaya gitme planı kurmuş. Babası öğrense ne diyecek? Ben senden kaçıp bu adamın yanına almanyaya gidecektim o da bana hiçbir karşılık beklemeksizin iş ve kalacak yer bulacaktı ve başıma bela oldu mu diyecekti? yaptığı plan başlı başına ofsayt.

Konu sahibi belli ki çok saftirik bir insansın. Yaptığın plan tırın arkasına doluşup avrupaya geçmeye çalışan mültecilerin planlarından daha rasyonel değil. bu adam bir cacık yapmaz. Madem şikayette bulunmuyorsun en azından telefon numaranı değiştir. Salak değil merak etme hatta bir sürü kişiyi kandırıp iletişim kurduğuna göre baya akıllı. Evine kadar gelirse babanın veya bir yakınının onu vuracağını, en iyi ihtimalle dayak yiyeceği ihtimalini bilir. Seni korkutmak için boş atıyor hiç oralı olma.

Denemedi mi sanıyorsun hayatında başka kadınlar var o hep annemi suçladı bizi suçladı
Denemez işte, alır getirir kadını oturtur eve. Bilmediğimiz şeyler değil bunlar. Siz de beş yaşında gibi konuşmayın. Koca kadınsınız artık. Babam döver, babam öldürür kafalarından çıkın.

Çalışabiliyorsunuz ne güzel, girin bir ise çalışmaya devam edin. Türkiye şartları demeyin, birikim yapabilmişsiniz Türkiye şartlarında. Birikiminize ekleme yapın işte ne güzel. İşinize yarar bir şeyler yaparsınız belki. Belki yarın bir gün evlenirken kaynanam her seyimizi aldı diye evimize karışıyor, kocam bana tokat attı konuları açmazsınız bu sayede.

Siz öncelikle kendinize gelip bahaneler arkasına sığınmayı ve kendinize korkular yaratmayı bırakacaksınız. Güçlü durduğunuz kadar varlığınızı kabul ettirirsiniz. Bu böyledir özel hayatta da, iş hayatında da, arkadaş ortamında da. Kimse korkak ve pısırık birine saygı duymaya çalışmaz.

Sizin pısırık ya da korkak olduğunuzu düşünmüyorum gerçi. Siz sadece özgürlük istiyorsunuz, babanızdan kurtulmak istiyorsunuz. Bunu da çalışarak yapabilirsiniz, başka erkekler vasıtasıyla değil. Bunu unutmayın olur mu? Gelecekte de aklınızdan çıkmasın. Sizin çıkış yolunuz hep kendinizde.

Çünkü o adam 49 yaşında dul ben ise 24 yaşında bekar bir kızım yargilamiyorum ama davul dengi dengine demişler eski sevgilimle de yaş farkı vardı ama bu kadar çok değil ayrıca hiç evlenmemişti o da bekardı babam turşumu mu kuracak eninde sonunda hayatımda biri olacaktı ama babam yaşında bir adam değil sizce numarami değişeyim mi evime gelir mi
Anlattığın kadar ise evine gelme ihtimali çok düşük, numaranı kesinlikle değiştir. Sana ulaşabildikçe, seni korkutabildikçe tehdit edecek. Aynı şeyi 50 kere dedik. Senin bu suçluluk psikolojisinden, kendini savunma modundan çıkman gerek. Daha yazmayacağım çünkü yazılanları anlamak için okumuyorsun, cevap vermek için okuyorsun. Bu kadar insan toplandık yardım etmeye çalışıyoruz, iftira atıyorsunuz bile dedin. Hepimiz seni zor durumda bir yakınımız gibi görüp yardım etmek istedik, seni suçlamıyoruz. Bence sakince ilk sayfadan itibaren her yazılanı dikkatle oku, sadece bu olayla ilgili değil kendinle ve hayatla ilgili çok şey öğrenirsin. Çünkü bu kadar mantıksız ve duygusal hareket ederek hayatına çok zarar verebilirsin. Bağımsızlık istiyorsun, çok güzel, buna bahanelerin ve korkuların arkasından ulaşamazsın. Mantıklı düşün, kendi imkanlarını kendin üret, başkasının (almanyadaki adam gibi) yardımına muhtaç olduğunu sanma.

Gereksiz yere devam eden mesajlaşma süreci var sanırım. Umutlanması konusunda suçlu hissediyorsunuz ki babanıza duyurmak korkutuyor sizi. İftira değil, anlamaya çalışma bu. Kaldı ki umut vermiş ve vazgeçmiş olabilirsiniz. Hata yapılabilir. Burada sorun "namus bekçisi" babanız. Hatalı da olsanız gidebilmeniz gerekirdi ona. Böyle çocuk da korunmaz namus da. Yine de konuşmaya çalışmanızda yarar var. Size bunu ikide bir hatırlatıp hayatı zehir edebilir ama ihtiyacı olduğu anda kızına destek olacaktır. "Sen kimin kızına musallat oluyorsun!" moduna geçeceğini düşünüyorum.
Zaten o adamdan değil babamdan korkuyorum o inanmaz bana yargısız infaz eder beni

Demek ki babanız manyak bir adam değil. Hayatınızda erkek arkadaşınız olmasına karşı değil ama bu adamın konuşmasından korkuyorsunuz çünkü eve gelirse sizin de yaptıklarınız ortaya çıkacak, demek ki ortada yanlış şeyler var.

Küfrettim dediğin gibi s..ktir git yazdım seni şikayet edecem bana küfrettin dedi artık umursamıyorum o adamı elinden geleni yapsın cidden yoruldum artık
Ha şöylee. Korkma ya bir halt yapamaz.senin sinirlerin iyice gerilmiş korkudan mantıklı düşünemiyorsun . Evime gelir mi babama gelir mi gibi saçma sapan şeyler düşünüyorsun . Bunu bir gözünde canlandırsana ne kadar absürt olduğunu göreceksin . Elin adamı almanyadan gelecek doğuda bilmediği bir yere bilmediği adamın karşısına geçecek eee ne diyecek? bu herif de canına susamamıştır siz toysunuz o değil yaşamamış geçirmiş biri.
2 yıl sohbet etmişsin muhakkak ailenden bahsettin baba baskısından ondan korktuğunu filan içini döktün o da buradan yürüyor seni parmağından oynatıyor .
karşısında dik durun korkusuz olduğunuzu gösterin .evet babam katıdır ama bana zarar verecek kadar değil gel buyur boyunun ölçüsünü al.iş o noktaya gelirse babam seni vurur beni bağrına basar deyin

Anlattığın kadar ise evine gelme ihtimali çok düşük, numaranı kesinlikle değiştir. Sana ulaşabildikçe, seni korkutabildikçe tehdit edecek. Aynı şeyi 50 kere dedik. Senin bu suçluluk psikolojisinden, kendini savunma modundan çıkman gerek. Daha yazmayacağım çünkü yazılanları anlamak için okumuyorsun, cevap vermek için okuyorsun. Bu kadar insan toplandık yardım etmeye çalışıyoruz, iftira atıyorsunuz bile dedin. Bence sakince her yazılanı dikkatle oku, sadece bu olayla ilgili değil kendinle ve hayatla ilgili çok şey öğrenirsin. Çünkü bu kadar mantıksız ve duygusal hareket ederek hayatına çok zarar verebilirsin.
Teşekkür ederim haklısınız hepinizden özür dilerim şu an çok çok duygusalım mantıklı düşünemiyorum ama dediklerinizi sakince okuyup uygulamaya çalışacağım

Eksik yazılan şeyler var ?
Mesela sevgilinin olduğunu adama neden söyleme gereğinde bulundun?
Para gönderdi demişsin, ibanını niye verdin ?ibanı vermek için samimiyet olması gerekiyor.
Fotoğraflarınla tehdit ediyor , fotoğrafların neden var onda? İş görüşmesi için gönderdim diyorsan bir vesikalık için kimse tehdit etmez.
Babanla tehdit ediyor, babanın böyle bir adam olduğunu nerden biliyor ?
Acaba bu adamla bir şeyler mi oldu aranda da söylemiyorsun?çünkü baban ne kadar psikopat olursa olsun korkacağım bir şey olmadıysa babam beni öldürür demezsin.
Kızına musallat olan adamın hakkından gelir , sana da en fazla bana niye söylemedin diye kızar.
Gelelim çözüme..
Havlayan köpek ısırmaz, sen ne kadar korkarsan o kadar üstüne gelir. Devam ederse tehditleri git şikayette bulun.

Demek ki babanız manyak bir adam değil. Hayatınızda erkek arkadaşınız olmasına karşı değil ama bu adamın konuşmasından korkuyorsunuz çünkü eve gelirse sizin de yaptıklarınız ortaya çıkacak, demek ki ortada yanlış şeyler var.
İş için de olsa neden 49 yaşında bir adama yazdın diyecek bunu ona nasıl açıklayacağım bilmiyorum

24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
O pislik,erkek arkadası var dedi diye baban seni öldürerecekse o evde durma bence. Şuan çık git

Adamın babanız yaşında olduğu doğru ama dul diye bastırıp durmayın. Siz de bekarsınız o da bekar. Evli olmayana bekar diyoruz.

Canım benim burda bin defa yazdık sana, senin en en ennnnn ilk yapman gereken şey zaten numaranı değiştirmekti. Valla sinirlerim oynuyor, şurada yazılanın yarısını yapsan varya mutlu mesut bir kız olursun, kendine gelirsin.

Back
X