- 26 Ekim 2022
- 419
- 989
- 33
- 28
- Konu Sahibi zerdacicegi
Kimse iftira atmıyor. Soru soruyorlar, anlatırsanız daha iyi yardımcı olacaklar. Mesela deyin ki ben saftım adamın hayrına iş bulacağına inandım. Deyin ki ben almanyada sekreter olmak istiyordum, vesikalık foto attım. E almanca biliyor musunuz? Burada kimse iftira atmıyor yani hikayede çok boşluk var, sizin bu kadar düşüncesiz olabileceğinize inanmıyoruz galiba. Olay sadece dediğiniz kadarsa adama bu kadar güvenmeniz çok sağlıksız. Uzun süre hiçbir erkekle konuşmayın, bir kendinize gelin, kasiyer olarak falan bir işe girin, gözünüz açılsın. Dediğiniz kadarsanız sizi daha çok kandırıp zor duruma sokarlar.Ya siz niye beni anlamıyorsunuz defalarca açıklıyorum halen iftira atmaya devam ediyorsunuz adam sadece bana iş bulmadı bir sürü kadına iş bulup yardım ediyormuş Allah rızası için yapıyorum dedi yalan söylediğimi düşünüyorsanız yorum yapmayın iftira da atmayın yeter ya ben de insanım bu kadar üstüme gelmeyin lütfen sizin babamdan ne farkınız kalıyor
Adamın hiçbir şey yapacağını sanmıyorum, ona da böyle bize yaptığınız gibi kendinizi savunmaya geçtiyseniz "oo savunmaya geçti, demek ki suçlayabilirim. ne koparsam kâr" demiştir. Düşünmeden hareket ediyorsunuz. Adamı hayatınızdan silin diyoruz, babanız duymadan nasıl çözeceğinizi anlatıyoruz. Anlamak için değil cevap vermek için okuyorsunuz.
Son düzenleme: