• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Eksik yazılan şeyler var ?
Mesela sevgilinin olduğunu adama neden söyleme gereğinde bulundun?
Para gönderdi demişsin, ibanını niye verdin ?ibanı vermek için samimiyet olması gerekiyor.
Fotoğraflarınla tehdit ediyor , fotoğrafların neden var onda? İş görüşmesi için gönderdim diyorsan bir vesikalık için kimse tehdit etmez.
Babanla tehdit ediyor, babanın böyle bir adam olduğunu nerden biliyor ?
Acaba bu adamla bir şeyler mi oldu aranda da söylemiyorsun?çünkü baban ne kadar psikopat olursa olsun korkacağım bir şey olmadıysa babam beni öldürür demezsin.
Kızına musallat olan adamın hakkından gelir , sana da en fazla bana niye söylemedin diye kızar.
Gelelim çözüme..
Havlayan köpek ısırmaz, sen ne kadar korkarsan o kadar üstüne gelir. Devam ederse tehditleri git şikayette bulun.
Iban göndermedim adım ve soyadımı bildiği için ptt yoluyla para gönderdi ve ben parayı ona geri gönderdim erkek arkadaşımı söylediğim öğrendi ben artık almanya için iş başvurusunda bulunmayacagimi söyledim o da neden dedi erkek arkadaşım.var bu yüzden istemiyorum ve seninle konuşmam da doğru olmaz abi dedim çünkü erkek arkadaşım daha doğrusu eski erkek arkadaşım çok kıskanç biriydi erkek doktora gittim diye iftira attı bana cehalet sahibi biriydi ayrıldım ondan

Adamın babanız yaşında olduğu doğru ama dul diye bastırıp durmayın. Siz de bekarsınız o da bekar. Evli olmayana bekar diyoruz.
Hayır medeni durumuyla yargılamam asla kimseyi bende evlenip boşanabilirim ama ben hiç evlilik yapmadım isterim ki karşıma çocuğu olmayan evlenmeyen bir insan çıksın

Ya siz niye beni anlamıyorsunuz defalarca açıklıyorum halen iftira atmaya devam ediyorsunuz adam sadece bana iş bulmadı bir sürü kadına iş bulup yardım ediyormuş Allah rızası için yapıyorum dedi yalan söylediğimi düşünüyorsanız yorum yapmayın iftira da atmayın yeter ya ben de insanım bu kadar üstüme gelmeyin lütfen sizin babamdan ne farkınız kalıyor
Sus kız. Zaten ona buna satılmaktan kılpayı kurtulmuşsun farkında değilsin bıdı bıdı etme şurda, iyi dinle. Sana diyorum. Adam kadın satıyor kadın. Şimdi git ona de ki, ne haltlar ettiğinin farkındayım, seni bi şikayet edersem gün yüzü göremezsin. Daha ne arar ne yazar. Elbet bi yerde patlatırlar onu. Sen kendini bi kurtar önce.

Canım benim burda bin defa yazdık sana, senin en en ennnnn ilk yapman gereken şey zaten numaranı değiştirmekti. Valla sinirlerim oynuyor, şurada yazılanın yarısını yapsan varya mutlu mesut bir kız olursun, kendine gelirsin.
Dediklerinizi uygulayacağım yarın ilk işim numaramı değişmek olacak

Babanızdan bu kadar korkuyorsanız bu kadar baskıcı ve tutucu ise yurtdışına gitme planlarını nasıl yaptınız?

Sus kız. Zaten ona buna satılmaktan kılpayı kurtulmuşsun farkında değilsin bıdı bıdı etme şurda, iyi dinle. Sana diyorum. Adam kadın satıyor kadın. Şimdi git ona de ki, ne haltlar ettiğinin farkındayım, seni bi şikayet edersem gün yüzü göremezsin. Daha ne arar ne yazar. Elbet bi yerde patlatırlar onu. Sen kendini bi kurtar önce.
Benden uzak ne yapıyorsa yapsın hepiniz bana cesaret verdiniz bir daha erkekse bir şey yapsın cidden şikayet edecem onu

Edersem değil, ettim demeli.

Askdkdlfllf

Numaranı değiştir hiç birşey yapamaz... Babam beni öldürür gibi vs şeyler o adama söylemişsin demekki adam seni rahatlıkla tehditler edebiliyor... Tanımadığınız kimseye aileniz hakkında bilgi vermeyin aile bağları iyimiş gibi lanse ettirin yoksa elin şerefsizi böyle tehdit eder...

1. Kural Numaranı değiştir.
2. Kural Tanımadığın Kimse ile Özel bilgilerini paylaşma.
3.Kural Kimse ile özelini Asla paylaşma.
4.Kural Tanımadan kimse ile sevgili olma.

Hayır medeni durumuyla yargılamam asla kimseyi bende evlenip boşanabilirim ama ben hiç evlilik yapmadım isterim ki karşıma çocuğu olmayan evlenmeyen bir insan çıksın
Elbette tercih meselesi. Gerçi belli de olmaz bu işler ama bu adamın evlenip boşanmış olması düşünülecek son şey bile değil. Yaşını bile bıraksak bir kenara, ahlaken düşük olduğu çok açık. Bacı muhabbeti çok iğrenç bir kere. Ama senin de bu "bacı"yı yemeyecek kadar akıllı olduğunu düşünüyorum ben.

E peki siz adamla sadece iş için konuştuysanız adamın medeni durumunu yaşını vs. Nasıl öğrendiniz ki. Nasil bi muhabbet oldu adam size dul olduğunu söyledi mesela.

Elbette tercih meselesi. Gerçi belli de olmaz bu işler ama bu adamın evlenip boşanmış olması düşünülecek son şey bile değil. Yaşını bile bıraksak bir kenara, ahlaken düşük olduğu çok açık. Bacı muhabbeti çok iğrenç bir kere. Ama senin de bu "bacı"yı yemeyecek kadar akıllı olduğunu düşünüyorum ben.
Benim abim yok hep abi gördüm onu inanın hiç böyle düşünmedim kötü bir niyetim olmadı şimdi gidip abdest aldım dua ettim Allah karşısına öyle bir insan çıkarsın ki benim adımın ilk harfini dahi hatırlayamasın

E peki siz adamla sadece iş için konuştuysanız adamın medeni durumunu yaşını vs. Nasıl öğrendiniz ki. Nasil bi muhabbet oldu adam size dul olduğunu söyledi mesela.
Ben sormadım kendisi tanıttı ben şu yaşındayım medeni durumum şu bu işi yapıyorum iş ilanlarına başvuran insanlara yardımcı oluyorum dedi

Numaranı değiştir hiç birşey yapamaz... Babam beni öldürür gibi vs şeyler o adama söylemişsin demekki adam seni rahatlıkla tehditler edebiliyor... Tanımadığınız kimseye aileniz hakkında bilgi vermeyin aile bağları iyimiş gibi lanse ettirin yoksa elin şerefsizi böyle tehdit eder...

1. Kural Numaranı değiştir.
2. Kural Tanımadığın Kimse ile Özel bilgilerini paylaşma.
3.Kural Kimse ile özelini Asla paylaşma.
4.Kural Tanımadan kimse ile sevgili olma.
Çok çok haklısınız aynen öyle yapacağım bu saatten sonra

Benim abim yok hep abi gördüm onu inanın hiç böyle düşünmedim kötü bir niyetim olmadı şimdi gidip abdest aldım dua ettim Allah karşısına öyle bir insan çıkarsın ki benim adımın ilk harfini dahi hatırlayamasın
Bak canım ben seni çok iyi anlıyorum. Baskıcı ebeveyne sahip insanlar böyle hatalar yapabilir. Ben de o yollardan geçtim. Ama bundan sonra dikkatli ol adımlarını düşünerek at. Babandan kurtulmak için kapıldığın insanlar çok daha beter olabilir. Yaşın küçük değil artık. Kendini ateşe atacak şeyler yapma bundan sonra. Kimseye iyice tanımadan güvenme ve asla zaaflarından, arkanda kimsenin olmadığından bahsetme

Başkasını da yakma, duanı geri çek :KK11:
İyi ki bir de abin yokmuş, babanla kavga ederlerdi senin namus bekçiliğin için 🙄

Back
X