Abi min eşi ailemizi birbirine kattı

''Abimin esleri'' yazmissiniz. Okuyunca boyle oldum.
Bence girmeyin araya keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler. Kendisi gorsun. Bir de abi dediginize gore e hwliyle yenge de buyuk sizden size dusmez bence dile getirmek

Tlf den giriyorum o yuzden tek tek alıntı yapamıyorum topluca cvp vereyim

Annem beni haklı buluyor boşver allha havale et diyor

Sen A dersin mesela o gelir Bi başkasına Z diye anlatır

Bi kıyafet alırsın ay ne çirkin buna paramı verdin der iki gün sonra görürsün aynısını alıp giymiş

Bi ödünç eşya ister onu asla geri alamazsın

Yüzüne ahhh canım der arkanı totonu döndüğün gbi atıp tutar arkandan

Anneme gider yaşlı başlı kadın hizmeti ondan bekler büyük yengem günğnün 23 saatini nerdeyse annemde gecirirdi o geldiğinden beri ay da yılda bir gider oldu

Hayatını yaşmk varken ne herğün oraya gidiosun diye diye bulandırdı aklını

Çoçuklarını o kadar çok sewiyorum ölürüm ben onlara onları yawrularımı karıştırmıyorum yanlış anlaşlmıyayım

Kendi kızı prenses diğer yeğenlerim bi hiç gbi dawranıyor

Kendi kızı ah yawrum ah bebeğim
Diğerlerine gelince ayy kesin be üslubu

Vb vb vb dewam edebilirm gitgide de ağırlaşır bunlar çerezlik öyle yorumlayın yani

YENGEN fırsat kolluyordu sanırım ilk fırsatta ona uymuş

Canım yeni gördüm bu mesajını. :/ Allah uzak tutsun herkesten. Gerçekten betermiş. Bence git ve büyük yengenle konuş. O anlatsın sen dinle, sen anlat o dinlesin ve olayı açıklığa kavuşturun. Susma, sanki suçunu kabul etmiş gibi.

Sal gitsin.
Bu gibi durumlarda en iyisi Allaha havale etmek..
Kimin ne oldugunu zaman gösteriyor zaten.

Diğerleri tamam ama burada gıcık oluncak bir şey yok yengeniz günün 23 saatini hala orada geçirmek isteseydi zaten küçüğü susturur devam ederdi gitmeye. Şimdiye kadar geldiklerine sayın.

son geldiğinde yabancıladı diye mi konuşmuyosun çok çabuk tavır değiştirmişsin madem bu kdr üzülüyosun niye mubabbeti kestin ki. kibarca abla bana kırıldıgın bişey mi var birbirimizi çok severiz biz bi aileyiz söyleyebilirsin diyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…