Canım benim 11 yaşında oğlum var şükür allaha.Madem evlisin kendin dogur bir tane otur kendi çocuğunu sev ne diyelim...
sadece o değil aslında. ben iyilikten geçimden yanayım. annemiz de rahmetli. bir biz kaldık diye.Sadece yegenlerinizi gorebilmek icin mi aranizi iyi tutmaya calisiyorsunuz? Peki ozsayginiza olacak?
Abileriniz ve eşleri ile muhatap olmak istemiyorsanız, ki olmamanız daha yerinde bir karar, yeğenlerinizi alıp parkta, sinemada vs vakit geçirip tekrar evlerine bırakabilirsiniz. Hem diğerleriyle görüşmemiş olursunuz hem de yeğenlerinizle vakit geçirebilmiş olursunuz.Kızlar hemen konuya gireyim. benim 2 abim var. Babamın evini satmak istediler sattık malesef. ihtiyaçları varmış. ev satılıktan sonra afedersin öküz öldü ortaklık bitti. aramaz sormazlar. ama eşlerine hürmet beklerler. benim kocamla araba alışveriş mevzuları olmuş telefonlara bile bakmamislar. gel görki kocam bahsetme onlara dedi sustum. Ayrıca bu ikisi çok iç içeler birine bişey desem ötekine söyler. eşleri eltiler çekemez birbirini bana dedikodu yaparlar en ufak bir yorum yapsam kocalarina derler onlarda bana hesap sorar. Anlayacağınız deli bir sarmalin içindeyim. arayı açsam bir türlü yeğenlerimi göremem devam etsem durum böyle.
birde geçen aylarda bunların ofisinden iki kız çıkarken görmüştüm yüzlerini sakladilar. söyleyince inkâr ettiler. bunu da söylemedim eşlerine tabi catlayacağim hepsi birşey diyor ama hiçbirinin duymamasi lâzım hemen gözler bana çevriliyor. nasıl çıkacağım bu düğümden bilemedim. birtanesinin karısı da çok dedikoducu durmadan çağırıyor gidip bahçelerinde minik yeğenimi göremiyorum hep bahane bulmak zorunda kalıyorum mesela.
şimdi ben bu abilerimi ve eşlerini aramalımıyım? nasıl duruş olmalı ? tavsiyelerine ihtiyacım var kızlar. eksik olmayın.
kızları söylersem huzursuz olurlar ailecek. abim sonuçta onlar . İyiki sadece ben gördüm.ofisten çıkan kızları abinlerin eşleriyle arası bozulsun diyemi söyleyeceksin...yengelerinizi sevdiğiniz için onlara bu yanlış yapılmasın diye mi...abilerinizide çok sevdiğinizi hissetmedim...aile içi konulara pek yorum yapamayacağım ama sırf dedikodu yapmaları bile benim için bir sebep olurdu görüşmemem için
Kızlar sevgilileri heralde. kızlar basıldı duygusuyla saklama ihtiyacı duydular. yanımdan geçtiler görmezden geldim. ama konu bu değil. benden herseyi saklayip gizliyorlar. eşleri hep yanimdalar çünkü. korkuyorlar. ama biz katdesligimizden olduk. abilerimi taniyamaz oldum.Çok karışık yazmışsın evden çıkan kızlar kim yüzlerini kimden sakladılar. Abilerinin eşlerine ne söylömeyi düşünüyorsun? Sırf yeğenlerimi görmek için bu insanlarla asla muhattap olmazdım.
Kızlar sevgilileri heralde. kızlar basıldı duygusuyla saklama ihtiyacı duydular. yanımdan geçtiler görmezden geldim. ama konu bu değil. benden herseyi saklayip gizliyorlar. eşleri hep yanimdalar çünkü. korkuyorlar. ama biz katdesligimizden olduk. abilerimi taniyamaz oldum.
Ben hassas bir insanım. kimseyi kiramiyorum. yiprandim çok.Erkek kardeslerin abilerin esleriyle iliskiler istisnalar haric her zaman zayiftir zaten.cunku yengeler eslerinin aileleriyle gorusmek istemezler.yegen olunca olmuyor anliyorum sizi ne yardan ne serden
Hayatım zaten anliyorlar. bende yok öyle değildir vs diyorum. ne yapayım. huzurlari bozulmasın. bosqnamazlar da. gelinler calismiyor. aileleri de yok. bari arayı yapayım diyorum ama kardeşlerim beni aramiyor bile. yiprandim.Şimdi abinler yengenleri aldatıyorsa bu durumu saklamak ne kadar doğru sence. Bu durumda yengenleri kandırmış olmuyor musun?
Anliyorum bende de var bir tane abimin esi ve yaptiklariyla kendinden o kadar soguttuki elim varmiyor aramaya bile kendisini.abimde zaten esinin agzinin icine bakar bizi hic onemsemez.bir tane yegenim var sirf onun icin gorusuyorumBen hassas bir insanım. kimseyi kiramiyorum. yiprandim çok.
heh işte aynen. bende iki tane bundan işte.Anliyorum bende de var bir tane abimin esi ve yaptiklariyla kendinden o kadar soguttuki elim varmiyor aramaya bile kendisini.abimde zaten esinin agzinin icine bakar bizi hic onemsemez.bir tane yegenim var sirf onun icin gorusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?